Şimdi Ara

HTC Qtek 8500 STRTrK + Imate Smartflip ROM Kurulum Rehberi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
17.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben win 6.1 proyu kurarken image file coruupted diye bi hata verdi şu anda da windows mobile 6.1 pro yazan bir de Startrek resmi olan bi ekran var hiç bi şey yapamıyorum acil yardım
    telefon ne kapanıyor ne açılıyor boot loader ekranını getirmek için bi tuş kombinasyonu falan var mı acaba.
  • arkadaşlar bende qtek 8500 var.4-5 ay sonra telefon kendi kendine reset atmaya başladı ve hafıza kartını bazen görmüyor.telefonu açıp kapattığımda görmeye başlıyor.şuan 6.1 rom kullanıyorum.yardım ederseniz sevinirim.
  • 5 yıldır mx200 kullanıyordum 1-2 ay önce kasasını değiştirdim sıfır gibi oldu wm6.1 yüklü şu an defalarca rom yükledim birçok program denedim.bugün hepsiburada.com da htc qtek 8500 ü gördüm mpx200 ün üst versiyonu gibi onun gibi kaliteli çıkar inşallah bugün sipariş verdim mpx de çalışan programlar heralde bunda fazlasıyla çalışır.mx200 ün sıfırı bile 330 tl bu tel 240 tl mpx de 1000 tl di 2002 lerde bu telde 2006 larda 850 tl ymiş.

Orjinalden alıntı: albtaros

tamam hallettim galiba telefon kapalı konumdayken kapağın sol alt tarafında bulunan tuşa basılı halde açma tuşuna 1 sn kadar basınca boot menüsü çıkıyor ve bilgisayar telefonu tanıyor,böylelikle yukarıda paylaşıma sunduğunuz romu yükledim:) fakat telefon rusça oldu,türkçe ayarlara döndüğümde de mesaj karakterleri yine rusça duruyor.paylaşım yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

mesaj karakterleri derken rusça t9 var o seçili kalmış zannedersem turkçe t9 olarak düzeltirsen sorun çözülür zannedersem

Alet süper, wm 6.1 pro rom da harika eurofich süper bi iş yapmış bencede..

Yanlızzz burda kaç kişi pro rom kullanıyor bilmiyorum ama bilen varsa bir sorum var.
    Pro romda live messenger ı problemsiz kurdumm açtımm account umu girdim falan herşey ok.
    ancak biriyle chat yapmaya başladıınız zaman tak diye aşağıdan software keyboard çıkıoo ve fake cursor la kapatmassaınız telefonun klavyesi sadece numaraları yazabiliyor... ve bu her seferinde yeni bir konuşma başalattınızda yada konuşmalar arası geçtiğinizdede oluyorr.

Bunla ilgili bi çözüme erişen warmıdır?
    xda-developers da eurofich ede benzer bi msj attım umarım cevaplar. sizlerden bilenn warsa siz cvp layın:) en cok kullandıım şey msn en kötü sadece ve sadece bu yüzden istemierek 6.1 standart roma dönücemm..

şimdiden teşekkürlerr

Diamond ın temasını linke koydumm.. muhteşemmm simsiyahh süperr bi hal alıo telefon.

kurmak için dosyayı my documents a atın ardından çalıştırınn.

bu kadarr.
    güle güle kullanın:)

http://rapid share.com/files/242173244/empex_Diamond.tsk
  • öncelikle eleman arkadaşımıza çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum ppc pro romunu kurdum hiçbir sorun yok minyatür bir ppc ortaya çıktı.çalışmanızı mpx-gen-tr ye aktardım böyle güzel bir çalışmadan faydalanan insanların sayısının artması açısından.

benim bir sorum olacak eskiden mpx200 kullanırken homescreen menusu için xml uzantılı dosyalar oluştururduk bunda ise today var önce temayı seçip sonra satır satır öğeleri today ekranında seçebiliyoruz.
    buraya öğe nasıl eklenir mesela hücresel yayın nasıl today ekranına eklenir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

eskiden xml dosyasına bir yazılım ekliyorduk bir satır halinde operatörün gönderdiği semt ismi çıkıyordu.

aynı şekilde asus p535 de profile diye bir öğe var ses tireşim ayarları yapılan bu bizde yok
    bu öğelerin yazılımları telefonun neresinde kayıtlıdır asus tan kopyalayıp bizim telefona aktarabilirmiyiz.

