Bildirim
HTC ONE X'Mİ IPHONE 4 S'Mİ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4s tabiki
birazdan fandroidler gelir jelly bean ile ios stabilitesi var derler ama abartiyorlar iostan sasma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
htc ekran büyüklügü falan ilgimi çekiyor ama tabiki iç özelliklerinden anlamadıgım için kararsızım _____________________________ D.B COOPER -
Ekran büyüklügü aslında kisidenkisiye deyisen bir konu.Mesela ben 4.3 inch ustu ekranlari kullanissiz buluyorum.Ekran takintin yoksa cok iphone 4s almanı öneririm.Biraz buyuk ekran istiyorsan yeni nesil iphone u bekle derim.Surda cok az i zmn kaldi.
quote:
Orijinalden alıntı: AbruzziCK
arkadaşlar turcellin telefon kampanyasından faturalı hattıma telefon alıcam ıphone 4s'mi alıyım yoksa htc one x mi hangis daha iyi hangisini tavsiye edersiniz önerileriniz bekliyorum
iphone 5'i beklemeyeceksen htc daha mantıklı._____________________________
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Bismillahirrahmanirrahîm" -
HTC alacağına s3 al çok daha başarılı bir telefon, ama tavsiyem 4s _____________________________ -
büyük cepli bir pantolonun varsa htc ve ya galaxy alabilirsin ama kibar olsun cebime sığsın diyorsan 4s 
_____________________________ -
-
ıphone 5 bekle demişsiniz ama ıphone 5 fiyat belli değil birde turcell öyle bi kampanya yaparmı ıphone 5 için oda var :S _____________________________ D.B COOPER -
yardımm ? _____________________________ D.B COOPER -
Hocam Bu aralar bnimde cok ilgimi cekiyor s3 ama sakin sen sen ol seytana uyma hepsi goz boyama...android telefon acikken belli bir sure sonra sisme yapiyor ve kasiyor note kullandim sakin alam android
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
htc tavsiye etmıyosun yanı hocam _____________________________ D.B COOPER -
Aklı olan ios tan şaşmaz hem stabilite,yazılım desteği ve hemde arkasında apple ın oluşu...5i bekle türkcell ve diğer operatörler her iphone için kampanya düzenliyor...Ama yok o kadar beklemem diyosan hemen 4s al hiç düşünme... _____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
-
forumda 2 milyon adet "4s mi one x mi?". "4s mi s3 mu?". seklinde konu mevcut yepyeni bitane eklemek yerine sorularinamcvplari ordan bulabilirsin
sende bunu burda söyliyecegin yere 2 satırlık yardımcı olacak bi fikrini yazabilirsin ;) _____________________________ D.B COOPER -
Direk İPhone 4S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone 14 128 GB PS4 Pro -
ıphone5 çıktıkdan sonra sanırım birde 5s çıkar harelde _____________________________ D.B COOPER -
quote:
sende bunu burda söyliyecegin yere 2 satırlık yardımcı olacak bi fikrini yazabilirsin ;)
fikrimi solemeyerek inan iyilik ediorum cunku biras arastirmayi ogrenmek lazim forumda en fazla bikac sayfa baksan 1 2 adet 4s mi one x mi konusu gorursun.Ben fikrimi solesem en fazla o konularda ki yorumlar kadar paralel olacak ya 4s i ovucem ya one x i yada sana kalmis dicem.Aradan bikac adet apple ve android fanboyu troll yorumlar yapacak sonra,her bu tarz konu bole gidior forumda.Dikatle izle forumu yarin baska biri s3 veya one x mi alsam 4s mi die konu acicak.Forumu takip eden biri olarak konularin kirlenmesine yolacan ayni tur topiclerin beni rahatsiz etmesi normal.Yani nebilim burda da world of warcraft forumunda da google a bikere yazmadan konu acilior.Ben bi smart cover konusu actim gecenlerde 3-4 gun netten arastirma yaptim sonuca ulasamadim oyle actim konu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
ıphone5 çıktıkdan sonra sanırım birde 5s çıkar harelde
1 yılı var daha 5s'in_____________________________ -
quote:
htc ekran büyüklügü falan ilgimi çekiyor ama tabiki iç özelliklerinden anlamadıgım için kararsızım
Htc one x bence parasini haketmiyor ekran kalitesi hic guzel degil hizlidir vs ama ekran vasat i4s ve galaksy note baz alinarak fikir beyaninda bulunulmustur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- iphone meşgule atma
- facetime etkinleştirme bekleniyor
- apple borsa altın kodu
- telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyor
- whatsapp isim değiştirme
- 17 pro pil kaç mah
- iphone 16 pro max duvar kağıdı 4k
- ios 15
- iphone 17 ekran koruyucu
- iphone uygulama kilidi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler