Şimdi Ara

htc (sizin seçinimiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir htc almak istiyorum ama hangi modeli kararsız kaldım 1200 tl bütçem hangi model diyorsunuz desire hoşuma gidiyor hd olanı nasıl fazla bilgimde yok ne önerilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhhastasi -- 16 Ocak 2011; 23:47:19 >

• bayadır okuyorum ve o yüzden kararsız kaldım tek bildiğim htc alacam birazdan ama hangi modeli onuda burdaki arkadasların dediklerine göre alacam yoksa ben çok beklerim :)) electroworld de çoğu model varmıdır
    ..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

elektroworld'den alma eğer istanbuldaysan git doğubanka oradan al..Desire HD şuan En iyi telefon o HTC'nin

aralarında fiyat farkı çokmu sizin tahminize göre desire hd doğu bankda ne kadardır ben taksitli almayı düşünüyorum ve garantili bir cihaz almak isterim gerci gerekli işlemleri yapacamda garantisi kalmayacak . istanbul anadolu yakasında oturuyorum
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben direk fikrimi söyliym bir DESIRE sahibi olarak

*Desire 3.7 inç ekranlı Desire HD 4.3 inç bu yüzdende daha büyük ve kaba!!
    *Desire 5 mpixel,Desire HD 8 mpixel bu senin için çok önemliyse HD alabilirsin.(ben kocaman resimleri telefonların gösterme sürelerini uzatması yüzünden sevmiyorum,Zaten gözüme 1600x1200 yani takribi 3MPixel resim gayet güzel görünmekte,neden herşeyin abartısını istiyoruz anlamıyorum)
    *Desire HD'de ek olarak TV'ye bağlayıp çektiğin videoyu HD izleme özelliği var.Tabi desire'da yokmu?ondada çektiğin videoyu atarsın bilgisayara aynı işi görür.
    *HD'bib telefon hafızası 1.5 GB o yanı iyi,desire'ınkine bakamadım bi türlü...
    Geri kalan özellikleri tamamen aynı.

Ben telefonumu yeni aldım HD'nin geleceğini bilmeme rağmen.Çünkü bu boyut benim için en sınır boyuttur şu an tek elimle iş görebiliyorum fakat HD'de bunda zorlanacaksın.Ama yenisi olsun dersen Desire HD al.Bana sorarsan Desire'dan şaşma!

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

Ben direk fikrimi söyliym bir DESIRE sahibi olarak

*Desire 3.7 inç ekranlı Desire HD 4.3 inç bu yüzdende daha büyük ve kaba!!
    *Desire 5 mpixel,Desire HD 8 mpixel bu senin için çok önemliyse HD alabilirsin.(ben kocaman resimleri telefonların gösterme sürelerini uzatması yüzünden sevmiyorum,Zaten gözüme 1600x1200 yani takribi 3MPixel resim gayet güzel görünmekte,neden herşeyin abartısını istiyoruz anlamıyorum)
    *Desire HD'de ek olarak TV'ye bağlayıp çektiğin videoyu HD izleme özelliği var.Tabi desire'da yokmu?ondada çektiğin videoyu atarsın bilgisayara aynı işi görür.
    *HD'bib telefon hafızası 1.5 GB o yanı iyi,desire'ınkine bakamadım bi türlü...
    Geri kalan özellikleri tamamen aynı.

Ben telefonumu yeni aldım HD'nin geleceğini bilmeme rağmen.Çünkü bu boyut benim için en sınır boyuttur şu an tek elimle iş görebiliyorum fakat HD'de bunda zorlanacaksın.Ama yenisi olsun dersen Desire HD al.Bana sorarsan Desire'dan şaşma!

arkadaşım fikrini söylediğin icin sağol peki perfonmans olarak hd daha iyi değilmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.