Şimdi Ara

HTC One X bataryalı kılıf video inceleme 'Ek pil mi? Yoksa Kılıf mı iyi?' Galaxy S3, One X'e karşı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
29.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barbunyaza

    bir şeyi merak ettim bu samsungun bataryaları sadece telefondamı doluyor yoksa ayrıca aparatı varmı? eger yoksa ozaman sarj etme süresi iki katına çıkmış oluyor yanı normalde 2 saatte şarj olan telefon 4 saatte şarj oluyor demektır buda bence dez avantaj. ama tabı kullanım süresi 2 katına çıkıyor buda güzel bi avantaj :)

    Galaxy S3 ün ek batarya şarjı ve telefon standı beraber bir aksesuarı var .Birde bunların dışında kablosuz şarj aparatıda var henüs satışta değil sanırım.
  • Işinize geleni izleyin-okuyun işinize gelmeyeni izleyemeyin kardeşim kulaginizdan tutup zorla izlettirmiyorlar ya..

  • karşılaştırma yapılması saçma olmuş cevabı belli zaten sadece inceleseler daha iyi olurdu

  • bu pilli kılıflar evden çıkarken pil az şarja koymaya unutmuşsan kullnımı iyi oluyor
  • Merhabalar,
    Öncelikle Mesut Çevik,Erdi Özüağ ve Donanım Haber'deki diğer çalışanların bizleri aydınlatmak bilgi vermek amaçlı olan bütün yazılı veya videolu olan incelemelerinden dolayı teşekkür ederim.Donanım Haber bence çok iyi bir site, tamam insanlar aradıklarını başka yerlerdede bulur ama bence Türkiye'de böyle bir sitenin olması çok daha önemli bence.

    görüşlerimde objektif olmuşumdur genelde bence en iyi telefon meselesi kişiye göre değişir işte kimisi sadece bataryayı ön plana çıkarır o zaman ne HTC ne de samsung kâr eder çünkü ondan batarya anlamında daha iyi telefon veya telefonlar var ama bazısı derki "telefonda bence herşey en üst düzeyde olmalı işte kamerası internet tarayıcının hızı oyun performasnsı pil performansı vs" o zaman bence benim incelediğim kadarıyla benim kullanım amaçlarımada uygun olarak en iyisi Samsung Galaxy S3'tür.Bi şekilde bende Samsung antipati oluşturdu burda ne kadar objektif olduğum açıktır heralde.İncelemelerde HTC'ye karşı bir sempati bende sezdim ama bir kayırma veya onu eksilerine rağmen Samsung'tan üstün görme sezmedim alanlarda bu sempatiye göre alacaksa vay hallerine derim Mesut bey HTC One X kullanıyo diyye onu mu alıcaz aklımız var heralde herkesin aklı olduğu gibi incelemeler belli herşey açık Samsung bende antipati oluştursada bence HTC One X'ten iyi bir telefon ama ben HTC One X alıcam onu daha çok seviyorum ayrıca kamerada Samsung'a göre artıları var eksileri olabilirde tam ahatırlamıyorum oyunlarda da nvidia bazı şeylerin daha önce olabiliceğini düşünerekten çokta oyun oynamam gerçi ama alırsam bu telefonu oynarım orası ayrı :D o yüzden HTC alıcam.İnternet olayı bence çok önemli ama Samsung bence bu konuda daha iyi olsada hız konusunda HTC'de de çok rahat giriliyor hiç bir sorun hissetmedim bu sebep o yüzden benim için çok önemli olmayabilir dediğim gibi insanından insanına değişiyor ama herkes genel doğruları kabul etmelidir tabi ki.HTC fanı değilim öyle olsam SAmsung daha iyi demem.O yüzden insanlar objektif olamyı denesin biraz ve bence Donanım Haberde yapılan telefonla ilgili incelemelerde ben hiç özendirme veya bu sitede bahsedilen o şeyleri hiç görmedim bence yeterince objektij görüyorum.





  • geçenlerde bu sitede htc nin ceosu vardı, bunların bi akrabalığı var ama çözemedim...

  • htc ye çin diyorlar ama samsung da çin :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohuzer

    htc ye çin diyorlar ama samsung da çin :)


    Onu demek istemiyorlar htc üzerindeki aksesuarın çin işi olduğunu söylüyorlar

  • ben aldım samsung pil ve harici şar aletini, sorun yok cebe atıyorum pili, gece ikisini de dolduruyorum, biri bitince ötekini takıyorum akşama kadar idare ediyor, 90 tl verdim ama değdi doğrusu, s3 kullanıcılarına tavsiye ederim, pil cepte fazla yer de kaplamıyor

  • bu arada ürün lisanslı degilmiş. çin malı olmakla beraber telefona zarar verebilirmiş
  • nenden motorola gibi 3300 mah pil yapmıyorlar...

  • bunca elestriden sonra artık geriye kalan one x incelemeleri askıya alınır gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran büyüyor işlemci güçleniyor ama batarya yerinde sayıyor üreticilerde yüksek amperli(3000mah ve üzeri)bataryaya kalınlığı arttıracağı için çok sıcak bakamıyor dolayısıyla iki cihazada batarya dayanmıyor li-ion teknolojisi ömrünü tamamladı artık teknoloji bu yönde ilerlemeli.
  • İnceleme çok güzel bu tarz incelemelerin bizi doğru şekilde yönelttiğini unutmamak gerekir , Samsung veya başka bir telefon birşekilde doğru bilgi bize veriliyorsa baltalamamak lazım :) HTC cihazlarının diğer Eksesurlarınıda merak etmiyor değilim , yazında gördüm eğer GPS kit'i varsa alıp bir inceleme beklemekteyim sizden , Hatta bu aksesuarları nerden alıyorsunuz ?


