Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun büyüklüğü ile ilgili sorun yaşıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ya bende anlam veremediğim bir problem var telefonumun mobil şebekesini açtığımda internete tamam rahat bir şekilde baglanabiliyorum ama telefonu uykuya aldıktan bir süre sonra internetim kesiliyor bu sorun ilk zamanlarda hiç olmazdı ama benmi birşey yaptım cozemedim. wifi içinde aynı şey internete girebiliyorum ama uykuya alınca gidiyor. önceden belirteyim wifi ayarlarinda uykuda her zaman açık kalsın seçili yani hiç bir ayarına dokunmadim ama bu sorun karşıma çıkageldi, bu konu hakkında fikri olan varmidir acaba?

bu arada cihaza hiç rom root yapmadım orjinal haliyle duruyor. acaba formatmi atsam ? şimdi moralimde bozuk telefonun türkiye garantisi yok servise de goturemiyorum.

şimdiden ilginiz için teşekkürler..

BatterSaver türü bir uygulama yüklediyseniz ya kaldırın ya da uygulama ayarlarını değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Telefonun büyüklüğü ile ilgili sorun yaşıyor musunuz?

az biraz büyük bunu alanlar göz önunde bulundursun , artik telefonu gören insanlarin tepkilerinden bikmaya basladim , 'o telefon ne öyle kocaman' falan , benim için buyuklugu çok buyuk bi sikinti degil , sadece bazen ekranin bazi yerlerine erisemedigim oluyor tek elle kullaninca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

quote:

az biraz büyük bunu alanlar göz önunde bulundursun , artik telefonu gören insanlarin tepkilerinden bikmaya basladim , 'o telefon ne öyle kocaman' falan , benim için buyuklugu çok buyuk bi sikinti degil , sadece bazen ekranin bazi yerlerine erisemedigim oluyor tek elle kullaninca :D

Peki herhangi bir kasma donma resetlenme sorunu yaşadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ya bende anlam veremediğim bir problem var telefonumun mobil şebekesini açtığımda internete tamam rahat bir şekilde baglanabiliyorum ama telefonu uykuya aldıktan bir süre sonra internetim kesiliyor bu sorun ilk zamanlarda hiç olmazdı ama benmi birşey yaptım cozemedim. wifi içinde aynı şey internete girebiliyorum ama uykuya alınca gidiyor. önceden belirteyim wifi ayarlarinda uykuda her zaman açık kalsın seçili yani hiç bir ayarına dokunmadim ama bu sorun karşıma çıkageldi, bu konu hakkında fikri olan varmidir acaba?

bu arada cihaza hiç rom root yapmadım orjinal haliyle duruyor. acaba formatmi atsam ? şimdi moralimde bozuk telefonun türkiye garantisi yok servise de goturemiyorum.

şimdiden ilginiz için teşekkürler..

BatterSaver türü bir uygulama yüklediyseniz ya kaldırın ya da uygulama ayarlarını değiştirin.

vallahi nokta atışı yaptınız, çok minnettarım sonunda su sorundan kurtuldum. sanırım bu uygulama ise yaramıyor bir süre kullandım ama pek bir faydasını göremedim zaten ilk günlerdeki gibi sarji artık çabuk bitmiyor :)

• quote:

quote:

quote:

resetleme ve donmayla kesinlikle karsilasmadim , ve yaklasik 3 aydir'da kullaniyorum cihazi . fakat Shadowgun oyununda çok az miktarda kasiyor , bu kullandigim rom'dan kaynaklaniyor sanirim . Ama dert edilcek birsey degil , eger alicaksaniz galaxy s3 veya one x'i tercih edebilirsiniz . seçim size kalmis .

• Arkadaşlar telefonumda sadece cwm kernel ve root bulunmakta. Custom rom yüklü değil. Ben official güncellemeleri alabilmek için stock kernele dönmek istiyorum bu işlemi nasıl yapabilirim ya çok acil anlatabilir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

resetleme ve donmayla kesinlikle karsilasmadim , ve yaklasik 3 aydir'da kullaniyorum cihazi . fakat Shadowgun oyununda çok az miktarda kasiyor , bu kullandigim rom'dan kaynaklaniyor sanirim . Ama dert edilcek birsey degil , eger alicaksaniz galaxy s3 veya one x'i tercih edebilirsiniz . seçim size kalmis .

Şimdilik almayı düşünmüyorum elimdeki telefon ile en az 1 yıl daha idare etsem daha iyi olacak

Cevap verdiğiniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Arkadaşlar telefonumda sadece cwm kernel ve root bulunmakta. Custom rom yüklü değil. Ben official güncellemeleri alabilmek için stock kernele dönmek istiyorum bu işlemi nasıl yapabilirim ya çok acil anlatabilir misiniz?

CWM kernel değil recovery'dir. Stock recovery yüklemeniz yeterli, gayet kolaydır. Custom rom/kernel sorunlar ve çözümler sayfasına bakarsanız orada gereken tüm bilgiyi bulursunuz.
  • Ayrica telefonun büyüklüğü ile ilgili tartışan. Arkadaşlar bu konu rom ve kernel konusu lütfen bu tarz sohbetleri diğer konuda yapalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

Ayrica telefonun büyüklüğü ile ilgili tartışan. Arkadaşlar bu konu rom ve kernel konusu lütfen bu tarz sohbetleri diğer konuda yapalım..

kusura bakma kardes , arkadas yanlis yere yazmis .
  • laucher olarak apex mi nova mı seçmeliyiz venom için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

laucher olarak apex mi nova mı seçmeliyiz venom için?

hiçbirini, stock sense en iyisi ama beğeniye göre değişir.
  • quote:

quote:

ayar sayfasından custom rom u seçtikten sonra htc sence işaretliyorum ama sonradaki sayfasa nova ve apex seçenekleri var. bunlardan birini seçmeden devam edemiyorum? burda ne yapmam gerekiyor
  • quote:

quote:

quote:

ayar sayfasından custom rom u seçtikten sonra htc sence işaretliyorum ama sonradaki sayfasa nova ve apex seçenekleri var. bunlardan birini seçmeden devam edemiyorum? burda ne yapmam gerekiyor

viperX'mi yüklüyorsun başka bir şey mi? Başka romsa nova iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

viperX'mi yüklüyorsun başka bir şey mi? Başka romsa nova iyidir.

linkini verdiğiniz adresten viperx i indirdim. onda bu seçenekler geliyor kurulumda... ben ana ekranda bunları hiç beğenmiyorum işin aslı. orjinal romdaki gibi yapmak için kurulumda başka birşey mi yapmak gerekiyor?

• Costum Rom ve Kernel yüklemesinden sonra telefonun pil performansı inanılmaz değişti. sürekli konuşmama ve nette gezinmeme rağmen 1 gün gitti bugün. teşekkürler hocam.. sayende telefonu gümletmeden hallettik...
  • Sonunda sorunsuz şekilde Venom ViperX 'i yükledim eline sağlık eren
  • @samizdat ; aroma installer geldiğinde yükleme seçeneklerinden custom olanı seç ve kendi arayüzü seçmeden ilerle, normal sense ile kurulum yapılır başka bir şey yapmana gerek yok.
  • Kardeşim yardımların için teşekkürler emeğine sağlık sayende hallettim :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.