Şimdi Ara

HTC Sensation XE vs Samsung Galaxy S 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Amerikadan tanıdığımız telefon getirebileceğini söyledi.Uzun zamandır bakıyordum ama bu iki seçenek arasında kaldım.HTC nin artıları Sense arayüzü ve tasarımı kesinlikle.Samsung ise ekran konusunda öne çıkıyor.Özellikle siyah konusunda.Ne yapacağımı bilemedim.Bu iki cihaz da beni hız konusunda tatmin eder mi sizce?HTC nin ekranı ise renk konusunda Samsung'un ne kadar gerisinde?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aşağıdaki videoda renk konusunda çok yıkıldım resmen.Siyahlar çok mu kötü bana mı öyle geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 12 Aralık 2011; 12:52:20 >

• sgs 3 çıkana kadar sgs2 diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

sgs 3 çıkana kadar sgs2 diyorum ben

Ben de öyle diyordum ama tasarımı olsun Sense olsun çok ama çok cezbediyor beni.Olmadı MediaMarkt a falan giderim.HTC Sensation'a bakarım.Aynı ekran nasıl olsa.Ona göre bir yorumda bulunurum ekran konusunda.Ayrıca beats audio var ki dillere destan.Ben HP laptopumda kullanıyorum farklı çok farklı.Ve şu anda kafam tamamen karışmış durumda.
  • normal şartlar altında sensation xe bana da cazip gelebilirdi belki ama teknik destek konusunda o kadar kötü durumdalar ki garantili cihaza bile minnetle bakıyorlar yurt dışı cihaza hiç bakmazlar ondan dolayı xe'yi geç diyorum.
  • Bugün ElektroWorld de HTC Sensation'un ekran kalitesine baktım.Ekranlar aynı galiba Xe ve normalinde.Siyah konusunda çok da başarılı olduğu söylenemez.Ama PPI olarak üstün olduğu için daha yumuşak bir ekranı var.Sense e bayıldım.Ne yapacağımı bilemedim.İki telefonu da kullanan birisi yardım edebilir mi?HTC Sensation'da olan laglar XE'de de olur mu acaba?
  • Bence bekle. Sonra pişman olursun Mesela ben Galaxy S aldım 2 ay sonra S2 çıktı. Ama benim salaklığım işte 2 ay bekleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Bence bekle. Sonra pişman olursun Mesela ben Galaxy S aldım 2 ay sonra S2 çıktı. Ama benim salaklığım işte 2 ay bekleyemedim.

5 senedir N70 kullanıyorum.Şu anda Amerika'da tanıdık var getirtme imkanımız var.Ama 2 ay sonra o imkanım yok.Onun için acele etmem gerekiyor.2' si arasında kaldım.Ne karar vereceğimi bilmiyorum.
    Bir de şimdi alacağım alet de 2 ay sonra alacağım alet de işimi görecek açıkçası.2 ay sonra çıkacak olan alet isterse 100 çekirdekli olsun benim işimi 2 çekirdekli olan da görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Bence bekle. Sonra pişman olursun Mesela ben Galaxy S aldım 2 ay sonra S2 çıktı. Ama benim salaklığım işte 2 ay bekleyemedim.

5 senedir N70 kullanıyorum.Şu anda Amerika'da tanıdık var getirtme imkanımız var.Ama 2 ay sonra o imkanım yok.Onun için acele etmem gerekiyor.2' si arasında kaldım.Ne karar vereceğimi bilmiyorum.
    Bir de şimdi alacağım alet de 2 ay sonra alacağım alet de işimi görecek açıkçası.2 ay sonra çıkacak olan alet isterse 100 çekirdekli olsun benim işimi 2 çekirdekli olan da görür.

Yerinde olsam Galaxy kullanıcısı olarak S2 alırdım. Sensation'da iyi telefon Beats By Dre'de çabası ama S2 den şaşma derim.

• quote:

quote:

quote:

Yerinde olsam Galaxy kullanıcısı olarak S2 alırdım. Sensation'da iyi telefon Beats By Dre'de çabası ama S2 den şaşma derim.

Galiba ben de öyle yapacağım.XE konusunda çok fazla bilgi yok forumda.En temizi S 2 almak gibi görünüyor.

• her iki cihazı da kullanan biri olarak ses kalitesi benim için önemli diyorsan xe yok benim icin ses önemli degil diyorsan s2
  • Zaten bu devirde ses kalitesi/siddeti pek bir sey ifade etmiyor. eskiden hangi telefondan yuksek ses cikiyorsa onu alirdik. Galaxy S2 disariya nasil ses veriyor bilmiyorum ama Galaxy S kullanicisi olarak disariya verdigi ses ve kulaklikla dinlenen muzikler sizi memnun eder, Sensation muhtemelen ucurur Beats by dre diyip, ses kalitesi iyi deyip bence hata yapmayin S 2
    alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 13 Aralık 2011; 23:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Arkadaşlar Amerikadan tanıdığımız telefon getirebileceğini söyledi.Uzun zamandır bakıyordum ama bu iki seçenek arasında kaldım.HTC nin artıları Sense arayüzü ve tasarımı kesinlikle.Samsung ise ekran konusunda öne çıkıyor.Özellikle siyah konusunda.Ne yapacağımı bilemedim.Bu iki cihaz da beni hız konusunda tatmin eder mi sizce?HTC nin ekranı ise renk konusunda Samsung'un ne kadar gerisinde?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aşağıdaki videoda renk konusunda çok yıkıldım resmen.Siyahlar çok mu kötü bana mı öyle geliyor?

