Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar one x plus ı 1500 tl den aşşagı fiyata bulan varmı..? varsa nereden buldu paylaşırsanız sevinirim..
  • Bugün bulunduğum yerdeki Turkcell TIM ile görüştüm daha telefondan bihaberlermiş, HTC distribütörlerini aradı ama tarih konusunda net bir bilgi veren olmadı...
  • Bugün bulunduğum yerdeki Turkcell TIM ile görüştüm daha telefondan bihaberlermiş, HTC distribütörlerini aradı ama tarih konusunda net bir bilgi veren olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Orijinalden alıntı: atakane

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

cidden 1gb ram mi olacak ? sene olmuş 2012 son çeyrek o güçlü işlemciye koyulan ram'e bak çakallığın daniskası bu.

hocam şu an mevcut uygulamalara o rem çok yeterli bence.en az bir sene idare eder diye düşünüyorum. Haa yeni bi teknoloji bişey çıkar lafımı bana yedirir o ayrı.benchmark manyagı değilseniz sıkıntı yok bence.

Ahah benchmark maynağı olsa bile şu anda en yüksek skoru (quadrant) + alıyor.

Quadrant skoru kaç hocam ben 1.7 ghz de benim samsung s3 de 8727 aliyor oc yapmadan 7800 aliyor 1.4 ghz de

Orjinal romda 1.4 ghz 7800 mu alıyorsunuz ? Ekran görüntüsünu koyarmisiniz ? 4.1.1 jb orjinal romda 5500 leri gecememis biri olarak bir şey yanlış ama ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Telefonu almis ve alacak arkadaslar icin soyluyorum; kameranin etrafindaki, flasin yarisini da icine alan plastik halkaya dikkat edin arkadaslar. Cihazi her zaman cebimde tek olarak tasiyip, hic sert yuzeye koymamis olmama ragmen o kisimda iki adet kucuk cizik gordum. Zaten dikkat edip tirnaginizla soyle uzerine bir tiklatirsaniz, o parcanin telefonun arkasinda kullanilan malzemeyle ayni olmadigini farkedersiniz. O halka daha sert bir plastikten yapilmis ve cizilmelere karsi daha hassas sanirim. Aklinizda bulunsun..

one x plus ın kamerasıyla ilgli yaptığın sorun kamerayı etkliyormu ?

Hayir kamera performansini etkilemiyor ama cizilmelere karsi dikkatli olmak lazim.

• Arkadaşlar işlemcisi 32nm mu yoksa 40nm mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

quote:

quote:

quote:

cidden 1gb ram mi olacak ? sene olmuş 2012 son çeyrek o güçlü işlemciye koyulan ram'e bak çakallığın daniskası bu.

hocam şu an mevcut uygulamalara o rem çok yeterli bence.en az bir sene idare eder diye düşünüyorum. Haa yeni bi teknoloji bişey çıkar lafımı bana yedirir o ayrı.benchmark manyagı değilseniz sıkıntı yok bence.

Quadrant skoru kaç hocam ben 1.7 ghz de benim samsung s3 de 8727 aliyor oc yapmadan 7800 aliyor 1.4 ghz de

Orjinal romda 1.4 ghz 7800 mu alıyorsunuz ? Ekran görüntüsünu koyarmisiniz ? 4.1.1 jb orjinal romda 5500 leri gecememis biri olarak bir şey yanlış ama ne ?

Bir yanlışınız yok hocam. Arkadaş konuyu trollemek istemiş aklınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

Arkadaşlar işlemcisi 32nm mu yoksa 40nm mu?

40nm. Ama kullanan arkadaşlar ısınma sorunundan eser kalmadığını söylüyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

Arkadaşlar işlemcisi 32nm mu yoksa 40nm mu?

40nm. Ama kullanan arkadaşlar ısınma sorunundan eser kalmadığını söylüyorlar.

Isınmadan ziyade pil sorunu için sordum hocam çok tesekkur ederim...
  • Bu telefonun Türkiye'de çıkacağı yok anlaşılan, bu haftasonuna kadar bekliyorum yine gelmezse Galaxy s3 veya Note 2 alacağım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir yanlışınız yok hocam. Arkadaş konuyu trollemek istemiş aklınca.

Evet arkadaşım dediğin doğru amaç troll :)) s3 yeni sattım öne x kullanıyorum.arada quadrant olarak cok fark var s3 jb ile 5500 alıyorum maksimum öne x in arhd 15 stock base rom ile 6801 alıyorum.s3 4.1.1 i one xin ki ne göre stabil değil o yüzden hemen 4.1.2 veriyorlar guncelleme olarak ve daha istikrarli sürüm diyorlar yani bir şeyler yanlış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 19 Kasım 2012; 21:50:10 >

• Arkadaşlar one x te bile ısınma sorunu kalmadı.oyun oynarken bile yok yani one x plus bundan da iyidir eminim..

• olaya bak iphone çıkalı haftalar,aylar oldu halaa yasal olarak ülkemize girmedi..neredeyse model eskiyecek.. htc çıkalı haftalar oldu ondan da ses soluk yok...
  • biraz netten bakayım dedim ama göremedim beyazını, tabi şu da var siyah plustaki gibi ana menu tuşları kırmızı ise beyazı yok... one x plusa siyah yakışır
  • Bende imzamı değiştireyim dedim :)
  • bugün lüleburgaz turkcell bayisine gidip sordum ne zaman gelicek diye adam bana bugun sipariş verirsen yarın getirtiriz diyor,ya diyorum one x+ diyorum dedim tamam işte bugun verirsen yarın gelir diyor sonra bi daha tekrar ettim diğer arkadaş duydu uyardı o arkadaşı one x değil one x+ diye.yahu adam turkcell de çalısıyor ve daha ne telefon cıkıcak ne edicek vs bilmiyor bu kadar ilgisiz olunmaz işine karşı..

kvk distribütörünü aradı daha sonra telefon daha ellerine gelmemiş
  • Arkadaşlar fikir edinmek için güzel bir video.Açıkçası başabaş gibiler.Bir tek s3 zayıf kalmıs gıbı duruyor.8x i çok beğendim ben özellikle düşük ışıkta.

Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 5 vs HTC one x+ vs htc 8x

http://www.youtube.com/watch?v=sBxlJVk1rKg
  • malzeme kalitesini unutmayın hepsinden iyidir htc nin malzemesi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.