Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Root yetkisini vermen lazım programa

Olmuyor işte alamadım bi türlü yetkiyi. Hiç bir rootlu program çalışmıyor.
  • rot yetki sıkıntısını bende yaşadım elegancia v8 mavi temalı kurulu titanium backupa yetki vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri34

rot yetki sıkıntısını bende yaşadım elegancia v8 mavi temalı kurulu titanium backupa yetki vermedi

Aynen. Superuser e girdiğimde güncelle diyorum. "Gaining root access başarısız" diyor

edit: superuser 3.1.1 internetten bulup recoveryden kurdum halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 19 Kasım 2013; 0:30:23 >
  • telefonunu satmak isteyen arkadaş olursa ulaşsın bana :)
  • arkadaşlar telefonum kendini sürekli resetliyor nedeni ne olabilir ? örneğin expoler sayfsaını açıyorum tam bir site ismi gireceğim kapanıyor ... bunun üzerine google crome yükledim güzel işim bitince kapatacğaım zaman telefon kendini resetliyor vs. size sorun ne dir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnangfb

arkadaşlar telefonum kendini sürekli resetliyor nedeni ne olabilir ? örneğin expoler sayfsaını açıyorum tam bir site ismi gireceğim kapanıyor ... bunun üzerine google crome yükledim güzel işim bitince kapatacğaım zaman telefon kendini resetliyor vs. size sorun ne dir ?

Bana da oluyordu bataryanın çıkartma yeri var ya kameranın altında arasına karton gibi bişey sıkıştırınca düzeldi ama cok kalın bişey sıkıştırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

quote:

Orijinalden alıntı: adnangfb

arkadaşlar telefonum kendini sürekli resetliyor nedeni ne olabilir ? örneğin expoler sayfsaını açıyorum tam bir site ismi gireceğim kapanıyor ... bunun üzerine google crome yükledim güzel işim bitince kapatacğaım zaman telefon kendini resetliyor vs. size sorun ne dir ?

Bana da oluyordu bataryanın çıkartma yeri var ya kameranın altında arasına karton gibi bişey sıkıştırınca düzeldi ama cok kalın bişey sıkıştırma

sadece programdan atıyor komple kapınıp açılmamazlık değil
  • satılık xe lite garantili ilgilenen pm ile ulasabılır
  • arkadaslar sensation almayi planliyorum. Aklimda soru isaretleri var
    Bende xperia u var takasla alcam cihazi.

benim icin resim video ses kalitesi önemli.
    Sensation,XE,XL aralarinda ki fark nedir ?
    Sense 5 geldi mi en son sürüm hangisi JB var mi KitKat gelecek mi ?

alinti ile cevaplayin lütfen
  • Arkadaşlar arkadaşımın ekranında sensation yaZISİ sabit wipe factory rest attım sonrasında romu kurdum ana ekranda sabit sensation yazısı kaldı tel açılmıyor yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

arkadaslar sensation almayi planliyorum. Aklimda soru isaretleri var
    Bende xperia u var takasla alcam cihazi.

benim icin resim video ses kalitesi önemli.
    Sensation,XE,XL aralarinda ki fark nedir ?
    Sense 5 geldi mi en son sürüm hangisi JB var mi KitKat gelecek mi ?

alinti ile cevaplayin lütfen

sensation 1.2 ghz dual core 1520 mah batarya , xe 1.5 ghz dual core 1730 mah batarya ayrıca yazılımsal beats audio desteği var onun dışında iki tel aynı (aslında cpuları da aynı ama düz sensationdaki cpu downclock edilmiştir)
    xl nin ekranı ekranı 4.7 ve ppi değeri diğer sensationlara göre düşük, 1.5 ghz hızında tek çekirdekli bir işlemcisi var
    Değil sense 5 , 4 bile gelmedi HTC son olarak android 4.0 ve sense 3.6 yı resmi olarak verdi ( bende düz sensation var ,rom attım, android 4.1.1 ve sense 4+ lü olarak kullanıyorum ayrıca, 4.4 ün olduğu romlarda mevcut xda da)

• iyi çalışmalar arkadaşlar; AVEA SENSATİON XL DE SORUNSUZ KONUŞMA SAĞLAMIYOR...

