Şimdi Ara

HTC Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
40.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC nin touch modeli çok hoşuma gitti. Şu anda almak istediğim telefon. Abim almanyada okuyor aralıkta gelicek o kendine O2nin orbit modelini almıştı ordan ve memnundu telefonundan. Bende O2nin nova (aynı zamanda htc touch modeli oluyor) modelini almak istiyorum.

kendi sitesinden özellikleri incelemenizi tavisye ederim.http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm

arayüzler, menü gerçekten çok hoş. Ayrıca diğerlerine göre daha küçük daha ince ve daha şık. Tek kötü yanı klavyesinin olmaması. Klavyeli olan modelide var Dual touch diye ama onu pek beğenmedim. Nedense daha iyi olması gereken modelde wi-fi yi çıkarmışlar.

Sizce bu telefona alternetif bir telefon varmı? Iphone alternetifi olsada windowslu deil ve yüklenebilecek program yok. Ayrıca avrupada ve türkiyede daha çıkmadı. Ayrıca apple ürünü olduğu için kesin kıllıkları vardır. appleın olmazsa olmaz özelliğidir. Videoları sadece kendi formatında filan tanıyodur yine. O yüzden iphone üstünde çok durmuyorum bile.

Sizce seçimim nasl?

• bu arada aynı telefon turkcellde de var. Fiyatı 900ytl. Ben almanyadan 350 euroya alıcam.
  • htc touch abinin alacağı telefonun gps alıcısı olmayanı ve çok daha küçük olanı. ben de touch'a gene donanımhaber'de b.k atmama rağmen almaya karar verdim :) çünkü hakkında olumsuz yorum yaparken o kadar küçük olduğunu bilmiyordum. o boyutlarda başka win mobile'lı telefon bulunmaz. yok yani piyasada öyle bi model.

ha sadece beğendiğin arayüz için alcaksan onu orbit'e de yüksersin diğer yeni htc modellerine de resmi olmayan romlar veya programlar sayesinde...
  • yani benim içinde tipi ve küçüklüğü önemli. İşlev olarak yapabileceğim şeyler belli zaten. Msn, internete girmek, müzik, video filan falan. Bizim arkadaşta Tytn2 istiyor. O da aynı şekilde benim gibi şeyler yapcak. Öğrenci adamız işadamı gibi durmadan office, word, exel filanda kullanmıcaz. Donanımsal olarak iyi olmasıda o yüzden pek farketmez.
  • htc sonunda 400mhz qualcom işlemciye geçti yeni modellerinde ama son olarak şu touch'da yamuk yaptı işte. keşke 400mhz'lik işlemci serisine bu telefonla başlasaydı. ama dediğin gibi ben de çok şey beklemiyorum telefondan. ben de öğrenciydim zaten 1 ay öncesine kadar ve şimdi word exel düzenlemem gereken bir işte çalışmıyorum :) ama yine de içimdeki hayvani özellikli pda alma isteğini 1 sene sonra falan gerçekleştirebilirim. çünkü piyasa o doygunluğa ulaşmadı daha. hp 610c çıkacak, imate ultimate çıkacak, tytn2 eskiycek biraz falan. o zamana kadar touch idare eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 22 Ekim 2007; 0:14:47 >
  • kullanıcısıyım kardeş ...üzerine bilmem şıklığı ,inceliği ,tasarımı ayrıca yurtdışında kampanyası war ..ben 180 € (24 taksitle aldım ,öğrenci hattı almanya) iphone gibi odun ebatlarında da değil...tek eksiği 30 gündür bi divx player ını arıyorum (touch ekran ) bi kullanıcı bu sitede olmak (conjure'üm teğmenim oda)üzere 2. kullanıcıyı bulamadım :)

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

HTC nin touch modeli çok hoşuma gitti. Şu anda almak istediğim telefon. Abim almanyada okuyor aralıkta gelicek o kendine O2nin orbit modelini almıştı ordan ve memnundu telefonundan. Bende O2nin nova (aynı zamanda htc touch modeli oluyor) modelini almak istiyorum.

kendi sitesinden özellikleri incelemenizi tavisye ederim.http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm

arayüzler, menü gerçekten çok hoş. Ayrıca diğerlerine göre daha küçük daha ince ve daha şık. Tek kötü yanı klavyesinin olmaması. Klavyeli olan modelide var Dual touch diye ama onu pek beğenmedim. Nedense daha iyi olması gereken modelde wi-fi yi çıkarmışlar.

