Şimdi Ara

HTC One X beklemeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım inşAllah,marka olarak htc düşünüyorum..One x'i gördüm oldukça ilgimi çekti büyük ekranlı telefonlar çok hoşuma gider..Peki sizce bu model beklemeye değer mi?Yoksa şuanki htc modellerinden birini mi düşünmeliyim?

Şimdiden çok teşekkürler

• One X'in 2. ceyrekte cikmasi bekleniyor, yani Nisan-Haziran arasinda.
    Gordugum kadariyla su ana kadar aciklanan android telefonlarin en donanimlisi,
    eger vaktiniz varsa bekleyin derim, gercekten beklemeye deger bir telefon, en azindan kagit uzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım inşAllah,marka olarak htc düşünüyorum..One x'i gördüm oldukça ilgimi çekti büyük ekranlı telefonlar çok hoşuma gider..Peki sizce bu model beklemeye değer mi?Yoksa şuanki htc modellerinden birini mi düşünmeliyim?

Şimdiden çok teşekkürler

Hocam nisan ayinda cikacakmis. Ben de Galaxy S2 telefonumu anneme verip One X almayi dusunuyorum sahsen.
  • kendisini heyecanla beklemeye değer ama karşınsında da iyi rakipler olucak onlarıda hesaba katmak lazım mesela galaxy s2 skyrocket hd, nexus lite, galaxy s3 ama onex tegra donanimi ile apple olayını kökten bitirecek. birde uygulamalar yayılsa her makineye lotursa çok iyi olucak ama oda ice cream sandwich ile biticek bakalım neler olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakthy

kendisini heyecanla beklemeye değer ama karşınsında da iyi rakipler olucak onlarıda hesaba katmak lazım mesela galaxy s2 skyrocket hd, nexus lite, galaxy s3 ama onex tegra donanimi ile apple olayını kökten bitirecek. birde uygulamalar yayılsa her makineye lotursa çok iyi olucak ama oda ice cream sandwich ile biticek bakalım neler olucak.

Samsung'un modelleri hep aynı neredeyse. HTC kendini geliştiriyor ve harika cihazlar sunuyor piyasaya. Beats, onlive yatırımları çok yarar sağlıyor kendisine.
  • Ben de beklemedeyim şahsen ve hiç te acelem yok.............
  • Uzun yıllar Nokia'nın cep telefonlarını kullandım..Dokunmatik telefonlardan ise kullanamam, ekranı büyük vs. diyerek hep
    uzak durdum..1.5 yıl önce Desire Hd aldım ve ''daha önce kullandıklarım telefon ise bu ne o zaman'' dedim..
    Çok ama çok memnunum. Eşime ise önce Samsung Glaxy I ve en son olarak da Iphone 4S aldım. Onları da kullandım fakat HTC benim
    için her zaman bir adım önde. Sense ara yüzü, kamerası, sağlam görünümü-sağlamlığı, android market..
    Ve şimdi One X'i bekliyorum sabırsızlıkla..Fakat çoğu kişinin yaptığı gibi buradan ilk alanların yorumlarını gördükten ve ayrıntılı video incelemelerinden sonra alacağım..(O sırada fiyatı da bir miktar düşerse daha iyi olur tabi)..
    Ama video incelemelerinde her ne kadar One XL'ı görsem de One X her şeyiyle ''telefon budur'' lafını hak ediyor bence..
    Nisan gelsin bakalım neler olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef üretimi durmuş stabil edilmiş su an cihazlar
  • Unstabil...
  • bu üretimi durdurulmasi bana çok saçma geldi açikcasi , bende öyle duydum ama sadece bi söylenti . Yurtdisinda yasiyorum burdaki magazalarda 5 Nisanda satisa sunulmasi bekleniyor , hatta lansman gerçeklestirilicek Fransada , yani böyle bi gelisme oldugu sürece o söylentiler yalan çikiyor . eger gerçek olsaydi lansman ertelenmis olurdu , ama ertelenmedigine göre üretimi hala sürduruyorlar diye dusunuyorum , çiksin alicam ben sahsen :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

bu üretimi durdurulmasi bana çok saçma geldi açikcasi , bende öyle duydum ama sadece bi söylenti . Yurtdisinda yasiyorum burdaki magazalarda 5 Nisanda satisa sunulmasi bekleniyor , hatta lansman gerçeklestirilicek Fransada , yani böyle bi gelisme oldugu sürece o söylentiler yalan çikiyor . eger gerçek olsaydi lansman ertelenmis olurdu , ama ertelenmedigine göre üretimi hala sürduruyorlar diye dusunuyorum , çiksin alicam ben sahsen :).

