Bildirim
HTC One S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Nisan ayında deninyordu ama beklemedeyiz ay sonuna doğru çıkabilir, umarım fiyat da 1600 TL'yi geçmez. _____________________________ -
Ben fiyat olarak 1300-1500 tl arasında olcak diye tahmin ediyorum.O civarlarda olursa almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti telefon.Kamerasına bayıldım diyebilirim
_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
Keşke değiştirilebilir pil haznesi ve micro sd yuvası olsaymış son zamanların en iyi telefonu olacakmış, bu iki konu canımı sıktı diyebilirim. yinede beklemedeyiz. _____________________________ -
-
nisanın ilk haftası gelicek büyük ihtimal _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: therebeder
nisanın ilk haftası gelicek büyük ihtimal
Nisanın ilk haftasını geride bıraktığımızı biliyorsun değil mi?_____________________________ -
şu anda htc rhyme 1500tl'den (bu parayı haketmiyor o ayrı) sensation xe 1800tl'den satılıyor. o yüzden one s'i 1300-1500 arası çıkar diye hiç ümitlenmeyin. benim tahminim one s 1800-2000, one x de 2100 üzeri bir fiyatla satılmaya başlar. keşke 1300-1500e satılsa ama o fiyata ancak yurt dışı cihaz bulunur. şu an one x ingilterede yaklaşık 1200tl'ye vergisiz, 1400tl vergili olarak satılmakta. bir tanıdığım da 17sinde ingiltereden geliyor da one x'i 1200e getirtebiliyorum yoksa burdan almaya kalksam hayal olurdu _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: couldi
şu anda htc rhyme 1500tl'den (bu parayı haketmiyor o ayrı) sensation xe 1800tl'den satılıyor. o yüzden one s'i 1300-1500 arası çıkar diye hiç ümitlenmeyin. benim tahminim one s 1800-2000, one x de 2100 üzeri bir fiyatla satılmaya başlar. keşke 1300-1500e satılsa ama o fiyata ancak yurt dışı cihaz bulunur. şu an one x ingilterede yaklaşık 1200tl'ye vergisiz, 1400tl vergili olarak satılmakta. bir tanıdığım da 17sinde ingiltereden geliyor da one x'i 1200e getirtebiliyorum yoksa burdan almaya kalksam hayal olurdu
One S Xperia S'ten daha ucuz bir cihaz. Xperia S 1600'e çıktığına göre hatta 1500'e alınabildiğine göre One S'de maximum 1500'den çıkacak. 1800-2000 ne ya? Orta seviye cihazını bu fiyattan satacak kadar aptallık etmez hiçbir marka. İngiltere elektronik aletlerin en pahalı olduğu ülkelerden biri. One S bugünkü kura göre vergiler hariç 1000 lira. Bizde çok vergi var ama %100 vergi de yok yani. One S 1500 One X ise 1750-1800 civarında girecektir piyasaya. Xperia S gelmeden önce de 1600 demiştim ve tam o fiyata geldi. Yurtdışı fiyatlarına ve vergisiz fiyatlarına bakınca ülkemizde kaç liradan satılacağını tahmin etmek pek de zor değil._____________________________
-
sahibinden de bi kaç satan var fakat nisan ın 30 unda teslim diyorlarquote:
şu anda htc rhyme 1500tl'den (bu parayı haketmiyor o ayrı) sensation xe 1800tl'den satılıyor. o yüzden one s'i 1300-1500 arası çıkar diye hiç ümitlenmeyin. benim tahminim one s 1800-2000, one x de 2100 üzeri bir fiyatla satılmaya başlar. keşke 1300-1500e satılsa ama o fiyata ancak yurt dışı cihaz bulunur. şu an one x ingilterede yaklaşık 1200tl'ye vergisiz, 1400tl vergili olarak satılmakta. bir tanıdığım da 17sinde ingiltereden geliyor da one x'i 1200e getirtebiliyorum yoksa burdan almaya kalksam hayal olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebeder -- 7 Nisan 2012; 10:26:51 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
quote:
Orijinalden alıntı: therebeder
nisanın ilk haftası gelicek büyük ihtimal
Nisanın ilk haftasını geride bıraktığımızı biliyorsun değil mi?
haklısın neden öyle bişey yazdım ki ben
mayıs yazıcaktım_____________________________ -
quote:
quote:
One S Xperia S'ten daha ucuz bir cihaz. Xperia S 1600'e çıktığına göre hatta 1500'e alınabildiğine göre One S'de maximum 1500'den çıkacak. 1800-2000 ne ya? Orta seviye cihazını bu fiyattan satacak kadar aptallık etmez hiçbir marka. İngiltere elektronik aletlerin en pahalı olduğu ülkelerden biri. One S bugünkü kura göre vergiler hariç 1000 lira. Bizde çok vergi var ama %100 vergi de yok yani. One S 1500 One X ise 1750-1800 civarında girecektir piyasaya. Xperia S gelmeden önce de 1600 demiştim ve tam o fiyata geldi. Yurtdışı fiyatlarına ve vergisiz fiyatlarına bakınca ülkemizde kaç liradan satılacağını tahmin etmek pek de zor değil.
