Şimdi Ara

HTC T3333 Mega Touch 2 (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.428
Cevap
8
Favori
312.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende likid sızması yüzünden 2 kere gittim ankara kvk ya cihazı iki seferde de ertesi gün ekran değişmiş olarak verdiler hiçbişey sorun değil de telefona format atıyolar ya sadece ona üzülüyorum ne kadar program varsa işin yoksa yeniden yükle.Cihazdan genel olarak memnunum mesaj menüsündeki kitlenme illaki oluyor hatta kaç kere fırlattığımı ne siz sorun ne ben söyleyim ama Allah var dayanıklı telefonmuş :D:D Başka romlara ihtiyaç duymadım olan yetiyor yeni romlarda + ne var bunu merak ediyorum bi de bu nalet olası winmosquare çalışmıyor beceremedim kimbilir kaçsaattir uğraşıyorum ama olmuyor bu facebook yer bildiriim olayını bu telefonla nasıl yapıcam ben tek derdim bu şu an :)
  • Ve aylardir ugrastgim konu sonuc bulmak uzere. Htc den bugun aradilar. 7 kez servise verdigim touch2 yi. Wildfire modeliyle haftaya persembe gunu degistirecekler. Aksesuarlariyla birlikte teslim etmemi istediler. Onlarca kez aradim. Feysten ve canli sohbetten de ugrastm. 6 7 ay oldu ama en azindan hakkimi aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

quote:

quote:

program ve oyunları hangi siteden indiriyorsunuz?

?

?

?
  • merhaba arkadaslar.
    ikinci el HTC cihaz almayı dusunuyorum. Touch2 tavsiye eder misiniz? cok fazla okuymadım mesajları. bazı arkadaslar cok memnun bazıları problemlerden bahsetmişler. cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? yarımdıcı olabilecek fikir verebilecek veya cihazını satmayı dusunen arkadas varsa ve yazarsa sevinirim. 2.el alırsam sorun cıkartırtma ihtimali yuksek mi acaba?
  • merhaba. htc toch 2m var garantisi devam ediyor. bende atmayı düşünüyorum... ilgilenirseniz konuşabiliriz.
  • merhaba. htc toch 2m var garantisi devam ediyor. bende atmayı düşünüyorum... ilgilenirseniz konuşabiliriz.
  • satmayım düşünüyorum. garantisi devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loytu

merhaba arkadaslar.
    ikinci el HTC cihaz almayı dusunuyorum. Touch2 tavsiye eder misiniz? cok fazla okuymadım mesajları. bazı arkadaslar cok memnun bazıları problemlerden bahsetmişler. cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? yarımdıcı olabilecek fikir verebilecek veya cihazını satmayı dusunen arkadas varsa ve yazarsa sevinirim. 2.el alırsam sorun cıkartırtma ihtimali yuksek mi acaba?

ok. ilgilenirseniz konuşabiliriz. iayaz3 gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazi

quote:

merhaba arkadaslar.

cihazın durumu nedir?
    fiyatı nedir?
    nerdesiniz?
    biraz on bilgi verirseniz detaylı gorusebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar.

cihazın durumu nedir?
    fiyatı nedir?
    nerdesiniz?

elbette. istanbul kartaldanım. faturasını bulup yarın detaylı bilgi vereyim siz garantisinin ne kadar kaldığı ile ilgili.. açıkçası fiyat düşünmedim.konuşabilriz. sorun yok. sadece yine htc evo almayı düşünüyorum. htc den sonra başka bir markayı kullanmak zor.
    bir kaç ay (4-6 ay emin değilim bakıcam)önce ekranı garantiden değişti. düşme vs ilgili değil. ekran dokunmatiği arızalanmıştı. sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu anda. ben yoğun kullanan biriyim telefonu (konuşma internet sms ) 24 saat açıkken 1,5 gün gidiyor. hafta sonları ise konuşma vs azalınca 2-2,5 günü buluyor. radyo programı indirdim sorunsuz çalışıyor. navigasyon sorunsuz çalışıyor. ekranında en ufak çizik yoktur. uzun bir süre silikon kılıfı ile kullandım onuda veririm. araç şarz için usb aleti var. onuda verebilrim .

