Şimdi Ara

HTC ONE Nasıl Restore Edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler soru açık nasıl restore edebilirim? Fabrika ayarlarına dönmekten bahsetmiyorum. Cihaza sıfırdan kendi yazılımını yüklemek istiyorum. Yani amacım temiz kurulum.

    Daha önceden iphone kullanıyordum, internetten cihaza uygun ipsw dosyasını bulup restore etmek oldukça kolaydı. Fakat bunu HTC One için nasıl yapabileceğimi ve resmi yazılım dosyalarını nereden çekeceğimi bir türlü bulumadım. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Sanırım siz RUU dosyası yüklemekten bahsediyorsunuz.
    Her cihaz için ayrı RUU dosyası bulunmaktadır. Cihazınızın versiyonuna, model ve cid numaralarına uygun RUU bulduktan sonra ADB ile flaşlayabilirsiniz. İmzamdaki konuda RUU flaşlama bölümünden Türkiyeden alınmış cihazlar için RUU dosyası bulunmaktadır. Ancak ADB nedir falan bilmiyorsanız, yardımcı olabilirim çünkü o konuda adb ile ilgili bişey anlatmadım.

     HTC ONE Nasıl Restore Edilir?


    Ayrıca resimde görüldüğü gibi bootloader durumuna göre, cihazınızın s-on veya s-off olma durumuna göre de yapmanız gereken adımlar değişir. Bunları belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 19 Mart 2014; 16:06:15 >




  • Cevabınız için teşekkürler. Ama androide biraz yeniyim onun için linkteki anlatım biraz karışık geldi. Yapmak istediğim şey oldukça basit halbuki. Cihaza Android 4.4 versiyonunu sıfırdan kurmak istiyorum.

    Yine iphone' dan örnek verecek olursam, cihazın yazılımsal bir problemi oldu ve hiç bir şekilde açılmıyor diyelim. İnternetten cihazınıza uygun yazılım dosyasını indirir ve itunes yardımı ile kurarsınız. Bu işlem bir kaç tıklamadan ibarettir.

    Cihaza yazılım kurma işlemini Htc Sync Manager yardımı ile basit bir şekilde yapmanın bir yolu yok mudur? Bir de bu RUU dosyası Htc' nin official yazılım dosyasımıdır?
  • trapattoni11 kullanıcısına yanıt
    Evet, RUU dosyası htc'nin orjinal yazılımıdır. Bootloader ekranından factory reset yapmayı denediniz mi? Bir de telefonla ne gibi bi sorununuz var da sıfırdan android 4.4.2 yüklemek istiyorsunuz?
  • Aslında çok bariz bir sorunum yok telefon gayet stabil. Şarj ve işletim sistemi biraz şişti onun için yapmak istiyorum. Birde çok kafaya takılacak şey değil ama arayüzde ufak tefek buglar oluyor. Dediğim gibi ciddi bir sorunum.
  • trapattoni11 kullanıcısına yanıt
    Bugün gelen güncellemeyi yüklediniz mi? Ayrıca her güncellemeden sonra factory reset (bootloader ekranından) yapmanız tavsiye edilir.
  • Yüklemedim henüz. Bootloader ekranından factory reset yapmakla, normal arayüzden ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dönme arasında bir farl var mı ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.