Sizce bu telefona alternetif bir telefon varmı? Iphone alternetifi olsada windowslu deil ve yüklenebilecek program yok. Ayrıca avrupada ve türkiyede daha çıkmadı. Ayrıca apple ürünü olduğu için kesin kıllıkları vardır. appleın olmazsa olmaz özelliğidir. Videoları sadece kendi formatında filan tanıyodur yine. O yüzden iphone üstünde çok durmuyorum bile.

Sizce seçimim nasl?

• şu conjure'üm teğmenim lafına hasta kaldım ya.gülüyorum deminden beri

diğer linkte yazdım sana divx player için orayıda incelersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N9 Vs HTC ONE X
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ya dün türkcell extraya gittim telefonu kayıt altına aldırmak için ..Ordaki bayan ilgilendi telefonla way bende alıcam ,güzeldir vs. Bunların türkiyede TÜRKÇE WM6 ile satıldığını iddaa etti..Aslı astarı warmıdır acaba..Conjure 'm teğmenim senin yorumlarını da almassam olmaz biliyosun dostum
  • melihdemirag'in da belirttigi gibi Turkce ROM henuz mevcut degil. Benim icin turkce T9 olmasi yeteri ama maalesef o sorunuda cozemedim

Dostlukla
    EXCLUSIVE Hits CONJURE
  • turkcell extralara geçen hafta geldi cihaz capitolde 920 YTL ye satılıyor İngilizce olarak ben kendi cihazımı Türkçeleştirdim tam olarak olmadı ama %90 diyebiliriz orjinal roma kadar idare eder :)
  • Arkadaşlar htc touch Darty mağazalarında 870 liraya bulunabilmektedir. İstediğiniz gibide inceleme yapabilmektesiniz gerçi ben 2 kere gittim cihazın şarzı yotku ama olsun biraz bakma şansım oldu bu touch flo özelliğinide tam olarak anlayamadım internette göründüğü gibi hareketli menüler falan varmış ama pek çözemedim gerçi 3-5 dk inceleme şansım oldu ama yinede boyutları ve ergonomisi açısından çok şık ve kaliteli bir cihaz olduğu kesin. Daha uygun fiyata bulanlar ve daha çok inceleme şansı bulanlar 200 mhz işlemcinin 64 mb romun performans açısından yorumunu yapabilrimisiniz?

Bence hiz kavrami kisiye gore degisen bir konu. HTC Touch 200 Mhz hizi ile bence S60 kullanan N95'den cok da yavas degil, ayrica hiz performansini etkileyen faktorlerin basinda yuklediginiz programlari da sayabiliriz. Yaklasik 1 haftadir HTC Touch kullanicisiyim benim izlenimim;

1. Dizayn ve ebat olarak bugune kadar gordugum en mukemmel Pocket PC Telefon. Cep telefonu demiyorum cunku eminin Touch'tan daha guzel telefon modelleri vardir
    2. Kullanilan malzeme bence kaliteli
    3. Ekran cozunurlugu mukemmele yakin diyebilirm (kendi kategorisinde)
    4. FLO ozelligi bence Iphone takipciliginden kaynaklaniyor, bana gore cok kullanisli degil ama hos bir ozellik.
    5. Hizi yuklediginiz programlara gore degismekle birlikte bence yeterli ancak ben yeni kardesi olan HTC Dual Touch'un takipcisiyim en kisa zamanda alacagim. (400 Mhz , surgulu kapak ve klavye )
    6. Bana gore en buyuk eksigi; HTC bu modeline kendi dizayn ettigi kilavye programini koymamis ama internetten bulup yukleye biliyorsunuz. Buldugunuz program Touch'ta calismakla birlikte T9 ozelligini kullanamiyorsunuz cunku Turkce dil destegi yok.
    7. T9 neden onemli derseniz klavyesi olmayan dokunmatik ekranli telefonlarda email veya SMS yazarken T9 bence bir ihtiyac aksi takdirde kucuk tuslarin bulundugu klavye ile yazmaya calisiyorsunuz.
    8. Kalemi oldugu icin her zaman kalemle mesaj yazmaniz mumkun ancak arac icinde iseniz veya kalem kullanamiyacak durumaysaniz klavye ile mesaj yazmak bence zor (Benim parmaklarim biraz irice buda bir etken )

Windows Mobile bir telefon istiyorsaniz Touch iyi bir secenek ama PDA istiyorsaniz daha buyuk modellere bakmanizi oneririm.

