Şimdi Ara

htc one m9 satın alsam mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle selamlar. Arkadaşlar htc one m9 almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. Bi telefona o kadar parayı verdikten sonra hak etmesi lazım diyen çok arkadaşım var bir de servis ağı nasıldır çünkü daha önceden bu konuda çok çektim birde aynı seviyede tavsiye edebileceğiniz başka bir telefon var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar iyi olursa olsun ben bir telefona 1600-1700 den fazla veremem. Onun için ilk tercihlerim z2 ve z3c olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: amber bey

öncelikle selamlar. Arkadaşlar htc one m9 almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. Bi telefona o kadar parayı verdikten sonra hak etmesi lazım diyen çok arkadaşım var bir de servis ağı nasıldır çünkü daha önceden bu konuda çok çektim birde aynı seviyede tavsiye edebileceğiniz başka bir telefon var mıdır

Tasarımı beni benden alıyor o metal kasa gerçekten çok premium gözüküyor gelgelelim htc fanlarının bile kötülediği bir telefona o kadar para vermek doğru olmaz. Benim de alasım var ama pek akıl kârı değil.

• bütçe konusu sıkıntı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: amber bey

bütçe konusu sıkıntı değil

O zaman al gitsin

• Kamera berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leedroid barindiran m8 kullaniyorum antutu skorum 47000 telefon ucak gibi calisiyor bu kadar hizli olacagini tahmin etmemistim. bence m8 bu gidisle 1-2 yil daha ezdirtmez kendini. ayni evde z3,iphone6 ve m8 var ve masaya koydugumuzda dikkat ceken m8 oluyor genelde begendiysen m9 da alabilirsin htc gercekten agzinin tadini bilenlerin telefonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amber bey A kullanıcısına yanıt
    m9'dan uzak dur.s6 al veya z3+'ı bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 10 Haziran 2015; 23:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

leedroid barindiran m8 kullaniyorum antutu skorum 47000 telefon ucak gibi calisiyor bu kadar hizli olacagini tahmin etmemistim. bence m8 bu gidisle 1-2 yil daha ezdirtmez kendini. ayni evde z3,iphone6 ve m8 var ve masaya koydugumuzda dikkat ceken m8 oluyor genelde begendiysen m9 da alabilirsin htc gercekten agzinin tadini bilenlerin telefonu.

Şimdi bende m8 almak istiyorum ama eskimiş midir yav? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Ne kadar iyi olursa olsun ben bir telefona 1600-1700 den fazla veremem. Onun için ilk tercihlerim z2 ve z3c olurdu.

+1

• Eğer ucuz a bulduysan al ama 2700 imkânsız verilmez o telefona g4 ü düşünebilirsiniz malzeme kalitesi olarak kötü dersen s6 mantıklı olur ama m9 a o parayı verme (s6 kullaniyorum samsungdan s3 kullanırken nefret etmiş biri olarak söylüyorum s6 harbinden olmuş )

• Eğer premium hise sahip bi cihaz istiyorsan LG G4'de iyi bi seçim.Hem kamerasıda M9'dan daha iyi.Performans konusunda başa baş sayılır.Fazla ısınmıyo ve ısınmaya bağlı performans düşmüyor.Ekranı zaten muazzam.O kadar para vermişken gerçekten hakkını alman gerekli.Benim gözümde HTC M9 , Asus ZenFone 2'dir ki o bile daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 21 Haziran 2015; 1:55:12 >
  • Arkadaşim gozun kapali alabilirsin ben htc serisi kullandim ve kullaniyorum htc androidin iosudur cok hizlidir hic donma kilitlenme yapmaz şişmez kasmaz tikanmaz nefesi kesilmez samsung s6 yı yapmis diyen arkadas mobil verisi kaybolan s6 yi dersin rami şişen s6 mi dersin umudu 5.1.1 e baglayan s6 sahiplerimi dersin s6 kullanan ana koniya gir bak sorunlari oku lg g4 plastik kasaya bi deri yapistirmayla telefon yapilmaz kamera iyi olabilir ama ya gerisi 2 k ekran pil yemeden baska biseye yaramaz htcyi su an 2300 liraya netten satin alabilirsin ve isinma problemi son guncelleme ile minimuma indi htcyi kullanana sor ve premium kasanin farkini hisset kulaklik sesi bu saydikları telefonlarin hepsini topla dolby destekli boomsound htc m9 etmez kamerasida son guncellemedn sonra baya iyilesti.hayatta en sevmedigim sey kullanmadiklari urun hakkinda yorum yapilmasi.

• AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Plastik ve deri kombinasyonundan premium telefon oluyorsa butun arka kapagi cikan telefonlar plastik kapak yerine deri diktirsin 2 k ekranin gereksiz oldugunu pil dusmani ve islemci dusmani oldugu herkes bilir htcdeki isinma problemi sagolsun htc muhendislerinin aninda yazilim mudahalesiyle minimum seviyeye cektiler senin asus ve lgnin butun telefonlarini getir htcnin kulaklik seviyesi ve hoperlor seviyesine ulassin su an kullandigim htcyi sana hediye edeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Plastik ve deri kombinasyonundan premium telefon oluyorsa butun arka kapagi cikan telefonlar plastik kapak yerine deri diktirsin 2 k ekranin gereksiz oldugunu pil dusmani ve islemci dusmani oldugu herkes bilir htcdeki isinma problemi sagolsun htc muhendislerinin aninda yazilim mudahalesiyle minimum seviyeye cektiler senin asus ve lgnin butun telefonlarini getir htcnin kulaklik seviyesi ve hoperlor seviyesine ulassin su an kullandigim htcyi sana hediye edeyim .

Plastik diye tabir ettiğin telefonu daha eline alıp kullanmadığını sende,bende biliyoruz.Bi kere gerçek deri kullanılmış ve kavisli yapısından dolayı ele çok güzel oturuyor.Bıraktığı hissiyat ise premium şeklinde.2K ekran gereksiz diyorsun.Eyv. haklısın bu görüşe bende katılıyorum.Fakat 2K'ya yetecek donanım sunuluyorsa keza alınmasında sakınca görmüyorum.Ekran kalitesi bakımından diğerlerine fark atıyor.LG'nin yeni geliştirdiği Quantum Panelde şuan en iyi IPS.Pilide ekrana yeterli geliyor.Artı olarak çıkarılabilir yapıda.Sen o 2700 TL verdiğin aliminyum gövdeyi açabiliyon mu ? Hayır.Isınma seviyesini performanstan ödün vererek sağlıyorlarsa bu bi başarı değil.HTC'nin kulaklık ve ses seviyesine benzer Motorolanın üst seviye cihazları,Samsung S6,Meizu Mx4 Pro örnek gösterebilirim.Cihazını kağıda sar yolla.Kargoyu ben öderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 21 Haziran 2015; 3:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Plastik diye tabir ettiğin telefonu daha eline alıp kullanmadığını sende,bende biliyoruz.Bi kere gerçek deri kullanılmış ve kavisli yapısından dolayı ele çok güzel oturuyor.Bıraktığı hissiyat ise premium şeklinde.2K ekran gereksiz diyorsun.Eyv. haklısın bu görüşe bende katılıyorum.Fakat 2K'ya yetecek donanım sunuluyorsa keza alınmasında sakınca görmüyorum.Ekran kalitesi bakımından diğerlerine fark atıyor.LG'nin yeni geliştirdiği Quantum Panelde şuan en iyi IPS.Pilide ekrana yeterli geliyor.Artı olarak çıkarılabilir yapıda.Sen o 2700 TL verdiğin aliminyum gövdeyi açabiliyon mu ? Hayır.Isınma seviyesini performanstan ödün vererek sağlıyorlarsa bu bi başarı değil.HTC'nin kulaklık ve ses seviyesine benzer Motorolanın üst seviye cihazları,Samsung S6,Meizu Mx4 Pro örnek gösterebilirim.Cihazını kağıda sar yolla.Kargoyu ben öderim.

