Şimdi Ara

HTC ONE X'Mİ NOTE 1 Mİ NOTE 2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma yeni üye oldum o yüzden tam bilmiyorum konuyu doğru yeremi açtım neyse olduğu kadar.
    Şimdi arkadaşlar benim 800 - 850 lira bütçem var bu üç telefon arasında kalıdm sizce hangisini almalıyım büyüklük benim içi sorun değil.
    Son birşey note 1 750 tl civarı note 2 1000 tl civarı sizce biraz daha para koyup note 1 yerine note 2 almak mantıklı mı?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 1000 liraya çıkabilecek gücünüz varsa kesinlikkle note 2 derim ben. 2 sene rahat kullanırsınız. 1000 liraya çıkamayacaksanız note 1 de sizi üzmez. one x güncelleme konusunda ne durumda bilmiyorum.

note 2 de zaten güncelleme sıkıntısı yok. note 1 de samsung desteğini çekse bile bukadar çok kullanıcısı olan telefona custom romlarla daha uzun süre güncelleme gelecektir.
  • bide bu one x 4 çekirdekli note 1 çift çekirdekli sizce bu iki işlemci arasında fark ne kadar olur son birşey note 2 nin işlemcisi mi yüksek one x'inkimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ibo60

bide bu one x 4 çekirdekli note 1 çift çekirdekli sizce bu iki işlemci arasında fark ne kadar olur son birşey note 2 nin işlemcisi mi yüksek one x'inkimi

Sıfır mı alacaksın?
  • iskici34 kullanıcısına yanıt
    2. el düşünüyorum
  • Seceneklerde yok ama discovery diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note II diyorum ben hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle note 2. Hatta eski bir one x+ sahibi olarak note 1 bile sizi htc den daha memnun eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2, açık ara! Ekranının büyüklüğü, spen özelliği, işlemcisi, grafik birimi, bataryası sıraladığın şu 3 telefon içinde Note 2 yi işaret ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAYACONDIOS07 -- 16 Haziran 2013; 21:52:27 >
  • tamamdır arkadaşlar bi cihaz buldum gibi note 2 inşallah en yakın zamanda almayı planlıyorum önerileriniz için teşekkür ederim.
    One x'in zaten kamerası filan dışarıda duruyor bide kameranın zarar görme risikide çokmuş banada note 2 almak mantıklı geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.