Bildirim
HTC One X + ne kadar iyi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
one x s3den daha iyidir one x + tabiki daha üstün olacaktır herkezin elinde olmayan bir telefon arıyorsanız wp8 yönelin. liseli tayfası wp8 alacak düzeye erişmedi daha :D -
Hocam wp8 in marketi kısıtlı suan ilerleyen zamanlarda elbet ilerleyecek ama bu ne kadar sürer tartışılır... -
one x+ da pil durumu nedir bilemiyorum fakat one x gibi ise başınız çok ağırız size nexus4 öneriyorum güzel bir telefon ve minimum 2 yıl daha rahat güncelleme alır ve saf android. -
pil durumu sorun degil benim için beni sabah evden aksam eve getirsin yeterli öyle asırı müzik dinlemem dısarda binde bir ama nexus dörtlerde fiyatları 2.000 civarı sizce Nexus 4 mü htc one x + mı ? fiyatlar aynı ama özellikler saglamlık vs vs. ? -
onex + ozmn pil sıkıntı değil ise sağlamlık olarak onex nexusdan iyidir dahada şık bir telefon nexus 16gb onex 64gb -
Hep merak ettiğim One X le Plus arasında çok bariz bir fark var mıdır.. -
Hocam o kadar ciddi bir fark yok diyorlar ama batarya olsun sanırım işlemci hızı olsun bide altını çizerek söylüyorum 200 TL degerinde ki kulaklık bariz fark degilse sana kalmıs :) -
iyi akşamlar sahiden bu ürünü buldum almayı düşünüyorum orijinalmi acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-plus-1.5-ghz-plusadiniza-fatura-plus-kayitli-plus-32-gb-plus-1-gb-rem-104438606/detay -
Şüpheye düsürücü -
quote:
Orijinalden alıntı: emreostas
iyi akşamlar sahiden bu ürünü buldum almayı düşünüyorum orijinalmi acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-plus-1.5-ghz-plusadiniza-fatura-plus-kayitli-plus-32-gb-plus-1-gb-rem-104438606/detay
değil 1 1 imitasyon adnroid sürümü bile aynı nerdeyse almayın 600tl yurdısı bıle olsa gelmez .
-
usta şimdi aradım adamı cihaz orijinal değil dedi biraz ısrarımdan sonra 4 çekirdek yokmuş 2 çekirdek var diyor, garan işide benim adanada tanıdıklarım var diyor onlalara gönderecekmişiz cihazı arıza yaparsa 27 gb kullanılabiliyomuş pazarlıkla 550 dedi bende bi kararsız kaldım birzdaha zorlasam 500 belki 450ye iner diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: emreostas
usta şimdi aradım adamı cihaz orijinal değil dedi biraz ısrarımdan sonra 4 çekirdek yokmuş 2 çekirdek var diyor, garan işide benim adanada tanıdıklarım var diyor onlalara gönderecekmişiz cihazı arıza yaparsa 27 gb kullanılabiliyomuş pazarlıkla 550 dedi bende bi kararsız kaldım birzdaha zorlasam 500 belki 450ye iner diye düşünüyorum
''Ruterford'': ''UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEGİLİM '' demiş bu sözden gerekeni çıkar
NOT: Söz sanırım bu kişiye aitti yanlışım varsa düzeltin
-
sattıkları telefonların cogu fabrika hatalı ya tusu calısmıyo yada dokunmatıkte sorun var ben yandım sız yanmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: onurb3
sattıkları telefonların cogu fabrika hatalı ya tusu calısmıyo yada dokunmatıkte sorun var ben yandım sız yanmayın
HTC neden cihazlarına önem vermiyor acaba merak ettigim konu bu madem satıyosun kaliteli mal sat assagılık fiyata da satmıyor ama kalite sıfır HTC gözümde 0 oldu artık... -
quote:
Orijinalden alıntı: Capkinq
quote:
sattıkları telefonların cogu fabrika hatalı ya tusu calısmıyo yada dokunmatıkte sorun var ben yandım sız yanmayın
HTC neden cihazlarına önem vermiyor acaba merak ettigim konu bu madem satıyosun kaliteli mal sat assagılık fiyata da satmıyor ama kalite sıfır HTC gözümde 0 oldu artık...
