Şimdi Ara

HTC One X + ne kadar iyi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkan17

One x+ kullanan biri olarak yazayım....Kesinlikle one x ile arasında özellikle pil ve hız olarak fark var...Donma , ısınma hiç yaşamadım...

Elimden note2 , s3 ve birçok üst model geçti kullandım..

En tatminkar olanı one x + emin olabilirsin....bir kere samsungtan ürün kalitesi olarak çooooooooookkkkkk önde....Arayüz zaten sense....kamera 10 numara...
    müzik beats....

daha ne kaldı...pil...

pil s3 ile yarışır....

hayırlı olsun yeni telefonun :)

Yazılım destegi hakkında ne diyeceksin peki ?
  • 4 senedir HTC kullanıyorum beni 1 kere bile yarı yolda bırakmadı.. Android den ve HTC den vazgeçmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

quote:

One x+ kullanan biri olarak yazayım....Kesinlikle one x ile arasında özellikle pil ve hız olarak fark var...Donma , ısınma hiç yaşamadım...

En tatminkar olanı one x + emin olabilirsin....bir kere samsungtan ürün kalitesi olarak çooooooooookkkkkk önde....Arayüz zaten sense....kamera 10 numara...
    müzik beats....

daha ne kaldı...pil...

pil s3 ile yarışır....

Yazılım desteği dediğiniz güncellemeleri GOOGLE ın cşhazları olan NEXUS lar sorunsuzca ve sürekli alıyor....

geri kalan tüm firmalar hemen hemen aynı...

Örn : samsung S2 hangi versiyonda kaldı ??
    Motorola Razr '' '' '' ??
    Lg nin cihazları da aynı...................

Dediğim gibi sadece NEXUS lar sorunsuz ve zamanında güncelleme alır ki...HTC bile birçok güncelleme yayınladı,ürün geliştirme adına....

Yine bir başka kıyaslama sana...Samsung S3 ün rehberine girmeyi dene bakalım kaç saniye sürecek...

Bırak Htc one x ' i , sensation bile S3 ten hızlı rehber açar...

Daha sana bir çok örneğini sayabilirim...

Bence HTC alınası telefondur....Birçok marka uluslararası GARANTİ BİLE VERMEZKEN HTC HALA GARANTİ VERMEKTEDİR...

Bu da ülkem şartlarında yüksek fiyatlara satılan ürünleri yurt dışından daha ucuza temin eden son kullanıcı için bir ekstra dır..

HTC nin birçok modelini kullandım ,kullanacağım....

Htc fanı değilim, 32 yaşında makul ve mantıklı karar verebilmeyi bilen biriyim..

Saygılar benden olsun....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

quote:

müzik beats....

daha ne kaldı...pil...

pil s3 ile yarışır....

Yazılım desteği dediğiniz güncellemeleri GOOGLE ın cşhazları olan NEXUS lar sorunsuzca ve sürekli alıyor....

geri kalan tüm firmalar hemen hemen aynı...

Örn : samsung S2 hangi versiyonda kaldı ??
    Motorola Razr '' '' '' ??
    Lg nin cihazları da aynı...................

Dediğim gibi sadece NEXUS lar sorunsuz ve zamanında güncelleme alır ki...HTC bile birçok güncelleme yayınladı,ürün geliştirme adına....

Yine bir başka kıyaslama sana...Samsung S3 ün rehberine girmeyi dene bakalım kaç saniye sürecek...

Bırak Htc one x ' i , sensation bile S3 ten hızlı rehber açar...

Daha sana bir çok örneğini sayabilirim...

Bence HTC alınası telefondur....Birçok marka uluslararası GARANTİ BİLE VERMEZKEN HTC HALA GARANTİ VERMEKTEDİR...

Bu da ülkem şartlarında yüksek fiyatlara satılan ürünleri yurt dışından daha ucuza temin eden son kullanıcı için bir ekstra dır..

HTC nin birçok modelini kullandım ,kullanacağım....

Htc fanı değilim, 32 yaşında makul ve mantıklı karar verebilmeyi bilen biriyim..

Saygılar benden olsun....