güzel demişsin de htc'nin telefonları hakettiğinden daha pahalı satılır türkiyede. xperia s 1500 lira ama sensation xl de 2000 lira. özelliklerini karşılaştırırsan da xperia çok daha iyi bir cihaz. hal böyle olunca da one s'in max 1500 olacağını pek sanmıyorum. keşke olsa. ben one x istediğim için one s'in ingiltere dışındaki fiyatlarını bilmiyorum ama one x'in fiyatı çıktığı hemen her avrupa ülkesinde aynı belki bi 50 lira farkeder ya da farketmez._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
quote:
One S Xperia S'ten daha ucuz bir cihaz. Xperia S 1600'e çıktığına göre hatta 1500'e alınabildiğine göre One S'de maximum 1500'den çıkacak. 1800-2000 ne ya? Orta seviye cihazını bu fiyattan satacak kadar aptallık etmez hiçbir marka. İngiltere elektronik aletlerin en pahalı olduğu ülkelerden biri. One S bugünkü kura göre vergiler hariç 1000 lira. Bizde çok vergi var ama %100 vergi de yok yani. One S 1500 One X ise 1750-1800 civarında girecektir piyasaya. Xperia S gelmeden önce de 1600 demiştim ve tam o fiyata geldi. Yurtdışı fiyatlarına ve vergisiz fiyatlarına bakınca ülkemizde kaç liradan satılacağını tahmin etmek pek de zor değil.
güzel demişsin de htc'nin telefonları hakettiğinden daha pahalı satılır türkiyede. xperia s 1500 lira ama sensation xl de 2000 lira. özelliklerini karşılaştırırsan da xperia çok daha iyi bir cihaz. hal böyle olunca da one s'in max 1500 olacağını pek sanmıyorum. keşke olsa. ben one x istediğim için one s'in ingiltere dışındaki fiyatlarını bilmiyorum ama one x'in fiyatı çıktığı hemen her avrupa ülkesinde aynı belki bi 50 lira farkeder ya da farketmez.
Tamam da xl çıktığı zamanın en iyi telefonlarındandı ve htcnin en pahalı telefonuydu sanırım. Fiyatı düşmedi sadece. Onun şu anda satılması gereken fiyat 1200 civarı falan. XL 2000 ama evo 3d 1100 mesela. XL 2 katı iyi diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Sadece fiyatı düşmedi. Zaten özellik olarak bakıp fiyat belirlenmiyor. Bu sene çıkan telefonlar geçen senekilere göre tabii ki daha iyi özellikler içerecek ama fiyat olarak daha pahalı olacağı anlamına gelmez bu. Bir markanın 2011'de orta seviye telefonu 1500'den gelmişse bu seneki orta seviye telefonu da 1500'den gelir. Her yeni gelen telefonda sırf özellik daha iyi diye fiyat artsaydı araba parasına telefon alıyor olurduk şimdi. Xperia S SOny'nin en pahalı ve en donanımlı modeli. Yurtdışı fiyatları One S ile kafa kafaya. One S'in hd ekran olmaması, hafıza düşüklüğü gibi eksiklikleri onun tam olarak orta seviye olduğunu gösteriyor. Orta seviye telefonunu da orta fiyattan verecek tabi. Bu arada İngiltere'yle aramızda %25-30 civarı oynuyor fiyatlar genelde._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
güzel demişsin de htc'nin telefonları hakettiğinden daha pahalı satılır türkiyede. xperia s 1500 lira ama sensation xl de 2000 lira. özelliklerini karşılaştırırsan da xperia çok daha iyi bir cihaz. hal böyle olunca da one s'in max 1500 olacağını pek sanmıyorum. keşke olsa. ben one x istediğim için one s'in ingiltere dışındaki fiyatlarını bilmiyorum ama one x'in fiyatı çıktığı hemen her avrupa ülkesinde aynı belki bi 50 lira farkeder ya da farketmez.