merhaba, iki telefonuda kurcalama imkani buldum. amoled guzel bir ekran aydinlikta film izlerken avantaj olabilir. onun disinda telefonun ince olmasina ve az enerji harcamasina vesile oluyor bunlar daha cok uretici icin avantajli bir durum. sensationdaki yuksek cozunurluklu lcd ekranlar nette surf yaparken daha avantajli yumusacik ve gozu yormuyor, ses konusundan bahsetmeme gerek yok sanirim xe tabiki, ama ortalama bir ses kalitesini yeterli diyorsan iyi bir kulaklikla samsungda da halledebilirsin(denemedim). servis konusunda problem yasayip yasamamak her ikisi icinde gecerli, yani sans isi biraz. dizayn konusu senin zevkine kalmis s2 daha ince ve hafif. dayanikli olmadigi yorumlari yapiliyo ama buna inanmiyorum hatta hafif oldugu icin belkide daha dayaniklidir bilemiyorum, xede malzeme kalitesi cok daha iyi, saglam ve ele oturan şık bir cihaz. asil konuya gelelim arayuz .. bence kucumsenmeyecek bir konu, burada htc tabiri caizse tur bindiriyor. samsung vasat bu konuda can sıkıcı kullanimi keyif vermiyor(yeni telefonlarinda buna el atacagina inaniyorum). xe nin gercekten keyifli bir arayuzu var ve 3d efektlerine ragmen stabil calisiyor. batarya konusunda bircok kisi xe'nin uzun gittigini soyluyor ama kiyaslama yapamadigim icin yaniltmak istemiyorum. ayrica youtubedaki karsilastirma videolarina kapilma sadece fikir versin. cunku bazen ayni kosullarda, ayni ayarlarda yapmiyorlar testleri, ornegin web tarayicilarini kiyaslamislar iki telefonun galaxy daha hizli aciliyo gibi bazi yerlerde ama ayarlarda eklentiler kapali yani sayfa tam dolmuyor dolayisiyla hizli acilmis gibi gorunuyor. hiz konusunda ikisi de seni tatmin eder. imkanin varsa iki telefonu yanyana koy ve karar ver. ben tereddutsuz bir sekilde xe diyorum.

Bir de xda da XE'nin Galaxy S 2 den daha fazla ROM'u var galiba.Bir de oyun çok oynamam ama oyun performansı nasıldır XE'nin?
    S2'den çok farkı var mıdır?Hangisi daha öndedir?

• XE İşlemci bakımından daha güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Yelken

XE İşlemci bakımından daha güçlüdür.

Ekran konusunda renk olarak nasıldır XE?Sensation'u kurcaladım biraz.Ama ekranı S2'nin yanında baya baya sönük duruyor.Ama XE'de ise çözünürlük fazla ve yumuşak bir görüntü elde ediliyor ekrandan.İşte arada kaldığım o konu.Napsam bilemedim.
  • quote:

quote:

Ekran konusunda renk olarak nasıldır XE?Sensation'u kurcaladım biraz.Ama ekranı S2'nin yanında baya baya sönük duruyor.Ama XE'de ise çözünürlük fazla ve yumuşak bir görüntü elde ediliyor ekrandan.İşte arada kaldığım o konu.Napsam bilemedim.

XE de S-LCD var. SGS2 de Super Amoled Plus var tabiki parlaklık konusunda amoled ancak. XE nin piksel oranı daha iyidir. yani XE daha net SGS2 Daha parlak.
  • quote:

quote:

quote:

XE de S-LCD var. SGS2 de Super Amoled Plus var tabiki parlaklık konusunda amoled ancak. XE nin piksel oranı daha iyidir. yani XE daha net SGS2 Daha parlak.

SAMOLED dışarıda da daha iyi görüntü veriyor heralde testlerden gördüğüm kadarıyla.XE'de nasıl bu durum?Çok mu kötü açık alanda?

• Galaxy Nexus
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Galaxy Nexus

750 dolar.Biliyoruz Nexus'un iyi olduğunu.Xe 530 dolar.Aradaki farkı karşılayamam.Ondan dolayı XE ve S2 arasında kaldım.
  • quote:

quote:

Galaxy Nexus

750 dolar.Biliyoruz Nexus'un iyi olduğunu.Xe 530 dolar.Aradaki farkı karşılayamam.Ondan dolayı XE ve S2 arasında kaldım.

Sert çıkmana gerek yok. Öneride bulunduk bizde.
  • quote:

quote:

quote:

Galaxy Nexus

Sert çıkmana gerek yok. Öneride bulunduk bizde.

Sert çıkmadım.Kusura bakma.Normal dedim onu ama baktım yanlış anlaşılmış olabilir.Haklısın.Gönlüm tabiki Nexus diyor.Ama 550 dolar son verebileceğim rakam.Yoksa 1 dk durmam Nexus derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.