Şimdi Ara

Htc One X ya da Galaxy Nexus ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefondan birini almayı planlıyorum. Sizlerin yorumları nelerdir? One X in pil performansı beni düşündürüyor ama Sense arayuzunu beğeniyorum. Nexus ise daha stabil ve tasarımı hoşuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus stabil ve guncelleme sorunu olmayan bir cihaz. Ote yandan One X'te son donanim ile goz dolduran bir cihaz.

Bu dogrultuda ben Nexus secerdim. Stabilite ve surum guncellemelerde 2 sene garantisi olan bir cihaz.
  • Suan Galaxy Note ve HTC One x kullanıyorum.
    S2 ,Galaxy Nexus ,4s aklına gelebilecek bütün cihazları kullandım.
    Öyle sagdan soldan alıp bakarak degil satın aldım hepsini.
    Birkere Galaxy Nexus a hiç bulaşma.Google un developer cihazıymıs,Android icin ilk güncellemeler ona gelirmis sacmalıgına aldanma.Stabil olan Android sürümü hazır olmadan, arada cıkan güncellemeler seni cokta bagliyorsa,yada Bu forumda Galaxy Nexus kullananlar gibi Rom yazıyorsan;) baska.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Suan Galaxy Note ve HTC One x kullanıyorum.
    Birkere Galaxy Nexus a hiç bulaşma.Google un developer cihazıymıs,Android icin ilk güncellemeler ona gelirmis sacmalıgına aldanma.Stabil olan Android sürümü hazır olmadan, arada cıkan güncellemeler seni cokta bagliyorsa,yada Bu forumda Galaxy Nexus kullananlar gibi Rom yazıyorsan;) baska.

Acaba neden Nexus'a bulaşmayayım bir kullanıcı olarak eksi yönleri nelerdir?
  • quote:

Stabil olmadan ara güncellemeler mi?

Nexus'ta stabil olmayan bir sürüm hangi cihazda stabil olacak??

Google'ın stabil olmayan SDK'sını kullanarak firmalar cihazlara stabil olan yazılımlar çıkaracaklar öyle mi?
  • Nexus un donanımsal bir eksisi var mı ya da kronik bir sıkıntısı?

Yazılımsal problemler ne de olsa çözümlenir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Stabil olmadan ara güncellemeler mi?

Nexus'ta stabil olmayan bir sürüm hangi cihazda stabil olacak??

Google'ın stabil olmayan SDK'sını kullanarak firmalar cihazlara stabil olan yazılımlar çıkaracaklar öyle mi?

Ilk once ne demek istedigimi iyi anla ondan sonra yorum yap.ICS suan hangi cihazlarda var?One X de ,Galaxy Nexus da vs vs.Galaxy Nexus 2 aya yakindir piyasada ve Android ICS ile kac kere update aldi?Say bakalim.Bu Galaxy Nexus ilk piyasaya ciktiginda uzerindeki ICS stabilmiydi?Degildi.Bir suru guncelleme aldi.Ne zamanki en stabil ICS surumu veya daha sonraki ICS surumlerin stabil versiyonu olani cikar ozaman Diger firmalar cihazlarina Offical olarak stabil surumu ulkene gore, yasadigin bolgeye gore yayinlar.

Google un Devoloper cihazi adi ustunde en ufak degisiklikleri veya stabil olup olmadigini bilmedigin bir surumu, Galaxy Nexus da en once alsan ne olur almasan ne olur diyorum.
    Bu forumda Galaxy Nexus kullananlar kendilerini daha profosyonel saniyor galiba.

Samsung bu cihazi Google adina yapmis olmasi ve Google un 2 sene Galaxy Nexus un arkasinda olmasini yazarken,2sene sonra Donanim olarak katbe kat Galaxy Nexus dan ustun olan One X in desteksiz kalabilecegini ima etmek neyin nesi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 22 Nisan 2012; 19:36:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kisacası kendi acından bakıp elindeki cihazi övüyorsun sen.

Bende Nexus yok; ama sizde One X var, artık kimin elindeki cihazı övdüğü belli oluyor.

Dipnot: Bende Xperia neo V var madem bu kadar açıklamaya ihtiyaç var.
  • Her iki cihazında artı eksi yönleri var ben de kararsız kaldım ama Nexus daha ağır basıyor gibi gerçi Htc One X de yeni güncelleme ile pil performansını arttırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

quote:

Bende Nexus yok; ama sizde One X var, artık kimin elindeki cihazı övdüğü belli oluyor.

