Şimdi Ara

HTC Touch (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
40.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende senin notu okuduktan sonra fark ettim. bu ne biçim iştir anlamadım nasıl wi-fi olmaz çok garip geldi. tşk ederim dikkat etmesek yurt dışından getirtsek elimizde patlayacak :)

ram değerleri oldukça güzel.. pda'm da genelde storage kısmını hiç kullanmıyorum. çünkü 5-6 uygulama açınca hepsi hafızada kalıyor ve yavaşlıyor. birde kapatılan programlar genelde arkada kaldıkları için gidip elle kapatmak gerekiyor. bu yüzden ne kadar memery o kadar stable pda. her şeyi sd karta yüklemek lazım..

kullanıyor musun bilmiyorum ama bir GPS programı deneme şansın olurda buraya düşüncelerini yazarsan çok makbule geçecek. özellikle igo yada garmin. yükleme ile program ve harita upload ederim rapide

bir de wireless açıkken şarj süresi nasıl... sürekli wireless kullanınca yada şöyle sorayım iki şarj arasında ortalama ne kadar wireless kullanıyorsun.. 30 saatin 3 saati felan oluyor mu?

biraz çok sordum ama inşallah cevap verirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

yalnız benim cihazın ram'i 128 mb. 30 küsür mb sistem kullanıyo. 77 mb falan programa kalıyor.

200 mhz yetiyo bana galiba. 320x240 filmlerde 200mhz'de takılma olmadığını görünce vazgeçtim overclocktan. bazen sistemin yavaşladığını falan hissedersem 247mhz yapıyorum. filmler için convert işlemi yaparsan video bakımından da sorun olmuyor yani.

touch dual tabi ki daha iyidir ama telefonu uçarcasına kullanabileceğini sanmıyorum :) wireless da yok dual'da.

• quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

tesekkurler bu arada guzel programlar yakaladim tytn II icin ama bu cihaz icin de calisir muhtemelen
    incelemeniz icin
    http://www.cinetsystems.com/xda/index.php
    ayrica SU2U die bir program var biliyorsunuzdur belki iphone temasi baya basarili bir denemenizi tavsiye ederim
    birde yine ayni sekilde cok kulanisli klavye versyonlari var
    touchflow olmasi lazim cok kullanisli kendinden hardware klavyesi olmadi goz onunde bulundurulursa bu tarz klavye programlari hayat kurtariri die dusunuyorum

SU2U bu programı nerden bulabilirim acaba

• www.ppcwarez.org

quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

tesekkurler bu arada guzel programlar yakaladim tytn II icin ama bu cihaz icin de calisir muhtemelen
    incelemeniz icin
    http://www.cinetsystems.com/xda/index.php
    ayrica SU2U die bir program var biliyorsunuzdur belki iphone temasi baya basarili bir denemenizi tavsiye ederim
    birde yine ayni sekilde cok kulanisli klavye versyonlari var
    touchflow olmasi lazim cok kullanisli kendinden hardware klavyesi olmadi goz onunde bulundurulursa bu tarz klavye programlari hayat kurtariri die dusunuyorum

SU2U bu programı nerden bulabilirim acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

bende senin notu okuduktan sonra fark ettim. bu ne biçim iştir anlamadım nasıl wi-fi olmaz çok garip geldi. tşk ederim dikkat etmesek yurt dışından getirtsek elimizde patlayacak :)

ram değerleri oldukça güzel.. pda'm da genelde storage kısmını hiç kullanmıyorum. çünkü 5-6 uygulama açınca hepsi hafızada kalıyor ve yavaşlıyor. birde kapatılan programlar genelde arkada kaldıkları için gidip elle kapatmak gerekiyor. bu yüzden ne kadar memery o kadar stable pda. her şeyi sd karta yüklemek lazım..

kullanıyor musun bilmiyorum ama bir GPS programı deneme şansın olurda buraya düşüncelerini yazarsan çok makbule geçecek. özellikle igo yada garmin. yükleme ile program ve harita upload ederim rapide

bir de wireless açıkken şarj süresi nasıl... sürekli wireless kullanınca yada şöyle sorayım iki şarj arasında ortalama ne kadar wireless kullanıyorsun.. 30 saatin 3 saati felan oluyor mu?

biraz çok sordum ama inşallah cevap verirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

yalnız benim cihazın ram'i 128 mb. 30 küsür mb sistem kullanıyo. 77 mb falan programa kalıyor.