yanlıs anlaşılmak istemem hocam.Benden yasca büyüksün saygım var benim belirttigim konu başka bende HTC kullanıcısıyım hatta One X plus alıyordum forumda one x den felan cok yakınan arkadaşlar gördüm garantide yan sanayi mallar takılmasıda cabası bunları ögrendikten sonra sogudum htc modelinden suan nokia 1203 kullanıyorum :) benim sorunum cihazla fazla ilgilenmemeleri s2 yi örnek vermissin ama senin cihazında bi sene içinde tarih olmayacak mı ? HTC sürekli amiral Cihaz cıkartıyor ve haliyle sen 1 ay önce alsan bile cihaz geride kalmaya başlıyor ve güncellemede cok sonra geliyor gecen buna sahit oldum HTC one S modeli kullanan arkadaşımızın birisi isyan ediyordu unuttular bu modeli cihazı yeni aldım diye S3 ün cıkarttıgı güncellemeler ne diyeceksin ? Note iki özellikleri gelicek yeni güncellemede ama HTC de bu yok uluslar arası garantisi olabilir eyvallah ben samsung fan boyuda degilim samsungdan nefret ederim cihaz kalitesi sıfır bir maldır ama cihazla sürekli ilgileniyorlar cihaz ı sattıktan sonra iş bitmiyor hocam yanlışım varsa düzelt...Bu arada beni HTC One x + modelini almaya ikna edebilir misin ? :) sunlar sunlar de tmm diyeyim valla alayım cihazı ama tatmin edici seylerden bahset HTC kullanıcısı olarak :)

• Yazdıklarında doğru sonuna kadar...Bu firmaların amiral gemileri batsın :)

ilk yazımda da belirttiğim gibi..bir çok model kullandım..

Ama içime sinen iki makine oldu...
    Biraz + ve - lerinden bahsedeyim kısaca..

1. Motorola Razr Maxx....

+ lar...
    3300 mah lik batarya MÜKEMMEL...Başka hiçbir ANDROİD makine de yok bildiğim..Yoğun kullanan birine bile temiz 2.günü çıkartır..Normal kullanıcıya 3. günü.Az kullanana 4. günü.......Böyle uzar gider :D

Telefonu ilk elime aldığımda EL BOMBASI gibi hissettim...O kadar sağlam duruyor makine...
    Ekran ve kasa fazlasıyla tatminkar....Keskin ve ince...

(Splash) suya dayanıklı...

hızı yeterli ,hiç takılma ve donma yaşamadım...

Ayrıca motomodtr isminde türkçe forumda aradığın herşeyi bulabilirsin...

Root 1 dakika sürüyor.. rom yüklemek 3-5 dakika ....hatta aynı anda 4 rom kurup..cihazı açıp kapatark..romlar arasında geçiş te mümkün..

Kamera tatminkar...

- ler ise....

TR de bayii satışı felan yok...Ofisi de kapadılar...Hepsiburada bir kaç modelini satıyor,garanti sanırım teleservice...

Tam sayfa e-mail gibi bazı benim için önemli widgetlar daki eksiklikler var...(ama root ve rom larla çözülüyor..)

Kamera geçişi ve çekim hızı yavaş..gece çekimleri orta seviye..

çıkartılamayan pil..

ve 2 gb ram ollsa ve dört çekirdek süper olurdu...

gelelim ikinci telefona......

Kesinlikle One X +

bence + ve - ler....

Kasa kalitesi tartışılmaz...

Sense arayüzü alışırsan bırakamazsın..Faylasıyla iyi :)

Kamera yarı profesyonel gibi...hızlı,odaklaması ve gece çekimi çok iyi...

Dr.Beats...müzik dinlerken dünyayla bağının kopması için bir neden....

Kolay kullanım....

iyileştirilmiş pil ömrü,benim yoğun iş görüşmelerim ve kullanımımda bile akşam 8 civarı %30 kalıyor sarj...Normaql kullanıcıya herhalde 1.5 / 2 gün gider bence..

- ler........

çıkartılamayan pil...

Dışarıya çıkık duran KAMERA...

ve bunda da 2 gb ram olsa daha iyi olurdu..... :)
    ................................................................................................................................................................

Hiçbir güncelleme almasa da olur bu tarz telefonlar..

saygılar sevgiler...

• quote:

Yazdıklarında doğru sonuna kadar...Bu firmaların amiral gemileri batsın :)

ilk yazımda da belirttiğim gibi..bir çok model kullandım..

Ama içime sinen iki makine oldu...
    Biraz + ve - lerinden bahsedeyim kısaca..

1. Motorola Razr Maxx....

+ lar...
    3300 mah lik batarya MÜKEMMEL...Başka hiçbir ANDROİD makine de yok bildiğim..Yoğun kullanan birine bile temiz 2.günü çıkartır..Normal kullanıcıya 3. günü.Az kullanana 4. günü.......Böyle uzar gider :D

Telefonu ilk elime aldığımda EL BOMBASI gibi hissettim...O kadar sağlam duruyor makine...
    Ekran ve kasa fazlasıyla tatminkar....Keskin ve ince...

(Splash) suya dayanıklı...

hızı yeterli ,hiç takılma ve donma yaşamadım...

Ayrıca motomodtr isminde türkçe forumda aradığın herşeyi bulabilirsin...

Root 1 dakika sürüyor.. rom yüklemek 3-5 dakika ....hatta aynı anda 4 rom kurup..cihazı açıp kapatark..romlar arasında geçiş te mümkün..

Kamera tatminkar...

- ler ise....