Headshot.

Dangerfull kardeş. Massive ile uğraşılmaz. Kendisi hep haklıdır çünkü. Hayatının hatasını yapmışsın. Telefonu alır. İlk gün Kullanır, dünyanın en iyi telefonu der. Sonra bozar kendi beceriksizliğinden, tu kaka olur. Kendisi bütün markaların fanatiğidir. Tek marka tutmaz.

@leren
    Şu an nexus kullanıyorum ve htc one x almayı düşünüyorum. Sense arayüzü için. Nexus performans olarak altta kalacak bir telefon değil. 10 gb lık 1080p mkv yi çok rahat oynatıyor. 2000 Mah orjinal pil aldım pili daha uzun gidiyor. Nexus U tam performans olarak kullanmak istersen benim gibi. Rom ve kerneller var. Performansı en üst düzeye çıkarıyor. Tabii ki karar senin.

Fikrimi beyan ettim konu bu hale geldi.

Konu sahibi arkadasa ayip oldu kusura bakmasin ikili tartismaya donecegini bilsem yorum yapmazdim.

• Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler her şekilde ne olursa olsun yazılanlar benim için çok değerlidir.

danGerfuLL arkadaşım kusura bakmak ne demek; bu konu, forum herkesin tabi ki fikirlerinizi yorumlarınızı yazacaksınız. yazmaya da devam edin lütfen.

cagrimir ben de Sense arayüzünü çok beğeniyorum şimdiki telefonum Htc Incrdible S (Telefonumdu demek daha doğru olur bugün sattım)

Galaxy S ile başlayıp Se Xperia Arc ile devam edip Htc Incredible S ile son noktayı koydum.

Bugün Htc one X ile ilgili bir yorum okudum ve cihazdan soğuttu beni.

Aynen kopyaladım.

Cihazda bazı öğelere girerken yükleniyor uyarısı versede bu sorun ilerki zamanlarda çok kolay bir şekilde ram performansı arttırılarak çözümlenebilir gözüküyor.

Ben böyle durumu Incredible S kullanırken örneğin rehberde bir kişinin bilgilerine girdiğimde yaşıyordum.

Şimdi yine benzer bir durumu görmek düşündürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leren -- 23 Nisan 2012; 21:19:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler her şekilde ne olursa olsun yazılanlar benim için çok değerlidir.

danGerfuLL arkadaşım kusura bakmak ne demek; bu konu, forum herkesin tabi ki fikirlerinizi yorumlarınızı yazacaksınız. yazmaya da devam edin lütfen.

cagrimir ben de Sense arayüzünü çok beğeniyorum şimdiki telefonum Htc Incrdible S (Telefonumdu demek daha doğru olur bugün sattım)

Galaxy S ile başlayıp Se Xperia Arc ile devam edip Htc Incredible S ile son noktayı koydum.

Bugün Htc one X ile ilgili bir yorum okudum ve cihazdan soğuttu beni.

Aynen kopyaladım.

Cihazda bazı öğelere girerken yükleniyor uyarısı versede bu sorun ilerki zamanlarda çok kolay bir şekilde ram performansı arttırılarak çözümlenebilir gözüküyor.

Ben böyle durumu Incredible S kullanırken örneğin rehberde bir kişinin bilgilerine girdiğimde yaşıyordum.

Şimdi yine benzer bir durumu görmek düşündürücü.

Aslında biraz Daha bekle bence s3 çıkacak. Onu da bir görelim. Bende htc one x i askıya aldım.

• One x ama suan uyumlu fazla uygulama yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

quote:

Headshot.

Dangerfull kardeş. Massive ile uğraşılmaz. Kendisi hep haklıdır çünkü. Hayatının hatasını yapmışsın. Telefonu alır. İlk gün Kullanır, dünyanın en iyi telefonu der. Sonra bozar kendi beceriksizliğinden, tu kaka olur. Kendisi bütün markaların fanatiğidir. Tek marka tutmaz.

@leren
    Şu an nexus kullanıyorum ve htc one x almayı düşünüyorum. Sense arayüzü için. Nexus performans olarak altta kalacak bir telefon değil. 10 gb lık 1080p mkv yi çok rahat oynatıyor. 2000 Mah orjinal pil aldım pili daha uzun gidiyor. Nexus U tam performans olarak kullanmak istersen benim gibi. Rom ve kerneller var. Performansı en üst düzeye çıkarıyor. Tabii ki karar senin.