Dostlukla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 1 Kasım 2007; 23:33:58 >

• MERHABALAR
    sizin sayenizde öğrenmiş olduk arkadaşlar turkcell extralara geldiğini.
    öncelikle şunu belirteyim htc touch kullandım ve yaklaşık 1 ay önce cihazımı sattım.cihaz şu anda en ufak pda.touch flo özelliği güzel.zaten htc iphone da olan bu özelliği kullanmış oldu. ancak ben şu anda iphone kullanıyorum mesaj yazmak çok rahat.htc de elle yazmam mümkün değildi.çünkü çok ufak bi klavye vardı.ama iphone da hiç sıkıntı çekmiyorum.rahatlıkla yazabiliyorum.touch flo özelliğine gelince htc de bazen yukarı aşşağı elimle ittirdiğimde takılmalar meydana geliyordu.algılama problemi oluyordu.ama iphone da bu özelliği çok ama çok rahat kullanıyorum.
    htc çok şık ve ufak bi cihaz.şimdiden alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun dilerim.umarım güle güle kullanırsınız.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 2 Kasım 2007; 1:41:42 >
  • teşekkürler arkadaşlar, klavye veya tuş takımı mesaj açısından gerçekten önemli bi sorunmuş.. fakat "icet" duyduğuma göre dual olan versiyonda wi-fi yokmuş bu bence çok önemli bi eksik tytn2 de hem wireless hemde klavye seçeneği bulunmakta o cihazda hem şu anda türkiyede yok hemde fiyat olarak bunun çok üstünde ayrıca touch ın boyut avantajı onlara göre herzaman bulunucak, naapsak acaba mesaj ve mail atmadan idare mi etsek?? gerçi msn falanda kullancaz bu cihazda kafa iice karıştı...
  • Bu arada arkaşlar darty mağazalarında fiyat hem uygun 850 ytl hemde ürünü inceleme şansınız bulunuyor darty mağazaları kalitesi hakkında bilgisi olan varmı bide türkcellden alınan cihazların üzerinde türkcell yazıyo sanırım gerek varmı?

Orjinalden alıntı: erishgen

Bu arada arkaşlar darty mağazalarında fiyat hem uygun 850 ytl hemde ürünü inceleme şansınız bulunuyor darty mağazaları kalitesi hakkında bilgisi olan varmı bide türkcellden alınan cihazların üzerinde türkcell yazıyo sanırım gerek varmı?

Merhaba,

Ben cihazimi Turkcel'den aldim. Cihazda Turkcel ibaresi/logosu yok. Sadece kutusunda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 2 Kasım 2007; 11:34:46 >

Orjinalden alıntı: erishgen

teşekkürler arkadaşlar, klavye veya tuş takımı mesaj açısından gerçekten önemli bi sorunmuş.. fakat "icet" duyduğuma göre dual olan versiyonda wi-fi yokmuş bu bence çok önemli bi eksik tytn2 de hem wireless hemde klavye seçeneği bulunmakta o cihazda hem şu anda türkiyede yok hemde fiyat olarak bunun çok üstünde ayrıca touch ın boyut avantajı onlara göre herzaman bulunucak, naapsak acaba mesaj ve mail atmadan idare mi etsek?? gerçi msn falanda kullancaz bu cihazda kafa iice karıştı...

Merhaba,

Benim sorunum iste bu noktada basliyor, cunku ben WM 6 kullanan ve mumkun olan kucuk ebatlarda bir telefon istiyorum. Doual Touch'da WiFi sizinde soglediginiz gibi maalesef yok fakat WiFi'yi ben cok fazla kullanamiyorum cunku Free WiFi zone'lari bulmak yurt icinde de / yurt disinda da pek mumkun degil. Ben klavye yuzunden ve kucuk olmasindan dolayi Dual Touch uzerinde duruyorum.