200 mhz yetiyo bana galiba. 320x240 filmlerde 200mhz'de takılma olmadığını görünce vazgeçtim overclocktan. bazen sistemin yavaşladığını falan hissedersem 247mhz yapıyorum. filmler için convert işlemi yaparsan video bakımından da sorun olmuyor yani.

touch dual tabi ki daha iyidir ama telefonu uçarcasına kullanabileceğini sanmıyorum :) wireless da yok dual'da.

igo 2006 yüklü zaten bende. ama gps yok. daha önce de yazdığım gibi haritayı gezmek çok akıcı değil. büyük ihtimalle birsürü sokak bilgisi olduğu yüzünden.

wireless'la da daha haşır neşir olamadım henüz pek. evde modem yok çünkü wifi :(

• arkadaşlar HTC P3300 ARTEMIS almak istiyorum sizce nasıl bir cihaz işlemcisi ve ram düşük sizce nasıldır performance , alırsak pişman olurmuyuz???? şimdiden teşekkür
  • HTC touch ile ilgilenenler için. özellikle CPU battery ömrü gibi detayları merak edenlere güzel detaylı bir inceleme.

http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-elf-en.shtml
    http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-elf2-en.shtml

diger PDA larla kıyaslamalar. aşırı yük ve mp3 modunda battery ömrü.. gibi bir çok şey var.

ilgilenenlere :)

• el yazısı ile yazamıyormuyuz klavye şartmı?

Orjinalden alıntı: say

el yazısı ile yazamıyormuyuz klavye şartmı?

Yazılıyor klavye kullanmak şart değiş ilk başlarda harflerini yanıyamıyor fakat sonra öğreniyor ve gayet kullanışlı hale geliyor...
    Asus Crosshair V Formula-Z // AMD FX X8 8350 @4.5 GHz // Cooler Master Hyper 212 EVO // ASUS HD7950 DirectCU II TOP V2 @1000/5500 MHz // Gskill RipjawsX 8GB DDR3 1600Mhz (2x4GB) // Kingston HyperX 120GB // Western Digital Caviar Black 1TB // Corsair Carbide 300R // Corsair Cx 80Plus 600W // ASUS DRW-24B5ST // Philips 227ELHA 22'' LED Monitör // Logitech S220 2 1 // Thermaltake Tt Esports Challenger // Thermaltake Tt Esports Black Element
  • Selam arkadaşlar. Ürünün beyaz kasalısını beklediğim için almadım. Arkadaşımı kandırıp ona siyah kasa 64 MB Ram li versiyonunu aldırdım. Bol bol inceleme şansım oldu. Makul boyutlarda estetik bir PDA arıyordum. Tam aradığım ürünmüş. Bazı uygulamalarda çok minik takılmalar yaşasada genel kullanıcı düzeyici için ürün yeterli gibi.

Benim öğrenmek istediğim ürünün 128 MB RAM'li Enhanced modelinin satıldığı yer var mı ? Darty'de 64 Ram li versiyonu var. Birde beyaz kasalı için KVK dan olumsuz yanıt geldi. Kısa vadede getirilmeyecekmiş. Kanada'da buldum. Ancak kayıt ve garanti konuları can sıkıcı. Siyah 128 RAMli olanından alabilirim. Temin yeri konusunda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
  • Xda orbit 2 i tavsiye ederim,htc touch cruise modelinin o2 icin yapilmis versiyonu cruise dan daha klas goruntusu var ayrica ekrani yansitmasiz ekran ve yaninda oto sarj cihazi ve oto tutacagida geliyor araba icinde tam bir navigasyon aleti olarak kullanabilirsin.turkiye haritasini bulmak sana kliyor ama.Asagidaki linkten orbit2 i ve diger telefonlarla karsilastirmalari gorebilirsiniz.

http://fluxkompensator.spaces.live.com/photos/cns%212C56268450F80847%21153/?startingImageIndex=4&commentsExpand=0&addCommentExpand=0&addCommentFocus=0&pauseSlideshow=0

Amor patriæ nostra lex

• MSN ERROR veriyor arkadaşlar nasıl düzelte bilirim.

