Şimdi Ara

HTC Sensation XL İşletim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum beyler sensation xl almayı dusunuyorum ancak o telefona o ram dusuk geldi (768 mb) Siz ne düşünüyorsunuz sızce alınabılırmı kullanıcı yorumlarının hepsi olumlu yonde ama uygulamalarda kasmasından korkuyorum.

• 2 hafta önce arkadaşım aldı.Alırken baya tartıştık sonunda ikna ettim.Şimdi cihazdan çok memnun.O fiyata alınacak en iyi telefon.Neden alınır diyorsan ? 1.Tasarım (Tasarım konusunda htc ve apple her zaman karizmatiktir) 2.Ekran (htc nin her modeli ekran konusunda diğerlerine fark atar ) 3.Beats audio (yoruma gerek yok zaten.yanında gelen kulaklığı 100-150 tl ye satıyorlar). Ram konusunda ise telefonda hangi uygulamaları kullanacaksın merak ettim? Arkadaşım 2 haftadır kullanıyor herhangi bir kasma donma yaşamadı.
  • Eğer oyun oynarım,mail,internet vb. uygulamalar kullanırım diyorsan o ram sıkıntı çıkarıcaktır.ama yok arada internete girerim biraz site dolaşır kapatırım.Az satın aldığım oyunlardan biraz oynarım yada video izlerim,müzik dinlerim diyorsan telefon işini görür.
  • 2 yildir kullaniyorum.fikrimi sorarsan baska yeni modellere bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocak.MehmetEmin

Selamun aleykum beyler sensation xl almayı dusunuyorum ancak o telefona o ram dusuk geldi (768 mb) Siz ne düşünüyorsunuz sızce alınabılırmı kullanıcı yorumlarının hepsi olumlu yonde ama uygulamalarda kasmasından korkuyorum.

kımyasal arkadaşıma katılıyorum. Amaç oyun oynamak değilse iş görecek bir RAM ama oyun, uygulama, internet... derseniz yetmeyecektir.
    Tabi ilk hevesle oyun, uygulama denenir ama profesyonel kullanmayacaksanız sonradan sadece bir iki uygulama, biraz internet ve alo demek konumuna düşecektir.
    Cihazla ilgili bir kullanıcı yorumunu BURADA paylaşıyorum. Hepsini buraya yapıştırıp forumu doldurmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machinista -- 16 Ağustos 2013; 16:49:20 >

• subway surf, temple run retrica bunlar gibi uygulamalar yaygın olanlar yanı
  • Ve sizce iphone 4 arasında hangısı daha ıyı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.