Şimdi Ara

HTC Sensation ile ilgili Sorularim var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Telefon alma arifesindeyim. SGS2 ile htc sensation arasinda kaldim.

HTCnin web performansindan, hizindan memnun musunuz?
    Menulerde takilmalar oluyor mu? En ufak bir titreme, donma varsa bile soyleyin lutfen.
    SGS2ye gore dezavantajlari nelerdir?

ve En onemlisi, malzeme kalitesi ve tasarim disinda, HTC Sensation almam icin sebepleri soylermisiniz? Neden SGS2 degil de bunu tercih etmeliyim?

Tesekkurler.

• HTC nin SENSE arayüzü bile tek başına alma sebebidir.
  • Gorsellik disinda birseyler duymak istiyorum artik.
  • web hızını nasıl anlatsam bilmiyorum ki. Sensation ilk aldığımdan itibaren pc ile aram tamamen açıldı bir daha pc ile işim olmadı. Gerisini sen anla
  • Yine görselliğe de giriyor ama malzeme kalitesi bakımından da HTC öneririm.
    SGS2 yi ve Sensation u elinize alıp baktığınız zaman kalite farkı kendini belli ediyor.
  • Ben flash destegi ve gercek bilgisayara yakimligi dolayisiyla iphone 3gs mi satip android bir cihaz almak istiyorum. Sense arayuzu sayesinde htc alirsam daha rahat uyum saglayabilecegimi farkettim. Peki iphone 4 almak yerine sensation alsam pisman olur muyum? Bir de iphone kullanirken jb yapmaya karsiydim, android alirsam da farkli romlar yuklemek isteyecegimi pek zannetmiyorum. Sizce romunun kilitli olmasi buyuk bir sikinti yaratiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyyen

Ben flash destegi ve gercek bilgisayara yakimligi dolayisiyla iphone 3gs mi satip android bir cihaz almak istiyorum. Sense arayuzu sayesinde htc alirsam daha rahat uyum saglayabilecegimi farkettim. Peki iphone 4 almak yerine sensation alsam pisman olur muyum? Bir de iphone kullanirken jb yapmaya karsiydim, android alirsam da farkli romlar yuklemek isteyecegimi pek zannetmiyorum. Sizce romunun kilitli olmasi buyuk bir sikinti yaratiyor mu?

KİLİTLİ DERKEN KİLİTLİ OLAN NEDİR? SENİ SIKINTIYA SOKACAK BİR DURUM YOK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Ben flash destegi ve gercek bilgisayara yakimligi dolayisiyla iphone 3gs mi satip android bir cihaz almak istiyorum. Sense arayuzu sayesinde htc alirsam daha rahat uyum saglayabilecegimi farkettim. Peki iphone 4 almak yerine sensation alsam pisman olur muyum? Bir de iphone kullanirken jb yapmaya karsiydim, android alirsam da farkli romlar yuklemek isteyecegimi pek zannetmiyorum. Sizce romunun kilitli olmasi buyuk bir sikinti yaratiyor mu?

Arkadaş S-On durumundan bahsediyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

quote:

Hımm olabilir. Cihazı garantili almayacaksan rootta yapabilirsin sana extra özgürlük sağlar ama garantili alıcam dersen bir kaç ay kullanırsın ondan sonra zaten bu işleri seviyorsan cihazı rootlarsın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hımm olabilir. Cihazı garantili almayacaksan rootta yapabilirsin sana extra özgürlük sağlar ama garantili alıcam dersen bir kaç ay kullanırsın ondan sonra zaten bu işleri seviyorsan cihazı rootlarsın...

iPhone hakkında konulara ne kadar hakimsem Android konusunda şu anda bi o kadar cahilim kusura bakmayın. Kilitliden kastım custom root yükleyebilmek. 2 telefonu da inceledim. Gerçekten Sense çok güzel bir arayüz. Şu anda yeni iPhone ve HTC arasında çok kararsızım. Hangi HTC modelini seçmem gerektiğini bile bilmiyorum...

• -SGS2 'nin
    Ekranı iyi ama çözünürlüğü düşük
    İnce zarif hafif ama sağlamlık hissi vermiyor ve ısınması hemen hissediliyor.
    -Sensation'ın
    Ekran çözünürlüğü yüksek.
    Menüsünde arasıra takılmalar olmuyor değil.SGS'nin çözünürlüğü yüzünden takılma az oluoyor.
    Çok daha sağlam.Kasası ağırlık kazandırıyoe sağlamlık hissi veriyor.
    Herkes Sense'i övüyor ama bence öyle çok büyük bir artısı yok.Ben Launcher 7'yi kullanıyorum daha kullanışlı oluyor,hoşumada gidiyor.
    DH incelemesinde gördüğüm kadarıyla SGS2'nin web performansı daha iyi gibi.Ama Sensation'la SGS2'yi yanyana kullanmayacaksan sensation seni rahatsız etmez.Öyle bıktıracak bi yavaşlık yok.

