Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mushroom

sanırım bu metn kardeşimizin işini çözer..

onun için öne aldım zaten, hastasonu yazacaktım:)
  • AÇILMAYAN VE SD KARTTA ROM DOSYASI OLMAYAN/SD KARTA FORMAT ATILMIŞ CİHAZA CUSTOM ROM YÜKLEMEK kılavuzu 'SORUNLAR&ÇÖZÜMLER' kısmına eklenmiştir.
  • Eline sağlık dostum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

AÇILMAYAN VE SD KARTTA ROM DOSYASI OLMAYAN/SD KARTA FORMAT ATILMIŞ CİHAZA CUSTOM ROM YÜKLEMEK kılavuzu 'SORUNLAR&ÇÖZÜMLER' kısmına eklenmiştir.

hocam SORUNLAR&ÇÖZÜMLER kısmı nerede
  • 1 sayfayi okuyunuz..

• Selam herkese dün itibari ile ARHD roma geçtim fakat en büyük zevkim olan müzik dinleme işinde gördüğüm menü canımı sıktı , ses geliştirici dediğiniz zaman sadece beats audio aç kapat seçenekleri var equlizer menüsü nerde bunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cix_anka

Selam herkese dün itibari ile ARHD roma geçtim fakat en büyük zevkim olan müzik dinleme işinde gördüğüm menü canımı sıktı , ses geliştirici dediğiniz zaman sadece beats audio aç kapat seçenekleri var equlizer menüsü nerde bunun :D

yeni 4.0.4 ile kalkıyor bildiğim kadarıyla o özellikler hatta sanırım gelen son güncelleme ile bile kalkmış olabilir
  • Arkadaşlar ben sadece telefonun üretim yerini öğrenmek için fastboot usb ile pcye bağlıyorum, cmd ekranında birtürlü fastboot klasörüne giremiyorum, öyle bir dosya görünmüyor ve dolayısı ile girmiyor.
    Ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: cix_anka

Selam herkese dün itibari ile ARHD roma geçtim fakat en büyük zevkim olan müzik dinleme işinde gördüğüm menü canımı sıktı , ses geliştirici dediğiniz zaman sadece beats audio aç kapat seçenekleri var equlizer menüsü nerde bunun :D

yeni 4.0.4 ile kalkıyor bildiğim kadarıyla o özellikler hatta sanırım gelen son güncelleme ile bile kalkmış olabilir

telefondaki özelliği ne diye kaldırırlarki ya böyle devam ederse eski sürüme geri dönecem gibi görünüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

Arkadaşlar ben sadece telefonun üretim yerini öğrenmek için fastboot usb ile pcye bağlıyorum, cmd ekranında birtürlü fastboot klasörüne giremiyorum, öyle bir dosya görünmüyor ve dolayısı ile girmiyor.
    Ne yapmam lazım

htcsync programını yükle, aksi halde PC cihazı görmez. veya HTC driver dosyasını indirip onu kursan da olur.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben sadece telefonun üretim yerini öğrenmek için fastboot usb ile pcye bağlıyorum, cmd ekranında birtürlü fastboot klasörüne giremiyorum, öyle bir dosya görünmüyor ve dolayısı ile girmiyor.
    Ne yapmam lazım

htcsync programını yükle, aksi halde PC cihazı görmez. veya HTC driver dosyasını indirip onu kursan da olur.

program yüklü zaten hocam
  • quote:

quote:

Ne yapmam lazım

Alıntıları Göster
    aynı mesaj iki kere gelmiş, silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 29 Haziran 2012; 16:23:15 >

• dün akşam orjinal roma dönmeye çalıştım yeni anlatım yöntemi ile. fakat başarılı olamadım rom yüklendi dedi ama açıldığında yine arhd 7.1.0 vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

USTALARIMA SORUYORUM...

TWM-TW HTC__621 CID nolu one x telefonum var s off daha çıkmadı one x lere

bende rootladım teli acaba orjinal roma nasıl dönerim (denemediğim yöntem kalmadı 155,140,131, ve 132 aldığım hatalar bunlardı)

benim orjinal romumun yazılım nosu 1.29.751.12 ( 0.95 hboot sürümü) yok mu bi bilen allah rızası için denediğim romlar aşağıda;

RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_TWM_TW_1.29.921.7_Radio_1.1204.104.14_release_259286_signed

RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_Chunghwa_1.29.751.7_Radio_1.1204.104.14_release_259285_signed

RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.28.401.9_Radio_1.1204.103.14_release_256469_signed

bide 621 cid numarasına uyan ruu dosyası bulamıyorum

her ne kadar CID listesini tayvan kodu olarak geçse de hindistan bölgesine ait olduğu söyleniyor. Doğal olarak TWM kodlu RUU'ları yüklemeye çalıştığınızda sorunla karşılaşıyor olmanız mümkün. Bence india RUU arayıp onu deneyin derim.

Gerçi biraz sabırlı olursanız farklı bölge cihazlarına Europa RUU yüklemeyi anlatan bir klavuz daha ekleyeceğim haftasonu.

hocam haftasonu oldu haberin olsun :))

• Satmak isteyen varsa 1 adet alacağım

• @cornellyus ;

henüz kesin çalışacağına emin olduğum bir yöntem bulamadığım için eklemekten vazgeçtim. Emin olmadığım bir şeyi koyup denemek isteyenleri zora sokmak istemem açıkçası. Eklediğim kılavuzların çoğu ya denenip kesin sonuç alınmış yöntemler ya da bizzat denediklerimdir.
    Biraz daha araştırmam gerek yani...
  • quote:

@cornellyus ;

henüz kesin çalışacağına emin olduğum bir yöntem bulamadığım için eklemekten vazgeçtim. Emin olmadığım bir şeyi koyup denemek isteyenleri zora sokmak istemem açıkçası. Eklediğim kılavuzların çoğu ya denenip kesin sonuç alınmış yöntemler ya da bizzat denediklerimdir.

hocam şu 621 cid numaralı ruu yu da bi araştırırmısın nasıl yüklenir diye sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

quote:

@cornellyus ;

hocam şu 621 cid numaralı ruu yu da bi araştırırmısın nasıl yüklenir diye sağolun

modelid: PJ4610000
    cidnum: HTC__621
    mainver: 1.29.921.7
    hbootpreupdate:12
    RadioVer: 1.1204.104.14
    erasebcid: 1
    delgpt: 1
    delcache: 1

uyumlu ROM; RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_TWM_TW_1.26.921.3_Radio_1.1204.90.13_release_251851_signed.exe

ruu linki;
    http://hoxroms.serveftp.com/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_TWM_TW_1.26.921.3_Radio_1.1204.90.13_release_251851_signed.exe

klavuzlarda cihazı ilk hale getirmek için iki yöntem verdim, onları denemelisin hangisi olursa. Bu arada şarjın yüksek olmasına dikkat et!!!

• hocam sanki bu ruu yu denemiştim ama yarın tekrar deneyeceğim

bu arada OTG kablosu sipariş verdim olmaz ise bide otg den yükleyeceğim
  • Arkadaşlar kesinlikle room ve kernel işleriyle uğraşırken şarjınızın %50 üzerinde olmasına mutlaka dikkat edin.Yoksa benim gibi tam 3 gün debelenir durursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.