1.5 yıldır sensation kullanıyorum 1 yıldır aynısını kullanan arkadaşım var + 1 yıldır sensation XL kullanan arkadaşım var telefonların hepsi taş gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinnezir
quote:
quote:
HTC neden cihazlarına önem vermiyor acaba merak ettigim konu bu madem satıyosun kaliteli mal sat assagılık fiyata da satmıyor ama kalite sıfır HTC gözümde 0 oldu artık...
1.5 yıldır sensation kullanıyorum 1 yıldır aynısını kullanan arkadaşım var + 1 yıldır sensation XL kullanan arkadaşım var telefonların hepsi taş gibi.
Biz burda kasa kalitesinden bahsetmiyoruz donanımsal yazılımsal özellikleriden ötürü konusuyoruz sadece senin ve arkadasının telefonu öyle olabilir ama yazılımsal ve donanımsal hatalar normal markalar altında sayılıdır ama HTC de hangi forumuna bakarsan bak herkes isyan halindedir.Orda benim telefonum iyi diyemezsin sen sanslı cıkmıssın demekki ama ben htcnin kvk şirketinde çalısan arkadasım var tüm ürün parçaları yan sanayi halinde gelmektedir diyor buna ne diyeceksin ? Bunu gönderenin de ürün dısı bir sirket degil HTC nin kendisi diye altını çiziyor bu durum ne sence ? Hala kararlıgını sürdürecekmisin sonuç ortada
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Biz burda kasa kalitesinden bahsetmiyoruz donanımsal yazılımsal özellikleriden ötürü konusuyoruz sadece senin ve arkadasının telefonu öyle olabilir ama yazılımsal ve donanımsal hatalar normal markalar altında sayılıdır ama HTC de hangi forumuna bakarsan bak herkes isyan halindedir.Orda benim telefonum iyi diyemezsin sen sanslı cıkmıssın demekki ama ben htcnin kvk şirketinde çalısan arkadasım var tüm ürün parçaları yan sanayi halinde gelmektedir diyor buna ne diyeceksin ? Bunu gönderenin de ürün dısı bir sirket degil HTC nin kendisi diye altını çiziyor bu durum ne sence ? Hala kararlıgını sürdürecekmisin sonuç ortada
Benim ve etrafımdaki cihazlarda yazılım ve donanımsal olarak ta sorun yok.
Olsaydı o zaman bende isyan ederdim bende aman almayın derdim.Sorunu olmayanların da olduğunu bilsin biraz buralara bakanlar.HTC yi savunmak vs. benim işim değil,ben bir cihazını kullanıyorum ve sorunum yok gerisi beni ilgilendirmiyor pek.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim ve etrafımdaki cihazlarda yazılım ve donanımsal olarak ta sorun yok.
Olsaydı o zaman bende isyan ederdim bende aman almayın derdim.Sorunu olmayanların da olduğunu bilsin biraz buralara bakanlar.HTC yi savunmak vs. benim işim değil,ben bir cihazını kullanıyorum ve sorunum yok gerisi beni ilgilendirmiyor pek.
Seni ilgilendirmiyorsa susabilirsin mesala fazla konusmak yerine herkes yanlıs sen mi dogrusun mesgul etme topic i hadi
-
One x+ kullanan biri olarak yazayım....Kesinlikle one x ile arasında özellikle pil ve hız olarak fark var...Donma , ısınma hiç yaşamadım...
Elimden note2 , s3 ve birçok üst model geçti kullandım..
En tatminkar olanı one x + emin olabilirsin....bir kere samsungtan ürün kalitesi olarak çooooooooookkkkkk önde....Arayüz zaten sense....kamera 10 numara...
müzik beats....
daha ne kaldı...pil...
pil s3 ile yarışır....
hayırlı olsun yeni telefonun :)
Benzer içerikler
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- wifi kayıtlı diyor bağlanmıyor
- telefon ön kameraya geçmiyor
- redmi note 13 pro
- xiaomi 14 lite
- google pixel 9a
- samsung s26 ultra fiyat
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X