Genel Özellikleri
    Boyutlar 99.9 x 58 x 13.9 mm
    Ağırlık 112 gr
    Şebeke 850/900/1800/1900
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Yok
    Sesli Arama Yok
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi ? Maksimum 200 saat
    Konuşma Süresi ? Maksimum 5 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1100 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. ? 802.11 b/g
    Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Yok
    GPRS ? Class 10
    GPRS ? Var
    GPS ? Yok
    EDGE ? Var
    3G ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Push E-mail Var
    E-mail Desteği Var
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Yok
    MMS Var
    Melodi Programlama Yok
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası 64/128 MB RAM, 128/256 MB ROM
    Telefon Rehberi Hafızası Var
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telpdahtctouchy

packard bell easynote

• Arkadaşlar,

Bu foruma yeni katıldım.Bende de HTC Touch var, 1 aydır kullanıyorum. 2 gün önce aniden şifre ekranına geçti herhangi bir şifre belirlemediğim halde. PIN, PUK, 0000, 1234 her türlü şifreyi denedim açmadı. Normal reset yaptım, pilini çıkardım işe yaramadı. Gelişmiş reset denedim, yapmadı.

Yardım ederseniz sevinirim...

Turkcell HTC Touch Rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriik -- 19 Ocak 2008; 19:50:24 >
  • belki kolay bi yöntem olacak ama hard reset dene istersen.hard reset nasıl dersen alttaki yeşil ve kırmızı tuşlara basılı tut aynı zamanda reset düğmesine stylus kalemle bastır.daha sonra menü tuşuna bas.şifre ekranına geçmesi garip.
    quote:

Orjinalden alıntı: Seçkin38

Arkadaşlar,

Bu foruma yeni katıldım.Bende de HTC Touch var, 1 aydır kullanıyorum. 2 gün önce aniden şifre ekranına geçti herhangi bir şifre belirlemediğim halde. PIN, PUK, 0000, 1234 her türlü şifreyi denedim açmadı. Normal reset yaptım, pilini çıkardım işe yaramadı. Gelişmiş reset denedim, yapmadı.

Yardım ederseniz sevinirim...
  • Hard reset denedim ama yapmıyor. Kırmızı ve yeşil tuşlara basılı tutup reset boşluğuna kalemiyle bastırdım yeterince ama elkitabında belirtilen "sofware, bilgi vs lerin silineceğine" ilişkin uyarı mesajı gelmiyor, resart da yapmıyor. Benim anladığım hard reset yapmıyor. Bilgisayara USB ile bağlanıp bir şeyler denemek istedim, o da önce şifreni gir sonra diyor. Kabus gibi...

Orjinalden alıntı: Seçkin38

Hard reset denedim ama yapmıyor. Kırmızı ve yeşil tuşlara basılı tutup reset boşluğuna kalemiyle bastırdım yeterince ama elkitabında belirtilen "sofware, bilgi vs lerin silineceğine" ilişkin uyarı mesajı gelmiyor, resart da yapmıyor. Benim anladığım hard reset yapmıyor. Bilgisayara USB ile bağlanıp bir şeyler denemek istedim, o da önce şifreni gir sonra diyor. Kabus gibi...

Benimkinde,
    Settings/ system menusu icinde "clear storage" diye bir program var oradan Hard reset atabilirsin tabii ulasabilirsen o da olmaz ise benim onerim;

Yeni bir Rom ile flash et.
    (ben alali 1 ay oldu simdiden 2 defa Rom degistirdim.

Ingilizcen varsa burasi bir hazine..

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=374

Rom Shadow 1.1 her iki tip (ELF ve ELFin ) Touch a da uyan bir Rom herkes cok begenmis.

Iyice okuyup anlamadan ise kalkisma. Once CID unlock etmek gerekiyor. Eger Rom dosyasina bu CID unlock entegre edilmemis ise tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 20 Ocak 2008; 12:28:45 >

• Sağol, verdiğin adresten indirdim Shadow 1.1 (CE) bilgisayarıma. Ama USB veya başka yolla telefona ulaşamadığım için, nasıl yükleyeceğim? Aleti görmüyor bilgisayar, daha doğrusu "aygıtın kilidini aç" mesajı geliyor ekranda, onu aşamadığım için aygıtta bir iş yapamıyorum...

Bahsettiğin forumda yorumları okudum, sen de oradasın gördüm. Senin de söylediğin gibi CID unlock entegre edilmemiş. Nedir bu CID, nasıl unlock edeceğim, bir tanesini unlock edemedik, ikincisi mi çıktı!!!!

Yardım edersen sevinirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.