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar.

cihazın durumu nedir?
    fiyatı nedir?
    nerdesiniz?

elbette. istanbul kartaldanım. faturasını bulup yarın detaylı bilgi vereyim siz garantisinin ne kadar kaldığı ile ilgili.. açıkçası fiyat düşünmedim.konuşabilriz. sorun yok. sadece yine htc evo almayı düşünüyorum. htc den sonra başka bir markayı kullanmak zor.
    bir kaç ay (4-6 ay emin değilim bakıcam)önce ekranı garantiden değişti. düşme vs ilgili değil. ekran dokunmatiği arızalanmıştı. sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu anda. ben yoğun kullanan biriyim telefonu (konuşma internet sms ) 24 saat açıkken 1,5 gün gidiyor. hafta sonları ise konuşma vs azalınca 2-2,5 günü buluyor. radyo programı indirdim sorunsuz çalışıyor. navigasyon sorunsuz çalışıyor. ekranında en ufak çizik yoktur. uzun bir süre silikon kılıfı ile kullandım onuda veririm. araç şarz için usb aleti var. onuda verebilrim .

Merhaba bilgiler için teşekkurler.
    verebileceginiz en iyi fiyatı verirseniz ona gore bi degerlendirme yapayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar.

cihazın durumu nedir?
    fiyatı nedir?
    nerdesiniz?

Merhaba bilgiler için teşekkurler.
    verebileceginiz en iyi fiyatı verirseniz ona gore bi degerlendirme yapayım.

270 tl.

• exper karizma laptopum satılıktır. ilgilenen arkadaşlar yazabilirler. iayaz3 gmail.com

garantisi devam ediyor.
    12.1 inch ekran core2 duo t5800 2ghz işlemci, bluetooth, wiriless, dvd writer, orjinal pil, adoe photoshop element cd si windows vista cd si
  • Merhaba Arkadaşlar, benim cihazda geç şarj dolma durumları başladı. Acaba neden olur bu durum ?
  • Ve şu gün itibariyle cihazımdaki likid sızması problemi üçüncü kez başıma gelmiş bulunmakta.Tekrar gideceğim V.B a. Bakalım benim durum ne olacak. Bu telefonun serisinde mi vardır nedir, genelde görülüyor bu likid sızması olayı.Ekranı değiştiriyorlar 2 ay sonra bir daha tekrarlıyor. Dikkat etmek lazım. Telefonu teslim et, peşinden koştur, git al, uzaksa birde aldığınız yer tam başa bela oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nephelin

Ve şu gün itibariyle cihazımdaki likid sızması problemi üçüncü kez başıma gelmiş bulunmakta.Tekrar gideceğim V.B a. Bakalım benim durum ne olacak. Bu telefonun serisinde mi vardır nedir, genelde görülüyor bu likid sızması olayı.Ekranı değiştiriyorlar 2 ay sonra bir daha tekrarlıyor. Dikkat etmek lazım. Telefonu teslim et, peşinden koştur, git al, uzaksa birde aldığınız yer tam başa bela oluyor.

bendede var. garanti dahilinde turkcellden almıştım. servis adres ve telefonunu yazarmısınız istanbul
  • kolY GELSİN arkadaslar bnde htc touch 2 kullanıyorum. benım sorum win 7 moblie ile ilgili, bu win 6.5 mobile'ı win 7 mobile'a yükseltmek gibi bi durum var mı yapan war mı acaba?
  • Arkadaşlar bu cihazdan 3 tane lazım.. yardımcı olabilirmisiniz? Satılan bi yer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.aksoy

Arkadaşlar bu cihazdan 3 tane lazım.. yardımcı olabilirmisiniz? Satılan bi yer yok mu?

Kardeş satalım ne yapacaksın 3 tane touch 2 yi?
  • Arkadaşım Manisa'da Pınar Bayiiliği yapıyor ve sipariş alımlarını bu telefonla gerçekleştiriyolarmış, nasıl olduğunu falan tam bilmiyorum.. İş yerine hırsız girince 3 tanesini yürütmüş ve şimdi yine personel kullanıma daha yatkın olduğundan aynısından istiyolar.. Bana dediği model buydu, sanırım doğru cihazdır.. 3 tane lazımmış, fiyat ve garanti durmunu yazabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.