Şimdi Ara

Htc One X Uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yemin ederim çileden cikmak üzereyim yaklaşık 6 gün önce telefon yere dustu yaklaşık 50cmden hemen baktım telefonun ekraninda birşey var mi diye ama yoktu birşey sonra telefonu kullandim hiçbir sorun yoktu.sonra telefonu şarja takıp uyudum.Ertesi gün telefonu açmaya calistigimda çıkan one yazısı bile siyah ekrandan dolayı gözükmedi ve ekrana görüntü gelmiyordu sonra defalarca guc düğmesine bastım ama alttaki 3 tane düğme ışığı yanıyor sadece sonra telefona belli bir şekilde bastırınca açılıyor acilsada ekran dalgalanıyor gidip geliyor çözünürlügu değişiyor ekran donuyor bazende düzgün çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran içten hasar almış tahminen hocam yada ekrana görüntüyü vs aktaran kablolarda sorun olmuş olabilir,donanımsal yani.Servise verin derim en azindan sorun neyden kaynaklaniyor ögrenirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

Ekran içten hasar almış tahminen hocam yada ekrana görüntüyü vs aktaran kablolarda sorun olmuş olabilir,donanımsal yani.Servise verin derim en azindan sorun neyden kaynaklaniyor ögrenirsiniz.

Dostum bugün şöyle birşey daha oldu mesela telefonu kapama tuşuna basınca hani ekrana telefonu kapama kısımı gelirya alt alta hani kapama uçak modu sessiz gibi işte o ekrana gelmemesine rağmen normalde geldiği yere dokundum ve telefon kapandı yani ekrana görüntü geliyor ama görünmüyor ayrıca ekran dalgalanma oluyor ama bazende deli gibi aralıksız düzgün çalışıyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

Ekran içten hasar almış tahminen hocam yada ekrana görüntüyü vs aktaran kablolarda sorun olmuş olabilir,donanımsal yani.Servise verin derim en azindan sorun neyden kaynaklaniyor ögrenirsiniz.

Dostum bugün şöyle birşey daha oldu mesela telefonu kapama tuşuna basınca hani ekrana telefonu kapama kısımı gelirya alt alta hani kapama uçak modu sessiz gibi işte o ekrana gelmemesine rağmen normalde geldiği yere dokundum ve telefon kapandı yani ekrana görüntü geliyor ama görünmüyor ayrıca ekran dalgalanma oluyor ama bazende deli gibi aralıksız düzgün çalışıyor dostum.

garantiye ver daha önce hiç telefon düşürmediğim için yardımcı olamıyıcam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

quote:

quote:

yarın vericem garantiye hocam ama belki yaşayan olmuştur diye yazdım üsttekini görüntü gelmiyor ama ekrana görüntü geliyor çok ilginç aslında ????

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

quote:

quote:

yarın vericem garantiye hocam ama belki yaşayan olmuştur diye yazdım üsttekini görüntü gelmiyor ama ekrana görüntü geliyor çok ilginç aslında ????

evet ilginç kablolar da bir şey olmuştur büyük ihtimal verin sonucunu burayada yazarsanız seviniriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlkgnc -- 16 Şubat 2014; 12:48:25 >

• Çok ilginç bir durum,bekletmeden garantiye verin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE X OYUN ARŞİVİM.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun dostlarım :) yalnız şöyle bir durum var telefon bildiğiniz üzre 2012 de çıkmış bir telefon bende 2012 ekimde almıştım garantiside 2 yıllık fakat 2011 haziran da başlayıp 2013de bitiyor garantisi ama garantinin süresi 2 yıllık bu durumda telefon alındığından itibaren mi yıllık süre başlıyor yani 2011de değilde 2012 de mi başlıyor 2 yıllık garanti acaba ayrıca bu durumu kanıtlamak için fatura gerekir mi dostlar elimde yokta olmazsa teknosadan faturayı tekar çıkarttırabilirmiyim acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.