Fikrimi beyan ettim konu bu hale geldi.

Konu sahibi arkadasa ayip oldu kusura bakmasin ikili tartismaya donecegini bilsem yorum yapmazdim.

Ha sen fikrini beyan ettin.Peki ben ne yaptim.Ben de fikrimi beyan ettim.Seni direkt muattab dahi almadım.Konu hakkında fikrimi beyan ettim gectim.Tuhaf plan ne burada?

• Arkadaşlar bilimsel tartışmalara girelim kişisel tartışmaları özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.Diğer telefonlarla kıyaslanamaz önde nexus fakat iş tegra 3'lü htc one x olunca maalesef açık ara one x önde.Mesut Çevik'in oyun incelemesini(böyle demek istemezdim ama gerçek bu) izleyebilirsiniz
  • quote:

Ha sen fikrini beyan ettin.Peki ben ne yaptim.Ben de fikrimi beyan ettim.Seni direkt muattab dahi almadım.Konu hakkında fikrimi beyan ettim gectim.Tuhaf plan ne burada?

Ne yazdığınızdan bihabersiniz.

quote:

Nexus stabil ve guncelleme sorunu olmayan bir cihaz. Ote yandan One X'te son donanim ile goz dolduran bir cihaz.

Bu dogrultuda ben Nexus secerdim. Stabilite ve surum guncellemelerde 2 sene garantisi olan bir cihaz.

Yazdım, siz altına

quote:

vs. vs..

Android icin ilk güncellemeler ona gelirmis sacmalıgına aldanma.Stabil olan Android sürümü hazır olmadan, arada cıkan güncellemeler seni cokta bagliyorsa,yada Bu forumda Galaxy Nexus kullananlar gibi Rom yazıyorsan;) baska.

yazmışsınız.

Sonra da 'muhattap' almadım vs. şeyler yazıyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Arkadaşlar bilimsel tartışmalara girelim kişisel tartışmaları özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.Diğer telefonlarla kıyaslanamaz önde nexus fakat iş tegra 3'lü htc one x olunca maalesef açık ara one x önde.Mesut Çevik'in oyun incelemesini(böyle demek istemezdim ama gerçek bu) izleyebilirsiniz

Ne yani şimdi oyuna göre mi cihaz seçimi yapacağız?

http://www.youtube.com/results?search_query=galaxy+nexus+games&oq=galaxy+nexus+games&aq=f&aqi=g4g-m4&aql=&gs_nf=1&gs_l=youtube.3..0l4j0i5l4.7717.8547.0.8697.6.6.0.0.0.0.140.540.2j4.6.0.

Buyrun her türlü inceleme mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: leren

Eyvallah.

• quote:

Arkadaşlar bilimsel tartışmalara girelim kişisel tartışmaları özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.Diğer telefonlarla kıyaslanamaz önde nexus fakat iş tegra 3'lü htc one x olunca maalesef açık ara one x önde.Mesut Çevik'in oyun incelemesini(böyle demek istemezdim ama gerçek bu) izleyebilirsiniz

one x crysis 2 açıyorda haberim mi yok. o incelemedeki bütün oyunlar nexusta da gayet iyi çalışıyor.
  • Lütfen tartışmaya bir son verin
  • danGerfuLL Gpu'yu en iyi şekilde ölçen oyunlardır ve gpu'su güçlüyse internet deneyiminden tut da video izlemelere üç boyutlu grafiklerin kullanıldığı programlara( google earth ) kadar her yerde etkisi hissedersin.Zaten yazım sana değil konuyu açan üyemize
  • quote:

danGerfuLL Gpu'yu en iyi şekilde ölçen oyunlardır ve gpu'su güçlüyse internet deneyiminden tut da video izlemelere üç boyutlu grafiklerin kullanıldığı programlara( google earth ) kadar her yerde etkisi hissedersin.Zaten yazım sana değil konuyu açan üyemize

HTC one x in browserı son derece kötü şu anda kullanıcı yorumlarına göre. Nexus un daha iyi browser performansı var. Ama en iyisi xperia s gibi gözüküyor şuanda, browser performans bakımından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.