Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bios_m

internetten navigasyon programı indirdim telin hangi kısmına eklemem gerek yardımcı olurmusunuz ve telefon gormuyor programı? yardım edermisiniz lutfen

Telefonun kendi navigasyonu yok mu? wildfire s de bile vardı. Onda da olması lazım ki gayet kullanışlı idi. Tavsiye ederim..
  • goog le ile oluyor sanırım. netim yok calısmıyor zaten
  • real racing 2 yi yükledim hafif kasarak oynuyor ..
  • Güncelll
  • Arkadaşlar telefonun kamerasını ve çekim kalitesini hiç beğenmedim. Nesneleri olduğundan daha sarı gösteriyor. Ayrıca insan vücudunu daha kırmızı gösteriyor. Benim önceki telefonum wilffire s' e 10 üzerinden 8 verecek olursam bunun ederi 10 üzerinden 5'tir. Bilginiz olsun. Telefonu alacak olanlar bunu göz önüne alsın. Ayrıca indirdiğim applerin cachleri gereksiz büyük görünüyor(astonomik büyük geldi. Ufacık applerin bile 20-30 mb cachleri var). Bana wildfire s'te 150 mb dahili hafıza yetiyorken bu telefonda 1 gb hafıza yetersiz kalacak..

İnternet explorerda dolaşırken de sayfada daha yavaş dolaşıldığını gördüm.

Bundan sonra telefonun artılarını ve eksilerini buraya yazacağım. 900 tl telefona verip kimsenin pişman olmasını istemem. Az buz bir para değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueAdv

Arkadaşlar telefonun kamerasını ve çekim kalitesini hiç beğenmedim. Nesneleri olduğundan daha sarı gösteriyor. Ayrıca insan vücudunu daha kırmızı gösteriyor. Benim önceki telefonum wilffire s' e 10 üzerinden 8 verecek olursam bunun ederi 10 üzerinden 5'tir. Bilginiz olsun. Telefonu alacak olanlar bunu göz önüne alsın. Ayrıca indirdiğim applerin cachleri gereksiz büyük görünüyor(astonomik büyük geldi. Ufacık applerin bile 20-30 mb cachleri var). Bana wildfire s'te 150 mb dahili hafıza yetiyorken bu telefonda 1 gb hafıza yetersiz kalacak..

İnternet explorerda dolaşırken de sayfada daha yavaş dolaşıldığını gördüm.

Bundan sonra telefonun artılarını ve eksilerini buraya yazacağım. 900 tl telefona verip kimsenin pişman olmasını istemem. Az buz bir para değil..

+1

• arkdaslar hotmaıl dekı hesabımı dogrulanıyor, kısılerımı goruyorum. ne maıl atabılıyorum ne de alabılıyorum.
    yardımcı olursanız sevınırım.
  • Arkadaşlar telefonun ses kalitesinden memnun kaldım. Hem dış ses hem de kulaklık içi sesi çok güçlü. Özellikle beats audio dedikleri kadar varmış. Bu konuda adamların hakkını yememek lazım..

Telefonda menüler arasında gezerken çok hafif takılmalar oluyor. Ama çok sorun olacak cinsten değil.

Bataryası ilk gün 24 saatte %53'e indi. İnternet, dll, app, ayar gayar, foto, kurcalama vs. vs. buna dahil. Ama genel olarak tam kullanım ile 1 gün gidecek bir bataryası var.

Bir de bu telefonun bataryası harici değil anladığım kadarıyla. Batarya kapağı yok gibi daha doğrusu vidalarla sabitlenmiş..

Ekranın görüntü kalitesini beğendim. Bir de normalde androidin daha önceki sürümlerinde app olacak elde edebileceğiniz bazı özellikler telefon özelliği olarak eklenmiş. Mesela benim için hayati özelliği olan Data Counter app'ini telefon kendi özelliği olarak kullandırıyor. Settings'de "USAGE" diye bir menü var. Oradan aynı özelliklerle bunu kullanabiliyorsunuz.

Telefon için gerekli birçok program telefon içinde kurulu geliyor bu güzel olmuş.. Ancak bunları kaldırmak istediğinde sistem uyarı veriyor. Kaldırmana izin vermek istemiyor. Bu çok saçma olmuş. Benim bunların arasından kullanmak istemediğim bir sürü saçma program ve oyun var.. Mesela Teeter!!

Arkadaşlar süreç içinde paylaşımıma devam edeceğim.. Telefonu almak isteyenlere bir faydam olursa ne mutlu bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: umutyldz

telefonun ram i 512 olmasına rağmen toplamda 365 gözüküyor neden acaba?

Geri kalanı Android kullanıyor, herhangi bir durumda geri kalan kısım devreye giriyor. Sıkıntı yok.
  • 4.1 güncellemesi gelmezse çok olay çıkar gibi geliyor bana. 4S kuralı işler ilerleyen zamanlarda ve verirler.

Yok öyle.
  • 1080p oynatıcı öneriniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

1080p oynatıcı öneriniz var mı ?

sadece 720p destekliyor diye biliyorum
  • quote:

quote:

Marketteki bir uygulama ile 1080p oynatılamaz mı ?

• quote:

quote:

quote:

telefon desteklemiyorsa uygulama işe yaramaz bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mxplayer ve arm (v7 neon) codec yükledim.1080p açtı ama kastı.Açarken software açtı.Hardware seçtim ama olmadı.Hw olarak açsa kasmazdı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mxplayer ve arm (v7 neon) codec yükledim.1080p açtı ama kastı.Açarken software açtı.Hardware seçtim ama olmadı.Hw olarak açsa kasmazdı.

hardware olarak çalışıyor yani.

• Telefonu Kulanan Arkadaşlar Telefonla İlgili Yorumlarını Bekliyoruz Saygılar.
  • arkadaşlar hava durumu güncellemesi alamıyorum ama internet var anlamadım youtube fizy tuneln radioya girmiyor ama haberlere falan giriyor nedenini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkke_3319 -- 29 Eylül 2012; 19:15:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hardware olarak çalışıyor yani.

720p leri hardware açtı.1080p yi açmadı.

• 720p destekliyor sadece
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.