bende uretımın durduguna ınanmıyorum cunku zaten lansmanı falan coktaaan yapıldı stabılıte olaylarına gelınce zaten androıd cok stabıl bır ısletım sıstemı dııl kı bende kullanıyorum ama gercek bu .. one x olayına gelınce eger benım gıbı cıft cekırdeklı bır cıhaz kullanıyorsanız bence cok fark olcanı sanmıyorum ama yenı alcaklar ıcın dusunulebılır fakat gs2 kullanıcıları ıcın falan fazla onemı oldugunu dusunmuyorum sonucta 6 ay once veya 1 yıl once cıkan 2 cekırdeklerın bu kadar cabuk öldürülmesi biraz sacma oluyor.. sensation xe kullanıcısıyım saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

quote:

bu üretimi durdurulmasi bana çok saçma geldi açikcasi , bende öyle duydum ama sadece bi söylenti . Yurtdisinda yasiyorum burdaki magazalarda 5 Nisanda satisa sunulmasi bekleniyor , hatta lansman gerçeklestirilicek Fransada , yani böyle bi gelisme oldugu sürece o söylentiler yalan çikiyor . eger gerçek olsaydi lansman ertelenmis olurdu , ama ertelenmedigine göre üretimi hala sürduruyorlar diye dusunuyorum , çiksin alicam ben sahsen :).

bende uretımın durduguna ınanmıyorum cunku zaten lansmanı falan coktaaan yapıldı stabılıte olaylarına gelınce zaten androıd cok stabıl bır ısletım sıstemı dııl kı bende kullanıyorum ama gercek bu .. one x olayına gelınce eger benım gıbı cıft cekırdeklı bır cıhaz kullanıyorsanız bence cok fark olcanı sanmıyorum ama yenı alcaklar ıcın dusunulebılır fakat gs2 kullanıcıları ıcın falan fazla onemı oldugunu dusunmuyorum sonucta 6 ay once veya 1 yıl once cıkan 2 cekırdeklerın bu kadar cabuk öldürülmesi biraz sacma oluyor.. sensation xe kullanıcısıyım saygılar...

Aynen , ben galaxy s2 kullanıcisiydim , telefonumu sattım ve one x 'i almayı düşünüyorum , farklı sorunlar nedeni ve değiştirme gereği duydum o yüzden one 'i tercih edicem . Ilk Htc cihazım olcak , bakalım hayırlısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aynen , ben galaxy s2 kullanıcisiydim , telefonumu sattım ve one x 'i almayı düşünüyorum , farklı sorunlar nedeni ve değiştirme gereği duydum o yüzden one 'i tercih edicem . Ilk Htc cihazım olcak , bakalım hayırlısı :)

hem s2 hemde htc xe kullanmıs biri olarak s2 htcden gercekden daha stabilite ve hızlı ama htc de kasa kalıtyesı tasarım ve ara yuzuyle cook hoş ayrıca müzik ile aranız ıyıyse beats var .. yanı kısacası olay bakıs acısıyla ılgılı mesela ben muzıkle aram ıı oldugu için xe aldım hayırlısı olsun dostum ins. memnun kalırsın .. htc de tek sıkıntı sense nin biraz kasmasıydı onuda one x modelinde hallettıklerini dusunuyorum kullandıktan sonra paylasırsın ins