• ana sayfa title bar dediğimiz kısımda pil sarj durumu ve hoparlor sembolünün hemen altında
    cpu hızını gösteren minik bir rakam var onu nereden kaldırabiliriz.

battery status programında show cell broadcast messages
    yazısının altında bir boşluk var buraya nasıl ve ne yazmamız lazım ben buraya bişey
    yazmayı yada eklemeyi beceremedim

son olarak da programlar settings yada diğer menuler sembol değilde liste görünümüne nasıl dönüştürülebilir.
    bunun için bir registry ayarı varmı

[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mpx2 -- 11 Haziran 2009; 6:45:52 >

• ya ben bu konuda baya bir aca miyim arkadaşlar regedit olayını yükledim sonrasında cihazda o dosyayı bulup çalıştırdım hkye local machşine tıklıyorum altında başka hiçbir dosya çıkmıyor bunun nedenını bılen avrsa solıyebılır mı?
  • kullandığınız registry editöründe sorun vardır büyük bir olasılıkla ben registry editörü pc ye kuruyorum telden uğraşmak daha zor kullandığım registry editörün linkini veriyorum birde bunu deneyin

bu programı ben hem mpx200 hem qtek 8500 için kullanıyorum sorun yok activesync ile bağlı olmanız gerek

http://rapidshare.com/files/249512662/CeRegEditor.exe
  • htc qtek 8500 var bende kardeşim üzerindeyken düşmüş dış ekranı kırılmış. yetkili servislerin nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum. ben sakaryadayım ama başka illere kargo felan yapabiliriz herhalde. garantiye girmez galiba. o yüzden bunu yapacak bir yer bilen varmı. birde ne kadara mal olur aşağı yukarı.

Önce wm6.1 pro yu denedim. Word excel ve wm5.1 e göre çok çok harika geldi bana. Oysa fake cursor olayı ve fake cursor e bağımlı olmak tam bir işkence. Fake cursor den kurtulmak için wm6.2 standardı kurdum. Standart da kullanım biraz daha alışık olduğum tarzda ve daha pratik geldi. Yalnız programlar arasında dolaşırken seçili olan ikonun arkaplanında belirmesi gereken mavi renk çok açık renkliydi. Ayrıca t9 özelliğini nerede bulacağımı kestiremedim.

Forumun ilerleyen aşamalarında pro için t9 anlatılmış neyse bari t9 dan faydalanırım diye tekrar pro kurdum. Acaba standart için t9 kurulumu hakkında bir mesajı kaçırdım mı?

Pro ve standardı i-mate smartflip e kurdum ve resetlenme falan gibi problem yaşamadım. Gayet başarılı çalışıyor.

Bir de başlat menüsünün fontlarını büyütmenin bir yolu var mıdır? (Pro ve standart için wm6.1). Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

• ARKADAŞLAR BENDE KURMAYABAŞLAYACAM DA 6.1 imi 6.1 pro yumu kurayım ingilizcem 0 da ondan soruyorum o labildiğince türkçe olmalı rom um

Orijinalden alıntı: thedeparted

ARKDAŞLAR BUYURUN WM 6.1 İÇİN TÜRKÇE PAKET; (ALINTIDIR)

Hazırlayan: efsane

Konunun linki:http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=77

Haftalarca uğraşarak hazırladığım WM6.1 Türkçe dil paketini artık birçok SmartPhone cihazda sorunsuzca kullanabilirsiniz.Hem ücretsiz hemde kurulumu basit.Bu dosyalar Microsoft'un wm6 emülatöründen alınarak WM6.1 sistemine uyarlanmıştır.

Öncelikle cihazınıza format atmayı bilmiyorsanız,önemli verilerinizi yedeklemediyseniz lütfen bu paketi kurmayınız.

İndirdiğiniz wm6.1_TUR_SP_ctrlpda paketini doğrudan cihazınıza atın ve dosya gezgini ile kurun.Cihaz reset için onay isteyecektir.Onaylayın ve cihaz kapanıp açılsın.Türkçe cihazınız hayırlı olsun.Kaldırmak için ayarlar sekmesinden kaldırabilirsiniz.

Desteklediği cihazlar:
    (Tüm SmartPhone cihazların iskelet işletim sistemini destekler.)

Türkçe T9 İNDİR
    WM 6.1 Türkçe Paket İNDİR
    Şifre: ctrlpda

indiremedim bu konuda yardım edebilirmisiniz

• _____________________________
  • _____________________________
  • slm arkadaşlar,
    smartflip telefonuma daha önceden birçok rom attım hiçbir sorun olmamıştı bugün wm6.1 pro romunu atarken %52 de takılı kaldı ve kapanım acıldıgında ekranda sadece htc yazısı cıkıyor herhangi bir işlem yapamıyorum öyle kaldı ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.