Evet haklısın kullanmadın ama bugun vakit gecirmek için teknoloji marketleri gezdim lg g4 iyice inceledim öyle premium havası veren bir yapısı felan yok ekran eğiminde keramet olsaydı lg flex zibilyon tane satardı degiştirile bilir yedek bataryaya para verip taşıyacağıma kaliteli powerbank alıp kendimin eşimin dostumun istediğim kişilerin istediğim yerde istediğim zaman şarj konusunda yarı yolda bırakmam yoksa sende g3 lerin kasa çatlaklarına kurban olan kişimisin yoksa g4 alıp dokunmatik hatası verip iade edenlerdemisin
    sende biliyorsunki 2 k ekranı tam parlaklıkta kullanacak babayiğit sadece masa başında priz dibinde olandır ısınma konusunda gelince guncelle ile duzeltildi diyoruz halen anlamamaya çalışıyorsun ha birde ses konusumda vardı saydığın cihazların hangisi m9 ile kıyasladın merak ediyorum yada eline aldınmı s6 ?meizu mx4 pro ?Meizu ses konusunda canavardır ama htc kadar değil...
    http://forum.donanimhaber.com/m_106715147/f_//tm.htm#106715147 benim cihazımdır

SAYGILARIMI SUNARIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 21 Haziran 2015; 4:13:17 >

• tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Ben ekranın kavisliğinden değil arka kısmın kavisliğinden bahsettim.Bana premium izlenimi verdi.Sana göre farklı olabilir.Hic LG telefon kullanmadım.Sanki sen HTC One M9'da tam parlaklıkta kullanabiliyon.Güncelleme konusunda ısınma sorunu çözülmüş olabilir.Ama buna bağlı performans düşüklüğünden bahsediyorum.İnternette söylediğim cihazların db oranlarını karşılaştır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Ben ekranın kavisliğinden değil arka kısmın kavisliğinden bahsettim.Bana premium izlenimi verdi.Sana göre farklı olabilir.Hic LG telefon kullanmadım.Sanki sen HTC One M9'da tam parlaklıkta kullanabiliyon.Güncelleme konusunda ısınma sorunu çözülmüş olabilir.Ama buna bağlı performans düşüklüğünden bahsediyorum.İnternette söylediğim cihazların db oranlarını karşılaştır istersen.

İşte bahsettiğim olay budur sana göre premium bana göre değil konuyu açıp alacak olan kişinin de kafasında soru işareti oluşuyorken herkes tarafından son 3 yıldan bugune htc one serisi premium algısı hemen hemen kafalarda yer edinmiştir evet bende tam parlaklıkta kullanamıyorum çünkü gunumuz pil teknolojisi buna izin vermiyor elimin altında 5000 motor mustang var ama gaza basamıyorum neye yarar db konusunu mesut çevik incelemesinde aydınlattı izlemeni tavsiye ederim demem o ki kullanmadığınız ürünler hakkında boş beleş sallamayın arkadaşa kullanmıyorum memnunum tavsiye ederim veya kullandım memnun değilim nedenleri şu başka alternatiflere bakın demenizdir lg g4 çok yeni bir telefon kronik sorunları olabilir

• Yani abi ben fanboy felan değilim tarafsız bakıyorum da S6 ve M9 ne performans ne de tip olarak karşılaştırılcak telefonlar cidden nesnel bişey bence bu.
    S6 açık ara çok daha güzel ve iyi bir cihaz. Geçen senede m8 s5i ezip geçmişti açık ve net aynı şeyler bunlar içinde geçerli s5 tam bir hayal kırıklığıydı.
  • Z3, g4, daha iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.