Şimdi Ara

HTC One S vs. Galaxy Nexus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 telefon arasında kaldım HTC One S çoğu özellikle önde gibi ama Nexus güncelleme desteği var. Karasızım ve sizinde fikirlerinizi almak istedim Kullanan arkadaşlarda yorumda bulunursa sevinirim.

Bu arada Almanya MediaMarkt tan alıcam fiyatları:

HTC One S: 400 Euro - 932 TL =http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HTC-One-S-Ceramic-Metal,48353,365283,402461.html

Galaxy Nexus: 325 Euro - 757 TL =http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Nexus,48353,365283,228317.html

Bu arada Yurtdışından alınan ürünlerde sorun olabilir diyolar çoğu arkadaşlar. yurtdışından fakat MediaMarkt gibi güvenli bir mağazadan almakta bir sakınca varmıdır bu arada ürünlerin 2 side sim kilitsiz ?

Cevaplar İçin şimdiden teşekkürler

Herkese İyi Forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: therocqula

vergisi ?

100 TL pasaport kaydı gümrükte alıyolarmıs ben kargoyla getirmiycem tanıdıklarla getirtcem.

Orijinalden alıntı: jrzaza

quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

vergisi ?

100 TL pasaport kaydı gümrükte alıyolarmıs ben kargoyla getirmiycem tanıdıklarla getirtcem.

bildigime göre gümrükte değil de TR'de kayıt yaptırırken veriyorsun 100 tl ücreti.
  • one s oyunlarda falan daha performanslı olur. onun dışında herşeyde gnex üstün. uzun süredir nexus kullanıyorum. ics halinde cihaz çok yavaştı, kötüydü. jb gelmeden önce sorsaydın one s derdim ama şu halde nexus daha mantıklı.

1. ekranı çok daha iyi. hem daha büyük hem de hd ekranı var.
    2. project butter. en çok kullandığım browser muhteşem performans veriyor, cihaz gerçekten yağ gibi akıyor. arayüzde dolanırken bile cihaz zevk veriyor.
    3. yazılım desteği tabiki.

fiyat farkı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 12 Eylül 2012; 17:28:42 >
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.