    Edit: Birde marka fanatikliği yapıp editörlere kafa tutar hale gelinmiş , yok prim alınıyor yok para alınıyor gibisinden , En üst düzey 2 amiral telefon var şuanda aralarındaki iki amiral gemide HTC daha üst bir performansa sahip olması Daha iyi olması görsel açıdan zevkli olması sonucunda onun bir altı olan samsung'u da eklemesi çok normal. ne yapmalarını bekliyordunuz anlamıyorum ,

    İphone koysa buseferde niye iphone koydunuz diceksiniz , bundan sonra HTC ve nokia 3310 ile yapın özellikleri tanıtırken karşılaştırmaları.Belliki birilerinin canı sıkılıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 15 Temmuz 2012; 13:04:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz77

    nenden motorola gibi 3300 mah pil yapmıyorlar...

    dostum aynı soruyu bende soruyorum sanırım bunların arasında bir anlaşma var ...

    biri diyor ki ben tasarımı süper yapacam sen onu yapma

    öbürü diyor ki ben bataryayı süper yapacam sen onu yapma

    öbürü diyor ki ben telefon hızını süper yapacam sen onu yapma ..


    yemin ediyorum burnuma kötü kokular geliyor bunlar anlaşmalı galiba bizi yiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz77

    nenden motorola gibi 3300 mah pil yapmıyorlar...

    Sanırım telefon kalınlaşır diye. Ama Samsung gibi 2100 lük bir batarya koyabilirdi burada Htc hata yaptı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz77

    nenden motorola gibi 3300 mah pil yapmıyorlar...

    Hem kalinlastiracak o boyutta bir pil hem daha yer kaplayacak hemde makieheti baya bir arttiracaktirda ondan zaten belli sureleri yani pazardai ust seviye telefonlarin gidis sureleri belli hem samsnpung gibi firmalar emin olun ikinci pilden sarj edemeeyn kitledende ayri para kazaniyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence pil değil de yazılımsal geliştirmelerle pil ömrü uzatılabilir ama htcde ben bu açıdan bir hareket göremiyorum
    bence bu daha büyük bir sorun
    dün bi test programı yükledim bizim 4 çekirdekten sadece 2si çalışıyor diye gözüküyordu
    adını da hatırlamıyorum sildim de bizim yazılım geliştirmesine ihtiyacımız var
    şu an starandıman aldığımızı sanmıyorum açıkçası
    ve bunu stock romda bulmak istiyorum
  • HTC ne yaptığını zannediyor inanın hiç bilmiyorum. HD2 kullanıyorum (evet hala çünkü değiştirmeye ihtiyacım olmadı) ve her seferinde söylüyorum ki bu telefon bir efsane! Yeni çıkarttığı telefonların hiçbirinde aynı tasarım başarısı yok. Elmayı o kadar yoğun eleştirdiğimiz şeylerden biri de bu pil kısıtlaması değil mi? Yahu kardeşim neden kedinin pohunu sakladığı gibi saklıyosunuz şu pili? Biyerinize mi batıyor kullanıcının pil değiştirmesi? Sebebini söyleyeyim: Tıpkı benim HD2'yi kullanmaya devam etmem gibi bir kısım kullanıcının da pil ömrü sonunda pili değiştirip telefonu kullanmaya devam etmesinden çekiniyorlar. Olsa olsa bu olabilir. S3'ü her şekilde tek geçmek durumundayım. 2 telefonu da gördüm ve bence ikisini kıyaslamak bile gereksiz. HTC severim ama küstürüyorlar. Küsersem pis küsücem...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderwatcher

    HTC ne yaptığını zannediyor inanın hiç bilmiyorum. HD2 kullanıyorum (evet hala çünkü değiştirmeye ihtiyacım olmadı) ve her seferinde söylüyorum ki bu telefon bir efsane! Yeni çıkarttığı telefonların hiçbirinde aynı tasarım başarısı yok. Elmayı o kadar yoğun eleştirdiğimiz şeylerden biri de bu pil kısıtlaması değil mi? Yahu kardeşim neden kedinin pohunu sakladığı gibi saklıyosunuz şu pili? Biyerinize mi batıyor kullanıcının pil değiştirmesi? Sebebini söyleyeyim: Tıpkı benim HD2'yi kullanmaya devam etmem gibi bir kısım kullanıcının da pil ömrü sonunda pili değiştirip telefonu kullanmaya devam etmesinden çekiniyorlar. Olsa olsa bu olabilir. S3'ü her şekilde tek geçmek durumundayım. 2 telefonu da gördüm ve bence ikisini kıyaslamak bile gereksiz. HTC severim ama küstürüyorlar. Küsersem pis küsücem...

    Art niyet aramak bence gereksiz bu sistem tasarımın daha ince rijit yapıda ve sağlam olmasına olanak veriyor bugüne kadar pilin sabit olmasını eleştiren kaç kişi yanında yedek batarya taşıdı yada taşımaya devam ediyor?sayıları bir elin parmağını geçmez.ayrıca batarya ömrü iki yıl olduğunu düşünürsek zaten bu zaman zarfında cihaz başka sebeplerle eskiyor ve yerine yenisini alıyoruz cihaz değiştirirken en son düşünülecek şey bataryanın eskimesi olur sanırım.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.