Şimdi Ara

Htc One M9'un işlemci sıcaklığı benchmark testlerinde 55 dereceyi geçiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz daha ısınsa üstünde yumurta kıracaz :D
  • Samsung kendi işlemcisi satsın diye snapdragon 810'a bok atıyor zannediyordum:) Demek ki gerçekten ısınıyormuş:)

• HTC suçu yazılıma atıyor. Test edilen modellerdeki yazılım nihayi değil diyor.... İnşallah bakalım http://thaber.info/htc-one-m9-yazilimi-nihai-degilisinma-sorununa-binaen-17-03-2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Ta -- 17 Mart 2015; 14:38:46 >
  • Bir son dakika haberine göre; Dünya'nın önde gelen ısıtma çözümü üreticilerinden HP'ninde S810 kullanan bir tablet ile pazarda kendine yer bulması bekleniyor..

HP-DV6 kullanıcısı..

• Exynos Rock. Bence Htc yi samsungun yazılım kısmında işe alsınlar daha güzel teller çıkar eminim.

• Yeni nesil telefonların kutusundan mutfak eldiveni çıksın bence. 256 çekirdek, 320GB ram ile beraber anca eldivenle kullanılır çünkü.. =D

• Telefon çöp çıktı rıza baba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4'ü alıp kullanmaya başladığımda ilk fark ettiğim şey ısınıp elimi terletmemesi olmuştu. Alırken de böyle bir özelliğinin olduğunu bilmiyordum, hatta ısınmayan telefon olmaz diye biliyordum
    Isınma ciddi bir problem arkadaşlar, mesela daha önce kullandığım LG G2 nette bir müddet dolaştıktan sonra bile ateş topuna dönüyordu. Sibirya'ya yerleşmeyi düşünüyorsanız M9 ilk tercihiniz olsun.
  • Haberde sentetik testlerde bu kadar yükseğe çıktığı yazılmış , normal kullanımda rahatsız edermi? Bekleyip görmek lazım.Ek olarak 810 ile çıkan tek cihaz M9 değildi.Ötekilerde durum nedir acaba? Sırf HTC hedef olmuş gibi
  • Samsung Qualcomm'u bırakmakta haklıymış.Exynos akar

• Durun hemen öldürmeyin G Flex 2'de hiç öyle bir şeyden söz edilmiyor hem HTC nihai yazılım değil diyor Bence şu anda hiç bir şey kesin değil eğer öyle bir şey olursa Qualcomm bir daha toparlayamaz adamlar ısınan ürünü üreticilere satarsa o üreticiler bence bir daha Qualcomm'a yanaşmaz veya tazminatlardan Qualcomm batar
  • 55 derece arkası açıkken, birde silikon kılıf olsa 57 - 58 hatta 60 dereceleri rahat görür.. Hem tehlikeli hemde elde tutmak sıkıntı yaratır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ısı yüzünden çok fazla cihaz da arızalanabilir diye düşünüyorum. Ha gerçi bu kadar işlem gücüne ne gerek varsa, dandik mobil oyunları oynamak için mi 2800tl verecek millet...
    Mobil işletim sistemlerinde işlem gücünü bu kadar kullanan başka bir uygulama tipi de görmedim açıkcası. Diğer uygulamalarda ise tam yük binmeyeceğinden zaten ısınma olmayacaktır.
    Onlar için de s810'a gerek yok zaten, paradoks gibi birşey.
  • Bilidim böle olacağını..M7 ile yazın İnjustice:Gau oynarken her battle'dan sonra bırakıyorudum telefonu soğusun diye,bu cihazı düşünemiyorum demekki Şarj olur durumda iken kullanıcıların yanında yangın tüpü bulundurması şart.
  • Exynos 7420 yi gordukten sonra snapdragon 810 a hic ilgim kalmadi nedense

• geşenlerde bir arkadaşın yazısını okumuştum eve 4 bilgisayar yaptım her pcde hd 7950 ekran kartı var 2tane demişti biride demiştki elektrik parasını nasıl ödüyosun fazla gelmiyor mu diye o da demiş ti ki ben ısınma ihtiyacımı bilgisayarlar ile karşılıyorum ve diger ısınma yöntemlerine para vermiyorum buda ona benzer bir örnek gibi
  • Eski bir M7 kullancısı olarak HTC pişmanlıktır diyorum.
  • azcık kullandıktan sonra cebe koyunca yakar tontişi bu
  • G3 nasıl 42 derece olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

hem 2800tl hem 55 derece HTC bu sefer gercekten zirveye oynuyor :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.