Özet:Telefon işte alo desin yeter

• HTC Sensation'in ses perforamsi nasil? Hem hoparlor hem de mikrofon olarak. Sesin cok az ciktigini soyleyenler var. Ayrica mikrofonun ses alisi da azmis... Dogru mu bunlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 2 Kasım 2011; 0:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

HTC Sensation'in ses perforamsi nasil? Hem hoparlor hem de mikrofon olarak. Sesin cok az ciktigini soyleyenler var. Ayrica mikrofonun ses alisi da azmis... Dogru mu bunlar acaba?

ses performansi zayif malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

quote:

HTC Sensation'in ses perforamsi nasil? Hem hoparlor hem de mikrofon olarak. Sesin cok az ciktigini soyleyenler var. Ayrica mikrofonun ses alisi da azmis... Dogru mu bunlar acaba?

dokunmatikte problem yasiyor musunuz? Kullanimdan 1-2 hafta sonra, algilama sorunu yasandigi soyleniyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone hakkında konulara ne kadar hakimsem Android konusunda şu anda bi o kadar cahilim kusura bakmayın. Kilitliden kastım custom root yükleyebilmek. 2 telefonu da inceledim. Gerçekten Sense çok güzel bir arayüz. Şu anda yeni iPhone ve HTC arasında çok kararsızım. Hangi HTC modelini seçmem gerektiğini bile bilmiyorum...

Arkadaşım
    Telefonda kilit kırma root işlemi bootloader s-off yeni rom yükleme gibi tanımlar birçok sitede çok açık bir şekilde anlatılıyor tanımlanıyor.

Şunu söyleyeyim androide bazı uygulamaları bazı yazılımları kullanabilmek için bazı kiltleri kırman gerekiyor. Özgürlük için bu şart ama kırmam yapmam merakım yok dersen çok şey kaybetmezsin. İhtiyacın olan her uygulamayı da hemen hemen (tam olmasa da ) kullanabilir alternatifler bulabilirsin.
    Rom yükleme konusuna gelince bugünlerde henüz sensation için çok değecek çok iyi olan bir rom olmadığı için orginal rom sana eksiklik yaşatmaz. Gerek yok başka roma (şimdilik) ama diğer kilitleri filan zaten kırınca rom olayı çerezi ve merakını cezbedecek hediyesi oluyor denebilir.

Bence yeni uğraşlar istiyorsan oyalanmak istiyorsan android kullan. Kullanacaksan da htc iyidir. Yok ben stabil alet ve sistem hastasıyım kurcalama sevmem ben sadece ihtiyaçlarıma cevap veren ve kalite arıyorum dersen iphone yolundan şaşma.

Hangi Htc dersen ? Her hafta yeni model çıkaran HTC de Sensation xe ya da Amaze alınabilecek modeller gerisiyle fazla kafanı kurcalama.

Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

dokunmatikte problem yasiyor musunuz? Kullanimdan 1-2 hafta sonra, algilama sorunu yasandigi soyleniyor.

Dokunmatik sorun filan diye birşey yok. İçiniz rahat olsun bu konuda, ya belki de vardır demeyin gerçekten.

Bunu yaşanlar ya telefonu kullanmayı bilmiyor ya da donanımsal arızası olan cihaz sahibidir.

Kalibrasyon ayarı bozuk olabilir.
    Buna neden olacak yazılım yüklemiş olabilir.
    Sorunlu SD kart kullanıyor olabilir.
    Virüs yemiş olabilir
    vb....

• quote:

Sensation ses olayını söyle açıklayabilirim.

Berbat bir mono dış hoparlör.
    Standart bir kulaklığın daha altında bir kulaklık.

mikrafon ve dahili konuşma hoparlöründe herhangi bir sorun yok.

Zedge gibi bir programdan kaliteli yüksek sesli bir zil sesi ile ve kaliteli doğru seçilmiş bir kulaklık ile daha iyisi olabilirdi ama bunlarla tatmin edici .

telefon konuşmasında sorun kesinlikle yok . Hatta çok açıkken sesi toplu taşıma aracında özel konuşma yapamazsın herkez duyar karşındakinin sesini.

Youtube seyrederim filan dersen dış haporlörle kulaklıksız telefon sesi tam bir fiyasko abartmadan söylüyorum.

• quote:

quote:

quote:

ses sorunu haricinde herseyiyle 4x4'luk bir cihaz. yaklasik 4 ay kullandim. hic bir sorunla karsilasmadim.
  • Eğer ses sorunu olmasın istiyorsan Sensastion XE alabilirsin. Ben kullanmadım ama 1-2 haftaya bende alıcam. Sensation XE gerçekten mükemmel bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Eğer ses sorunu olmasın istiyorsan Sensastion XE alabilirsin. Ben kullanmadım ama 1-2 haftaya bende alıcam. Sensation XE gerçekten mükemmel bir telefon.

onu nerede bulabilirim? Turkiyeye geldi mi garantili olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 2 Kasım 2011; 11:33:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.