Şimdi Ara

HTC ONE X BEYAZ SIFIR KAPALI KUTU GARANTİLİ FATURALI VE Samsung Galaxy s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MADE İN TAİWAN BEYAZ RENK KAPALI KUTU 2 YIL K.V.K GARANTİSİ ALTINDADIR VE FATURALI OLARAK TESLİM EDİCEM SİM FREE TAKAS YOK PAZARLIKTA KESİNLİKLE YOK PAZARLIK MESAJI ATICAKLAR İÇİN CEVAP VERİLMEYECEKTİR.
    İSTEYENE SİYAHDA GETİRTEBİLİRİM FARKETMEZ NERDEN ALIYORSUN DİYENE ESKİ İLANİMA BAKIN SİYAH ONE X SATTIM AYNI YERDEN ALICAM ÜRÜNÜ.
    FİYAT : 1200 TL

İSTANBUL / FATİH ELDEN TESLİM SANALPAZAR İLANİ AÇMIYORUM.

NOT : SON 1 ADET ONE X KALDI FAKAT ABİM GELİRKEN FATURASINI UNUTMUŞ BENİM İÇİN SORUN OLMAZ 1 HAFTA SONRA YOLLARSIN FATURASINI DERSENİZ 1 TANE DAHA ONE X BEYAZ VAR ELİMDE

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 11 Haziran 2012; 0:59:44 >

• Not:arkadaslar cihazlar avrupadan geliyo forumdaki diger cihazlarla karstrmayin cinden gelme urunler degil turkce dil destegi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 1 Haziran 2012; 23:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Fiyatlar güzel, hayırlı satışlar dilerim.
  • hocam bı tel bıraksaydında alaydım hemen cıhazı ya :S
  • Öm atıp sorabilirdin yav teli
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsOfsatan

Not:arkadaslar cihazlar avrupadan geliyo forumdaki diger cihazlarla karstrmayin cinden gelme urunler degil turkce dil destegi mevcut.

Forumda suanda birtek glam ve darandeli sattığı cihazlar uzakdoğu. Diğerlerinin hepsi avrupa ürünü ve garantili.

Büyük bir talihsizlik üzerine DARANDELİ den aldığım cihazları bana AVRUPA demesine arğmen ürünler uzakdoğu çıkmıştır. Ve kendisi durumu inkar etmiş. Cihazların

kutusu kapalı ilk siz kullanacaksınız demesine rağmen cihazlar açık ve kutu içeriği karışık şekilde geldi...

Son tahlilde iade almayacağnı söyledi kendisi bakalım ne olacak..

Ben gelecek iki cihazida alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalaritmetik -- 2 Haziran 2012; 16:36:41 >
  • Urunleri htc den sorgulatmadan kvk garantisi vermeyin zira bende oyle sandim teleservis cikti ;)

• 1 Adet One x Beyaz Akid isimli arkadasa teslim edilmek üzere yola çıkmıştır. Kalan Stok adeti 3
  • akif abiye 1 adet ine x beyaz teslim edilmistir iyi gunlerde kullanmasi dilegiyle

• Eyvallah kardeşim bir daha ki alışverişlerde görüşmek üzere.
  • 1 Adet de '' sarampol '' nickli arkadasa satılmıştır yarın teslim edilicektir..

SON 1 ADET ONE X KALDI FAKAT ABİM GELİRKEN FATURASINI UNUTMUŞ BENİM İÇİN SORUN OLMAZ 1 HAFTA SONRA YOLLARSIN FATURASINI DERSENİZ 1 TANE DAHA ONE X BEYAZ VAR ELİMDE
  • Bu arada Kendi Kullanmış Oldugum Samsung Galaxy s2 Satışa Çıkardım Full Kutulu Faturalı 31.03.2012 Tarihinde aldım tertemiz alındıgı ilk gün sticker yapıştırdım sıfır niyetine cihazdir 8 gb hafıza kartınıda vericem .Takas Yok Pazarlık YOK Fiyat : 1050 TL Not : G MODELİ DEGİLDİR !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 11 Haziran 2012; 0:50:03 >
  • pm
  • '' sarampol '' nickli arkadasa Teslim edilmiştir güzel günlerde kullanması dilegiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.