Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih hocam, dediğinizi daha önce de denemiştim olmamıştı.. onun için tas.modunu kapatmıştım..
    bugünkü mesajınızdan sonra tekrar denedim, oldu. meğer güç tas. Modu kapalıyken bahsettiğiniz tiki kaldırabiliyormuşuz, bunu farkettim ve tekrar tas.modunu aktifleştirdim sayenizde..teşekkürler dostum. Eyvallah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimleri bilgisayara atmak için telefonu bilgisayara bağlıyorum ama ne resimlere ne de müziklere ulaşabiliyorum. telefonun hiç bir dosyasını göremiyorum. eskiden harici bellek olarak kullan seçeneği vardı ama artık kaldırmışlar. foruma göz gezdirdim ancak bişey bulamadım.

extra bir program felan mı gerekiyor?

yardımcı olursanız sevinirim.
  • mMalik kullanıcısına yanıt
    htc sync i kur, eskiden usb bellek gibi çalışıyordu da sende 4+ güncellemesi ile yalan oldu o da

http://www.htc.com/tr/support/news.aspx?p_id=394&p_name=htc-chacha
  • hocam bu program var bilgisayarda ama telefonu görmüyor yine de. telefondan bir ayar felan mı yapmak gerekiyor acaba?
  • mMalik kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende htc sync son sürüm yüklü version 3.3

uzun zamandır bilgisayarımda myphoneExploerer kullandığım için htc sync kullanmıyordum. geçenlerde bilgisayarıma bir yükleyeyim dedim ama o ne yav gerçekten program çok farklı bir hale gelmiş.

yalnız telefonumun hafızasını görme noktasında bir sıkıntı yok. aşağıda bilgisayarımdaki ss ler mevcut.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 5 Ağustos 2013; 16:18:01 >

• farklı usb kablo farklı kablo ya da farklı bir bilgisayarda deneme şansınız varsa bir deneyin driver sorunu olabilir
  • mhocam işte o aşşağıda one s yazan yerde bende hiçbir şey yazmıyor. bende biraz önce myphoneexplorer i yükledim. ilk başlarda düzgün gibiydi ama o da şimdi resimleri atarken obex error code: 90 hatası alıyorum. resimlerin bir kısmını atmış hata veriyor artık resimlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mMalik -- 5 Ağustos 2013; 16:42:42 >
  • Arkadaşlar ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz.Yardımcı olursanızı sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

Arkadaşlar ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz.Yardımcı olursanızı sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese...

hocam yukarıdaki güç tuşuyla birlikte ortadaki ok tuşuna basarsan ekran görüntüsünü almış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mMalik

mhocam işte o aşşağıda one s yazan yerde bende hiçbir şey yazmıyor. bende biraz önce myphoneexplorer i yükledim. ilk başlarda düzgün gibiydi ama o da şimdi resimleri atarken obex error code: 90 hatası alıyorum. resimlerin bir kısmını atmış hata veriyor artık resimlerde.

airdroid kullan hocam aynı ağa bağlı bilgisayara wifi üzerinden gönderebilirsin fotoğrafları
  • quote:

mhocam işte o aşşağıda one s yazan yerde bende hiçbir şey yazmıyor. bende biraz önce myphoneexplorer i yükledim. ilk başlarda düzgün gibiydi ama o da şimdi resimleri atarken obex error code: 90 hatası alıyorum. resimlerin bir kısmını atmış hata veriyor artık resimlerde.

Bence senin problemin bilgisayarında. Telefonunda hiç bir şey yok. Bir arkadaşının win7 bilgisayarına tak hiç bir sorun olmadan bağlanır.

Bence sen şu adımaları takip et.

HTC sync kaldır.bilgisayarı yeniden başlat.
    En son sürüm HTC sync indir ve kur.
    Android sdk indir ve kur.bilgisayarı yeniden baslat
    Tekrar bağlantı dene olmamasi çok zor. Gene sorun olursa netframework guncelle bir de bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 5 Ağustos 2013; 23:17:55 >

• Hocam acikcasi bu sync ile pek ugrasmadim. Olmuyor geçeyim dedim. Myphoheexplorer programı çok garip bir biçimde farklı diske dosya kopyalamama rağmen c diskinden de yer alıyor. C diskinde yer açıp o olayı çözdüm ama tekrar c de nereye attığını bulamadım. Yani 2gb resimler bilgisayarım da 4gb yer kaplıyor. Çok garip.

Neyse hocam teşekkür ederim ben bi nebzede olsa çözdüm sorunu. Ama önceki sistem çok iyiydi. Keşke aynısını geri getirseler...

• quote:

resimleri bilgisayara atmak için telefonu bilgisayara bağlıyorum ama ne resimlere ne de müziklere ulaşabiliyorum. telefonun hiç bir dosyasını göremiyorum. eskiden harici bellek olarak kullan seçeneği vardı ama artık kaldırmışlar. foruma göz gezdirdim ancak bişey bulamadım.

extra bir program felan mı gerekiyor?

yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

HTC One telefonumu bilgisayarıma USB le bağladığımda ben de benzer sorunu yaşadım.sync, driver update, yükle/kaldır derken, bir forumda Windows Media Player'ın güncellenmesi yolu le sorunun giderileceğini okudum. Çok mantıklı gelmemekle birlikte Windows Update yaparak tüm güncelemeleri yükledim. Güncelleme sonrası USB ile bağlandığımda telefon hafızasını klasik sürücü olarak görebiliyorum.

Şu anki Media Player versiyonu 11.0.5721.5280

Bilginize.

• Arkadaşlar bana yardımci olursanız çok sevinirim. 1. Telefonumu bilgisyarima bir türlü baglayamiyorum mtp driver yüklü değil diyor. 2. Usb belleği yaptığımda 3-4 sn içindekileri görüyorum daha sonra bellek beklenmedik bi şekilde kaldırıldı diyor. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

• ilkaycorman İ kullanıcısına yanıt
    MTP USB DEVICE DRIVER hatası ve benzer bağlantı sorunu alanlar

arkadaşlar sizin için google da biraz arama yaptım.
    MTP nin açılımı "Media Transfer Protocol Porting Kit" yani telefonumuz bilgisayar ile dosya paylaşımını bu protokol üzerinden yapıyor.
    hemen kaynak vereyim.
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19153

ayrıca şimdi verdiğim linkte ise problemin çözümüne yönelik bilgiler var oda bu
    http://www.pcdiy.com/939/how-to-fix-mtp-usb-driver-problem-in-windows-7

benim kısaca anladığım mesele çözümü genelde şöyle.

linkteki yani güncel mtp device driverı indirin kurun bilgisayarınızı yeniden başlatın telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve kullanın.

bu işlem yeterli olmaz ise metod 2 yi öneriyor oda aygıt yöneticisinden (ikinci verdiğim linkteki açıklamalarda var) resimdeki gibi ünlem işaretli donanımı bulup yazılımı güncelle butonuna basın. açılan pencereden manuel olarak yazılımınızı güncelleyeceğiniz klasörü seçin ve adımları takip edin.
    eğer başarılı olmazsa ilave yapılacak adımlar.
    *güncel tüm windows update ile birlikte güncel windows media player a sahip olmak. (bu arada win8 kullanıyorum ve tüm sistem güncellemeleri yüklü)
    *güncel .netframework e sahip olmak.
    *güncel htc sync programına sahip olmak.

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam hemen deneyip haber vereceğim saolun şimdiden !
  • Bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm önerim şu şekilde:

Telefonu USB ile bilgisayara bağladığınızda telefondaki bildirim çubuğunda ''USB hata ayıklama bağlı'' şeklinde bir sekme açıldığını görürsünüz. Buradan hata ayıklamayı kapatırsanız bağlantı sağlanır. Bunun için bilgisayar ekranında bir ibare çıkmasını beklemeyin. ''Bilgisayarım''a girip alt tarafta taşınabilir aygıtlar menüsü altında One S telefonunuz gözükecektir.

Aynı şekilde HTC Sync programında da problem yaşayanlar USB hata ayıklamayı kapattıkları anda program telefonu görecektir.

Bu yazdıklarım Windows 7 li iki farklı bilgisayarda başarı ile uygulanmıştır. Birinde ise Sync denen programın kurulu bile olmadığını hatırlatayım. Bununla birlikte güncellemeleri düzenli olarak yapılmış bir bilgisayarda usb bağlantısı yapıldıktan sonra 40-50 sn içinde telefon bilgisayar tarafından flash bellek olarak tanınmaktadır.

Bir konuya daha değinmeden edemeyeceğim. Forumdaki diğer konularda zaman zaman seviyesiz tartışmalar ve atışmalar yaşanmakta. Bu konuda ise gayet düzeyli ve iyi niyetli bir paylaşım söz konusu. İnşallah hep böyle devam eder. Konuyu hep canlı tutmaya çalışan başta murat5555 arkadaşımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

• yorumlar için eywallah kardeşim inşallah çizgimiz bozulmadan forumda yolumuza hep birlikte devam ederiz.

bağlantı konusunda mesela bende "USB Hata Ayıklama" işaretli olarak duruyor ben hiç dokunmuyorum bile.

yine şunu fark ettim mesela şu anda tatildeyim ve bulunduğum yerde internet yok zaman zaman wifş hotspot yaparak veya telefonu usb kablo ile bilgisayara bağlıyorum telefonun usb bağlantısı ayarlarında akıllı bağlantı hep seçili durumda. ama yine şöyle bir şey var eğer bağlantıda sorun olursa ben yine usb bağlantısına tıklıyorum seçili olan akıllı ağ paylaşımını tıklıyorum çıkan menude tamam a basıyorum ondan sonra mesela bağlantının sağlandığına tanık oldum kaç kez.
  • Arkadaşlar hepimizin Ramazan Bayramını buradan kutluyorum. Hepimize tüm müslümanlara huzur, sağlık, afiyet, bereket getirsin.

• hepimize hayırlı mutlu bayramlar inşallah
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.