Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu pıoner marka araba teybine usb ile bagladıgımda şarj falan oluyo ama telefondan teybe geciş şarkı dinlemek için nasıl mümkün bilgisi olan varmı veya mümkünmü usb kabloyla yanlız dikkat buraya kulaklık cıkışından degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaraylı1903 -- 25 Temmuz 2013; 2:47:09 >
  • benim telefonda ilk aldığım günlere oranla bir yavaşlama var,eski akıcılığını kaybetti ve bu ciddi anlamda hissediliyor, acaba yüklenen uygulamalarla mı alakalı yoksa android in son sürümüyle mi henüz tam çözemedim, bendeki gibi yavaşlama sorunu yaşayan var mı? varsa ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim
  • hiç oyun oynamazken bir oyun oynayalım dedik telefon dondu kapatıyım dedim telefon acılıyor telefondan ses geliyor dokunmatik calışıyo ama ekran beyaz kucuk nokta nokta renkler karışık ama tel boyle kalıyo bot menuyude acamadım nasıl duzelecek yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç oyun oynamazken bir oyun oynayalım dedik telefon dondu kapatıyım dedim telefon acılıyor telefondan ses geliyor dokunmatik calışıyo ama ekran beyaz kucuk nokta nokta renkler karışık ama tel boyle kalıyo bot menuyude acamadım nasıl duzelecek yardım

• telefonun hafızasındaki LOST.DIR klasörünün içinde ki o iki dosya ne işe yarıyor bilen var mı ?
    biri 3,07 gb diğeri ise 2,47 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

hiç oyun oynamazken bir oyun oynayalım dedik telefon dondu kapatıyım dedim telefon acılıyor telefondan ses geliyor dokunmatik calışıyo ama ekran beyaz kucuk nokta nokta renkler karışık ama tel boyle kalıyo bot menuyude acamadım nasıl duzelecek yardım

telefonu açma/kapama tuşuna en az 10 sn kadar uzunca basılı tut. reset atması lazım.

ayrıca cep telefonunu teybe bağlamak için teybin aux girişini kullanabilirsin bunun yapmak için telefonun kulaklık çıkışını kullanmalısın. telefon şarj oluyor dediğine göre micro usb kablosunu denemişsin. eğer teybin telefonu depolama aygıtı olarak tanıyabilirse ve klasörlere erişebilirsen o zaman şarkılarını teybinden çalabilir dinleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 26 Temmuz 2013; 0:08:10 >
  • yaptım olmadı boot menüye giremedim cemalefendi adlı üyeye gönderdim hayırlısı

• yaptım olmadı boot menüye giremedim cemalefendi adlı üyeye gönderdim hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

yaptım olmadı boot menüye giremedim cemalefendi adlı üyeye gönderdim hayırlısı

Sağlık olsun ben hboot menü için değil reset işlemini tarif etmiştim.

• anladım dostum dedigini tesekkurler ilgin icin hbot resetlemek icin denedim olmadı

• Merhaba arkadaşlar, (one s S4)

3g yi 2g(edge) hızına düşürmek istiyorum. Marketten bir kaç program indirdim fakat beni ayarlar>mobil bağlantı menüsüne götürüyor ?
    whatsapp kullanırken pek 3 ye ihtiyaç olmuyor. 3g açık olduğu zaman pil su gibi bitiyor.

Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar, (one s S4)

3g yi 2g(edge) hızına düşürmek istiyorum. Marketten bir kaç program indirdim fakat beni ayarlar>mobil bağlantı menüsüne götürüyor ?
    whatsapp kullanırken pek 3 ye ihtiyaç olmuyor. 3g açık olduğu zaman pil su gibi bitiyor.

Teşekkürler.
  • ayarlar>mobil veri>şebeke modu> yalnızca gsm yaparsanız daima 2g ile bağlanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

telefonun hafızasındaki LOST.DIR klasörünün içinde ki o iki dosya ne işe yarıyor bilen var mı ?

evet hocam bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelback48

quote:

telefonun hafızasındaki LOST.DIR klasörünün içinde ki o iki dosya ne işe yarıyor bilen var mı ?

Yedek alıp sonra silin deneyin bence databasedir telefonun saveleri her uygulamanın kayıtları olabilir deneyince anlarsınız
  • Arkadaşlar bayramdan sonra servise göndereceğim boya atma sorunu veya çizildi bilmiyorum da boyası attı sonuçta garantiye vereceğim 1 ay gelmez riskini alarak ben bir şey sormak istiyorum kılıf almayı düşünüyorum da fakat bende bir tane yumuşak kılıf var onu beğenmedim hem sarardı hemde çok kalın kullanmıyorum kısaca telefon servisten gelince kılıf kullanmak şart oldu sert olan kılıf bakmıştım fakat yinede üstü falan açık kalıyor görmeden almayayım diyorum da mecbur alacağım ince olan hoş olan kılıf önerirmisiniz kalın olmasın mutlaka ince olmalı gittigidiyor'dan olsun mümkünse bir de bu telefonun önüne koruma film olsun mesala mat ile normalin arasında ne fark var hangisi iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

quote:

Orijinalden alıntı: nickelback48

quote:

Yedek alıp sonra silin deneyin bence databasedir telefonun saveleri her uygulamanın kayıtları olabilir deneyince anlarsınız

Format attım,artık yoklar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

Arkadaşlar 3. OTG kablosunu aldım.Bağlantı bir kopuyor bir bağlanıyor usb belleğe. Ne yapabilirim...

Arkadşlar bu işin çaresi yokmu bıktım kablo almaktan. demekki kablolarda sorun yok telefonda var bir halt. usb bellek bağladığıöda tanıyor 3 sn sonra kopuyor bağlantı 2 sn sonra tekrar tanıyor yine kopuyor...

hocam şu an tam aynı sorun bende var telefonu yeni aldım bende de 3 tane otg kablo var 3 üde tabletimde sorunsuz çalışıyor fakat telefona takıyorum 3-4 sn belleğin içindeki dosyaları görüyorum daha sonra usb bellek istenmeyen bir şekilde durduruldu diyor yeniden bağlandı usb bellek hazırlanıyor diyor ve tekrar aynı şeyler . . . sorunu çözebildinizmi siz ? çözdüyseniz yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler . . .

• belki pc deki isletim sistemiyle alakalıdır drever v.s birde o taraftan bakın

• beyler bu KVK şişli'de nerde var acaba veya oraya en yakın ? boya atma sorununda dolayı vermek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.