Ipohone <=> Touch

Iphone'nun sanal klavyesi Touch''la mukaise edilemez cunku Iphone'nun ekrani buyuk dolayisi ile sanal klavyeside buyuk
    Touch FLO ozelligi Iphone'nun gerisinde (soylentilere gore HTC yeni ROM cikartiyormus ve bu surumde FLO 2.0 sunacakmis belki biraz daha iyilesmis olabilir ama dedigim gibi su an icin bir soylenti)
    Bence Iphone'nun kullanicilar icin su an tek bir dez avantaji var; kullanmis oldugu isletim sistemi cunku ilave yazilim bulmakta zorlaniliyor... Ama Symbian s60 ve WM kullanan cihazlarda ilave yazilimlar ayri bir dunya. Gerci Apple Iphone'nu tum ihtiyaclara cevap verecek sekilde tasarlamis Google Map, Stock Data gibi ancak bu yazilimlarinda kullanilan ulkeye gore uyum problemi olabiliyor. Amerika'da /Avrupa'da verimli calisan Google Map bence Turkiye'de basarili degil.

Sonuc olrak her guzelin kendine gore artilari ve eksileri var

Birde HP'nin getirecegi bir urun var buda iyi cihaza benziyor... Bence incelemeye deger asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

HP iPAQ 600 İşletme Gezgini

Dostlukla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 2 Kasım 2007; 12:01:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IceT

Merhaba,

Benim sorunum iste bu noktada basliyor, cunku ben WM 6 kullanan ve mumkun olan kucuk ebatlarda bir telefon istiyorum. Doual Touch'da WiFi sizinde soglediginiz gibi maalesef yok fakat WiFi'yi ben cok fazla kullanamiyorum cunku Free WiFi zone'lari bulmak yurt icinde de / yurt disinda da pek mumkun degil. Ben klavye yuzunden ve kucuk olmasindan dolayi Dual Touch uzerinde duruyorum.

Ipohone <=> Touch

Iphone'nun sanal klavyesi Touch''la mukaise edilemez cunku Iphone'nun ekrani buyuk dolayisi ile sanal klavyeside buyuk
    Touch FLO ozelligi Iphone'nun gerisinde (soylentilere gore HTC yeni ROM cikartiyormus ve bu surumde FLO 2.0 sunacakmis belki biraz daha iyilesmis olabilir ama dedigim gibi su an icin bir soylenti)
    Bence Iphone'nun kullanicilar icin su an tek bir dez avantaji var; kullanmis oldugu isletim sistemi cunku ilave yazilim bulmakta zorlaniliyor... Ama Symbian s60 ve WM kullanan cihazlarda ilave yazilimlar ayri bir dunya. Gerci Apple Iphone'nu tum ihtiyaclara cevap verecek sekilde tasarlamis Google Map, Stock Data gibi ancak bu yazilimlarinda kullanilan ulkeye gore uyum problemi olabiliyor. Amerika'da /Avrupa'da verimli calisan Google Map bence Turkiye'de basarili degil.

Sonuc olrak her guzelin kendine gore artilari ve eksileri var

Birde HP'nin getirecegi bir urun var buda iyi cihaza benziyor... Bence incelemeye deger asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

HP iPAQ 600 İşletme Gezgini

Dostlukla,

tekrar selamlar,

Çok teşekkür ederim.. bu HP iPAQ gerçekten başarılı bir cihaz gerçekten çok dolu özellik açısından fakat fiyat bilgisi bulamadım..?? ama touch kadar şık ve çekici değil yinede... bide İCET Komutan.. touch'ın mp3 çalışı hem kulaklık hemde dışarı ses kalitesi ve seviyesi nasıl tatmin edici mi? iphone konusunda ise biraz daha yaygınlaşsın ondan sora, resmen bunu bile almayı düşünürken yeterince kararsızım. iphone resmen çok komplex bir olay o beklesin şimdilik uzun vadeli plan olarak bırakıyorum. artık son yorumlarınızla, bugün yarın alcam touch'ı sanırım...

Bugün istinyepark, darty ve turkcell extrada htc touch kalmamıştı yani talep fazla...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.