Tamam da xl çıktığı zamanın en iyi telefonlarındandı ve htcnin en pahalı telefonuydu sanırım. Fiyatı düşmedi sadece. Onun şu anda satılması gereken fiyat 1200 civarı falan. XL 2000 ama evo 3d 1100 mesela. XL 2 katı iyi diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Sadece fiyatı düşmedi. Zaten özellik olarak bakıp fiyat belirlenmiyor. Bu sene çıkan telefonlar geçen senekilere göre tabii ki daha iyi özellikler içerecek ama fiyat olarak daha pahalı olacağı anlamına gelmez bu. Bir markanın 2011'de orta seviye telefonu 1500'den gelmişse bu seneki orta seviye telefonu da 1500'den gelir. Her yeni gelen telefonda sırf özellik daha iyi diye fiyat artsaydı araba parasına telefon alıyor olurduk şimdi. Xperia S SOny'nin en pahalı ve en donanımlı modeli. Yurtdışı fiyatları One S ile kafa kafaya. One S'in hd ekran olmaması, hafıza düşüklüğü gibi eksiklikleri onun tam olarak orta seviye olduğunu gösteriyor. Orta seviye telefonunu da orta fiyattan verecek tabi. Bu arada İngiltere'yle aramızda %25-30 civarı oynuyor fiyatlar genelde.
inşallah dediğin gibi olur da millet için daha alınabilir bir telefon olur. sonuçta yüksek fiyattan çıkması bana birşey kazandırmaz. ben sadece piyasada 2000 liralık eski bir telefonu varken böyle bir telefonu 1500e çıkarabileceğine ihtimal veremiyorum. (xl çıktığında en iyi telefonu xe'ydi hala da öyle) xl 2000tl'yi xe de 1800tl'yi hakeden cihazlar değiller ama one s şimdinin orta seviyesi olsa da ( xperianın dahili hafızası ekran çözünürlüğü ve kamerası, one s'in de cpu ve gpu'su daha iyi) bu telefonlardan daha iyidir. hatta benchmark testlerinde performans olarak one x'i de geçebiliyor bence çözünürlüğünün de etkisiyle. dediğim gibi inşallah fiyat olarak senin dediğin gibidir ama bu sefer de ne sensation xe ne de sensation xl satabilir. rhyme bile 1500tl gibi saçma bir fiyatla satılıyor. bu yüzden pek ihtimal vermiyorum.
evo 3d bence tamamen arz talep yüzünden o fiyata düştü. şu an avrupada vergisiz 530tl'ye bulunabiliyor_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Fazla yüksek yazmışsınız sanki hocam fiyatları. Sonuçta HTC Türkiye bu cihazları Almanya'daki bi Media Markt şubesinden almayacak. Direkt olarak HTC den alacak, hal böyleyken One X için 1600-1700 gibi fiyatlar hayal değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi couldi -- 7 Nisan 2012; 17:46:00 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: could
inşallah dediğin gibi olur da millet için daha alınabilir bir telefon olur. sonuçta yüksek fiyattan çıkması bana birşey kazandırmaz. ben sadece piyasada 2000 liralık eski bir telefonu varken böyle bir telefonu 1500e çıkarabileceğine ihtimal veremiyorum. (xl çıktığında en iyi telefonu xe'ydi hala da öyle) xl 2000tl'yi xe de 1800tl'yi hakeden cihazlar değiller ama one s şimdinin orta seviyesi olsa da ( xperianın dahili hafızası ekran çözünürlüğü ve kamerası, one s'in de cpu ve gpu'su daha iyi) bu telefonlardan daha iyidir. hatta benchmark testlerinde performans olarak one x'i de geçebiliyor bence çözünürlüğünün de etkisiyle. dediğim gibi inşallah fiyat olarak senin dediğin gibidir ama bu sefer de ne sensation xe ne de sensation xl satabilir. rhyme bile 1500tl gibi saçma bir fiyatla satılıyor. bu yüzden pek ihtimal vermiyorum.
...size katılıyorum. ben de one s'i yakından takip ediyorum. daha haftasonu bakındım tellere xe ve xl hala 1700-1900 mertebelerinde ve bunlardan daha donanımlı olan one serisinin x ve s modellerinin bu fiyatlara kıyasla piyasaya çıkacağını düşünüyorum maalesef. ben de istiyorum açıkçası 1500 lerden gelse de alsam diye. ancak piyasa gerçekleri de ortada...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndmrc -- 10 Nisan 2012; 22:33:37 >_____________________________
2015 SkodA OctaviA Elegance TDİ+DSG
2012 HondA CiviC Elegance Eco
2008 SeaT İbizA Stylance
-
HTC One S Ana Konu Diye Bir Başlık Yapalım Arkadaşlar
_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
alıp kullanan arkadaş henüz yok galiba cihaz daha çıkmadı,yurtdışında olanlar bilgi verirlerse sevinirim _____________________________
Benzer içerikler
- düz viril ne demek
- wifi kayıtlı diyor bağlanmıyor
- telefon ön kameraya geçmiyor
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- 720p film izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı