Bildirim
Htc One S mi Sony Xperia S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
one s 2 versiyonu var.farkı işlemcide.biri snapdragon s4 1.5 ghz.diğeri snapdragon s3 1.7 ghz.s4 lüsünü bulursan one s al.s3 ü varsa uzak dur xperia al. -
senin için biraz baktımda hocam sanırım türkiyede satılanlar s3 lü.uzak dur derim.bu arada 1400 tl ye nexus 4 alınır.
http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon
düşünülebilir.yeni nesil işlemci filan.google nin telefonu güncelleme bekleme derdin de olmaz.bunuda düşünebilirsin.kolay gelsin. -
Hmm. Nexus'a baktim ozellikleri harika. Ama kuzenime bakiyoruz telefonu nexus biraz kaba gibi. Ben yine de tekrar bakayim. One s ile ilgili tavsiyeni dikkate aliyorum sagolasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
one S alacaksanız yurtdısı almalısınız Türkiye deki ürunler malesef düsük islemcili. s3 ve S4 arasında büyük farklar olduğu söyleniyor. eğer yurtdısı almam diyorsanız xperia S yerine daha güncel bir cihaz almanızı tavsiye ederim. bildiğim kadarıyla Jb almadı henüz.
1.400 bütceye en mantıklı tercih iPhone 4S olur eğer One S yurtdısından alınamayacaksa. galaxy S3 tavsiye etmediğim bir cihaz.
nexus 4 bence daha mantıklı onu almalısınız -
Teknosadan alinacak telefon o yuzden fazla secenek yok. Ben olsam Nexus alirim ama bayan icin pek albenisi yok. Ne kadar iyi desem de telefona tasarimi yuzunden pek tercih etmez kuzenim. One s i eliyorum sanirim Xperia s alir. Daha iyi bir model alinabilirdi teknosa olmasaydi
Lumialara hiç bakmayı düşündünüz mü ?
Lumia 820
4,3" 16,7M Renk ClearBlack ekran ile ekran kalitesi istediğiniz seviyede olur.
Carl Zeiss lensli 8 MP Kamera Güçlü çift led flash ile beraber gündüz ve gece çekimlerinde istediğin kamera performansınıda verecektir. 1080p Full hd videolar çekebiliyor. ve 4x dijital zoom var.
Renk seçenekleri ile tarzını kendin oluşturursun
Ayrıca kablosuz şarj ilede farklılık yaratırsın
Fiyat olaraksa teknosada 1300 tl altında alabiliyorsun.
Çok mikrofonla gürültü giderme.
windows 8 stabil çalışan işletim sistemi (tek kötü yanı fazla uygulama yok ama çıkacak)
1,650 mAh batarya yeterli sayılır.
Az daha araştır herşeyi ben v ermiş olmayım -
xperia s al.
Türkiye'deki one s modelleri snapdron 3 kullanıyor. Xperia s de aynı. Bunun dışında xperia s daha iyi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: bywankedi
Lumialara hiç bakmayı düşündünüz mü ?
Lumia 820
4,3" 16,7M Renk ClearBlack ekran ile ekran kalitesi istediğiniz seviyede olur.
Carl Zeiss lensli 8 MP Kamera Güçlü çift led flash ile beraber gündüz ve gece çekimlerinde istediğin kamera performansınıda verecektir. 1080p Full hd videolar çekebiliyor. ve 4x dijital zoom var.
Renk seçenekleri ile tarzını kendin oluşturursun
Ayrıca kablosuz şarj ilede farklılık yaratırsın
Fiyat olaraksa teknosada 1300 tl altında alabiliyorsun.
Çok mikrofonla gürültü giderme.
windows 8 stabil çalışan işletim sistemi (tek kötü yanı fazla uygulama yok ama çıkacak)
1,650 mAh batarya yeterli sayılır.
Az daha araştır herşeyi ben v ermiş olmayım
Lumia pahali degil mi ben 1200tl civari Lumia goremedim. Daha pahali bi modeli vardi onu cok begendi. Yani Lumia olabilir seviyor Nokialari zaten. Ekran ve kamerasi iyi olmali sanirim bu konuda Lumia oldukca iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teknosada lumia 820 1300 tl altında bakabilirsin.
lumia 920 ise biraz daha tuzlu malesef. -
Sagolasin hocam bu iyi gibi. Biraz tuhaf olacak belki ama bu windows isletim sistemine Android de populer olan oyun eglence uygulamalari var mi su an? Mesela su konusan kedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X