TR de bayii satışı felan yok...Ofisi de kapadılar...Hepsiburada bir kaç modelini satıyor,garanti sanırım teleservice...

Tam sayfa e-mail gibi bazı benim için önemli widgetlar daki eksiklikler var...(ama root ve rom larla çözülüyor..)

Kamera geçişi ve çekim hızı yavaş..gece çekimleri orta seviye..

çıkartılamayan pil..

ve 2 gb ram ollsa ve dört çekirdek süper olurdu...

gelelim ikinci telefona......

Kesinlikle One X +

bence + ve - ler....

Kasa kalitesi tartışılmaz...

Sense arayüzü alışırsan bırakamazsın..Faylasıyla iyi :)

Kamera yarı profesyonel gibi...hızlı,odaklaması ve gece çekimi çok iyi...

Dr.Beats...müzik dinlerken dünyayla bağının kopması için bir neden....

Kolay kullanım....

iyileştirilmiş pil ömrü,benim yoğun iş görüşmelerim ve kullanımımda bile akşam 8 civarı %30 kalıyor sarj...Normaql kullanıcıya herhalde 1.5 / 2 gün gider bence..

- ler........

çıkartılamayan pil...

Dışarıya çıkık duran KAMERA...

ve bunda da 2 gb ram olsa daha iyi olurdu..... :)
    ................................................................................................................................................................

Hiçbir güncelleme almasa da olur bu tarz telefonlar..

saygılar sevgiler...

Hocam yazdıkları zevkle okudum tesekkür ederim :) HTC one x + modeli bence de 2 gb ram i hakeden bi cihaz bu en büyük eksisi kamera konusunda da katılıyorum dısa cıkık olması ben ilk gördügümde böle kamera mı olur demiştim :) Hocam sana soruyorum simdi sence ben bu cihazı alayım mı yeni cihazlarımı bekleyeyim ?

• Rica ederim hocam..Yakın zamanda gelecek yeni cihazlar yok diye biliyorum...Htc butterfly vs. iyi cihazlar ama TR ye gelmeyecek...Keşke gelse çok iyi makine...

HTC serisinde şu an en iyisi ONE X +

Acelen yoksa fiyatların biraz daha oturmasını bekle...

Çok değil 1 aya fiyatlar makul seviye ye gelir..

O zaman

:::.............................................................................

bence 2013 yılı HD ekranların ve 2 gb RAM li cihazların yılı olacak...

:::::..........................................................................................

Google ın MOTOROLA yı almasıyla EN İYİ ÇIKIŞI MOTOROLA yapacak bence :) ama memleketimde satılmayacak :(

• quote:

Rica ederim hocam..Yakın zamanda gelecek yeni cihazlar yok diye biliyorum...Htc butterfly vs. iyi cihazlar ama TR ye gelmeyecek...Keşke gelse çok iyi makine...

HTC serisinde şu an en iyisi ONE X +

Acelen yoksa fiyatların biraz daha oturmasını bekle...

Çok değil 1 aya fiyatlar makul seviye ye gelir..

O zaman

:::.............................................................................

bence 2013 yılı HD ekranların ve 2 gb RAM li cihazların yılı olacak...

:::::..........................................................................................

Google ın MOTOROLA yı almasıyla EN İYİ ÇIKIŞI MOTOROLA yapacak bence :) ama memleketimde satılmayacak :(

Hocam ben zaten garantili mal almasını sevmeyen biriyim :) Yurtdısı kullanıyorum sürekli daha 1 hafta oldu ip4s satalı yurt dısı malı oldugu icin %25 ucuz a geliyor sence fiyatlar yinede geriye cekermi ?

• htc yıllardır kullanırım sağlam cihazlar üretir ben bir sorun yaşamadım hiç.telimi değiştirsem yine htc alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

htc yıllardır kullanırım sağlam cihazlar üretir ben bir sorun yaşamadım hiç.telimi değiştirsem yine htc alırım.

Bende düsünüyorum hocam htc ama kullanıcılarından gelen bazı şikayetler kafamı karıştırıyor ya onlar kullanmasını bilmiyo yada sanssızlar bu kafama yatmıyor iste şimdi onex+ alıcam piyasada yok adamlar nete ilan koyuyo elimizde yok diyor saçmalık ...
  • 2 yıl HTC DESIRE HD kullandım....
    Eylül ayında 2 samsung ürünü aldım....S3 ve Note 10.1...
    Hayatımda yaptığım ilk teknolojik hatadır...
    Note 10.1 idare eder de S3 gerçekten berbat...Telefon arama menüsü , rehber sürünüyor....Pilin değişmeside o kadar önemli değil aslında...
    Sense arayüz bile yeterli benim için....
    ONE X + alacağım....S3 de artık karne durumlarına göre çocuklardan birini sevindirecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba yeni yılı beklemek mi lazım sizce ya kafam günden güne karışıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.