• quote:

quote:

quote:

quote:

hem s2 hemde htc xe kullanmıs biri olarak s2 htcden gercekden daha stabilite ve hızlı ama htc de kasa kalıtyesı tasarım ve ara yuzuyle cook hoş ayrıca müzik ile aranız ıyıyse beats var .. yanı kısacası olay bakıs acısıyla ılgılı mesela ben muzıkle aram ıı oldugu için xe aldım hayırlısı olsun dostum ins. memnun kalırsın .. htc de tek sıkıntı sense nin biraz kasmasıydı onuda one x modelinde hallettıklerini dusunuyorum kullandıktan sonra paylasırsın ins

Evet muzikle aram iyi , bakalim çiksinda alalim , elbette ki paylasirim :) zaman göstericek herseyi :)

• HTC One X'in Çıkış Tarihi Kesinleşti

HTC'nin One X'i 5 Nisan'da O2 operatörü ile Birleşik Kralık'ta satışa sunulacak. Nisan ayı içerisinde diğer ülkelerde de akıllı telefonun satışa sunulması bekleniyor.
  • beklemeye değeceğini düşünmüyorum neden derseniz tek farkı 4 çekirdekli gelmesi işlemci hızı bile aynı baska bir özelliğini göremedim şahsen onun dışında ben ilk htc telefonum desire hd idi... sonra sensation xe kullandım ve şimdide amaze 4g kullanıyorum valla bu üç telefon arasında da hız olarak bir fark göremedim peki neden4 çekirdeklide bariz fark arayalım ki hız dersen daha ne kadar hızlı olabilir ki zaten manyak derecede hızlı telefonlarımız... bunun üzerinde daha gittiğini mi görmeyelim ekranın anlamadım... zaten telefonda batarya konusunda sıkıntı olduğu için yok bilmem hangi oyunları bile oynarsınız demeyin bana da !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

beklemeye değeceğini düşünmüyorum neden derseniz tek farkı 4 çekirdekli gelmesi işlemci hızı bile aynı baska bir özelliğini göremedim şahsen onun dışında ben ilk htc telefonum desire hd idi... sonra sensation xe kullandım ve şimdide amaze 4g kullanıyorum valla bu üç telefon arasında da hız olarak bir fark göremedim peki neden4 çekirdeklide bariz fark arayalım ki hız dersen daha ne kadar hızlı olabilir ki zaten manyak derecede hızlı telefonlarımız... bunun üzerinde daha gittiğini mi görmeyelim ekranın anlamadım... zaten telefonda batarya konusunda sıkıntı olduğu için yok bilmem hangi oyunları bile oynarsınız demeyin bana da !

Ben de desire HD kullanıyorum..
    One X'i hızından çok ekran çözünürlüğünün desire HD'den fazla olması, fotoğraf-video çekimindeki yenilikler, İCS ile gelecek olması ve ekranının daha büyük olmasından dolayı istiyorum..
    Tabi sigarayı bıraktığım için, 1,5 yıllık telefonumu bu HARİKA cihazla değiştirerek kendimi ödüllendirmek için alacağım :)

• Şu anda 5ç htc cihazımı kullanıyorum.Desire Z.%'inden de memnundum.Gerek android olsun gerek windows mobile olsun.Telefon bana isteğim şeyi verebiliyordu.One X 6. oalak gibi :) ICS+Sense 4 müthiş duruyor.
  • Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin. Bu telefon 15 gündür Fransa'da satılıyor. Geçen hafta sonu Lyon'da gördüm ve hatta test bile yaptım.
    600 Euro fiyatı var ama Auchan marketler zincirinin gümrük anlaşması var ve %15 vergi iadesi alabiliyorsunuz. Yani TL olarak 1200 TL civarına geliyor.
    Türkiye'deki çakallar bu cihazı en az 1900-2000 TL'ye satacaklar haberiniz olsun.

http://www.auchan.fr/telephonie-et-abonnement/smartphone/smartphone-sous-android-4-ics-avec-interface-htc-sense-et-ecran-/achat4/7378113/B159827/Liste

• anlaşılan bu cihaz yurt dışından alınacak. Türkiye de akıllara zarar bi fiyattan gelecek gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.