sizlerden öğrenmek istediğim durum ben 2 ay önce htc sensation xl aldım telefonu kullanmaya başladığımda farkettimki konuşma sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor ve karşımdaki kişi beni duymakta zorlanıyor. bende kvk aracılığı ile telefonu geri yolladım 2 hafta sonra tekrar bana sıfır bir telefon yolladılar ve bunuda kullanmaya başladım ve aynı sorun bundada devam etmeye başladı ve bunuda kvk aracılığı ile geri yolladım sıfır cihaz değişimi ile başka bir telefondaha yolladılar mağlesef bundada aynı sorun devam ediyor. AVEA kullanıyorum ben şimdi bu telefonda acaba böyle sorunla karşılaşan başka kimse varmı.. ben artık AVEA bu telefonda sorunsuz bir şekilde çalışmadığına kanaat getirdim. bu konuda cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • adnanonur A kullanıcısına yanıt
    Avea'nın sanal operatörü olan BIMCELL'i kullanıyorum şahsen bir sorun yaşamıyorum. Tamamen Avea'nın altyapısını, baz istasyonlarını kullanıyor. Sanırım oturduğunuz bölgede bir sorun aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Arkadaşlar daha önce ROMdur ROOTtur olaylarına girmedim sıfırdan doğru düzgün anlatan bir yer var mı [Türkçe]
    Bu işe girsem mi girmesem mi öyle düşünüyorum ama neyse yazın da bakalım duruma göre
    Birde ilgimi çeken bir olay vardı bundan 1/2 ay önce okudum galiba ROMu yüklüyoruz fakat güncellemeyi OTA üzerinden alabilicez o olay çok süper bişey yani
    İstediğim ROM %100 stabil ve son android sürümü olsun telefonum HTC Sensation

htc sensation ise cyanogenmod 10.2den itibaren bunu alabilirsiniz. kendi sitesinde pyramid kod adıyla official çıkarımları var. Mümkünse htcdev.com'dan unlock bootloader yaparsanız rootlamış olursunuz. recovery atmayı da xda'dan bakın ingilizce ama güvenilir. (şahsen türk sitelerine pek güvenemiyorum.) ayrıca twrp kullanın cwm kullanmayın.

• 9 ay daha garantisi, yedek şarj cihazı ve 2 bataryası, 16 gb hafıza kartı olan htc sensation xe telefonuma telefoncu 150 tl teklif etti... Dehşete düştüm, 2. eli ne durumda bu telefonun?
  • U. kullanıcısına yanıt
    :)
  • Merhabalar,

Artık Sense'in yavaşlığının iyice baymasından telefonumu hızlandıracak custom rom yüklemek istiyorum. Hem Türkçe hem de yabancı sitelerden bir miktar araştırma yaptım ama rehebr sayısı nedeniyle kafam da baya karıştı. Bir kaç sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

1- Şuana kadar tek emin olabildiğim telefonu brick etmeden en temiz Flashing yöntemiyle yüklendiği. S-Off yapmak pek tekin gözkmedi. Bunun için güncel ve işe yarar bir rehber(İngilizce-Türkçe farketmez) linki olan var mı? xda-developers.com'dan bir kaç reber var ama bazılarını okurken bile uykum geliyor.

2- Gördüğüm kadarıyla telefonu en çok hızlandıran rom CyanogenMod. Bu romu Flashin yöntemiyle kurabilir miyim?

3- Bu işelmleri yapmadan önce telefondaki tüm SMS, whatsapp mesajları ve uygulamaların yedeğini tek seferde alabilmemi sağlayacak bir uygulama var mıdır?

• Herkese merhaba.. Sensation XL'ımın dokunmatiği kendi kendine hareket ediyor, bazen hiç temas algılamıyor.. Google'da arattım ama tam bir çözüm sunan olmamış.. Forumda, bir çok arkadaşın başına geldiğine eminim, acaba sorunlarını nasıl giderdiler ? Yardımcı olursanız memnun olurum..
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle merhaba . Telefona rom kurmak için s-off olman şart değil s-on olarakta rom yukleyebilir sin

• arkadaşlar sensatıon xe telım var cıhaz 1.29 hboot ve botloader a gırınce locked ve s-off yazmakta ve revolation hd 6.7.1 yuklu cıhazda , sımdı sorum su cogu sıtede room kurma olayı ıcın unlocked olmadan bahsedıyor ve hboot 1.27 ıle 1.29 fark edermı ben bu cıhaza venom sense 5 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054 ) romu kurmak ıcın yada herhangı bı custom room kurmak ıcın ne yapmalıyım recovery den sadece sd karta romu atıp kurmak yeterlı mı radıo surumu felan ayarlama gereklımı (ne işe yarar bu radıo) bı cok sıteye baktım ama olaya tam cozum bulamadım genelde en bastan başlayıp anlattıkları ıcın yanı root olma s off olma bunlar sanırım zaten bana gerekmiyor o yüzden yardımlarınızı beklıyıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkk34 -- 29 Kasım 2013; 20:16:02 >
  • 
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.