Şimdi Ara

HTC One M9 ön siparişe sunuldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu kimseye tavsiye etmiyorum testler gelmeye basladi pili vasat kamera vasat cok isiniyor 54 dereceyi buluyorhttp://tweakers.net/reviews/3921/htc-one-m9-waar-zijn-de-verbeteringen.html isteyene adres

• Vergi gelince 3000 tl demekki.
  • bir htc kullancısından htc ye
  • HTCyi severim ama bu sefer cidden olmadı, benchmark sırasında da 50 dereceyi görmüş ve batarya testinde M8e geçilmiş. Bu senenin telefonu S6 ve S6 Edge.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkcan258 B kullanıcısına yanıt
    tamam işte ben de bunu diyorum.M9un türkcell fiyatı bu verdiğin M8 fiyatlarıyla kıyaslanıyor. türkcell fiyatı türkcell'le kıyaslanır. hızlıaldaki 1 senelik M8'in 1750 TL'lik fiyatını alıp türkcell'in 2900 TL'lik fiyatıyla kıyaslayıp vaay çok fark var demek mantıklı değil.
  • 1 yıl önce aldığım Z2 de 3200 mah pil, 20mp kamera 801 işlemci ve 5.2 inc fhd ekran, 3gb ram var.. Ee bunun islemcisi dışında neyi var bu parayi edecek..

• ceyhu7n kullanıcısına yanıt
    Valla ben de telefon koleksiyonu var resmen (ev + iş) , (Note 3, S5, Sony Z2, Nokia Lumia 800, Turkcell T50, iphone 6)
    Kullandığım LG G2 hiç problem çıkarmıyor ve arayüzünü çok sevdim, çok kullanışlı bir arayüzü var.
  • Yakında ev yerine telefon alırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Saçmalamamayın arkadaşlar vergi falan değil bu fiyatın nedeni tamamen htc Türkiye nin aşrı kar koyması dikkat edin yurtdışında vergi ve karlar dahil 693 dolar burda en fazla 2000 olması gerek vergiyi katınca.M8 şuan 1700 tl farkındaysanız vergiler mi düştü hayır firma kar marjını azalttı.Ezberlemiş herkes bi vergi diye.

HTC One M8 nerede 1700 TL gösterebilir misiniz? Liste fiyatları üzerinden konuşalım lütfen. M9 için verilen fiyat Türkcell internet mağazası fiyatı. Aynı Türkcell internet mağazasında M8'in fiyatına bakarsanız 2499 TL olduğunu görürsün. Bu durumda 300 TL hediye çekini de hesaba katarsak M9 ucuza bile geliyor
    HTC One M9 ön siparişe sunuldu

anaokulu terk.

Birader dun ankarada kizilaydan arkadasa kapali kutu jelatini acilmamis birisinin adina faturali koyu gri distrubutor m8 i 1600tl aldik neyin kafasini yasiyorsunuz 2499tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2800 nedir arkadas ya bu paraya neler alinir htc de abartti olayi

• Herkes Apple aldıracaklar diyorda unutmayın ki bugün telefon piyasası 3000 liraya dayanmışsa bunun en büyük aktörü Apple nin 6 serisi ile izlediği fiyat politikasıdır.

• bu paraya htc almak salaklıktır kimse kusura bakmasında asgari ücretle çalışıp bunu almak çok mantıksız zenginsen alırsın o ayrı bişey htc neymiş de 2800 telefon satıyor altı üstü bide android cihaz tasarım desen berbat. örnek verelim geçen yıl m8 çıktıben operatör çalşınayım koca yılda toplasan 100 adet satılmadı samsung gibi iphone gibi modeller varken bu paraya kesinlikle alınmaz.

• Bunu alacana m8 al fark yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Forumdaki arkadaşların bazıları bir markayı çok seviyor ve sevdiği için belki de körü körüne savunuyor maalesef. Biz tüketiciyiz mümkün olduğunca mantıklı hareket etmemiz gerekir. Aslında ben de Htc'yi marka olarak çok severim ve zamanında kullandığım Htc One M7'yi yaklaşık 1 yıl çok severek kullanmıştım. Yeni bir telefon alma arifesindeyim ve Htc One M9'u merakla bekliyordum ancak fiyatı bence çok uçuk. 2.500TL ve üzeri bir rakama telefon almayı düşünürsem ilk tercihim Iphone olur açıkçası bundan önceki mesajımda belirttiğim sebeplerden ötürü. Ama yok illaki de Android işletim sistemli bir telefon alacak olursam da hem Snapdragon 810 için ayyuka çıkan sorunlardan hem de arada çok performans farkı olmadığını (en azından aradaki farka değeceğini düşünmüyorum) düşündüğüm için 2.800TL'ye Snapdragon 801 işlemcili Xperia Z2 hatta üstüne bir de Ipad bile alınabilir. Böylelikle her iki işletim sistemi de kullanma şansı olur. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Bence Iphone için de herhangi bir üst düzey Android telefon için 2.000TL üstü rakamlar çok fazla. Bu yüzden telefon alırken hem beklentilerimizi hem f/p oranını göz önünde bulundurup tercih yapmak gerek diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

Eyvallah hocam. Forumdaki arkadaşların bazıları bir markayı çok seviyor ve sevdiği için belki de körü körüne savunuyor maalesef. Biz tüketiciyiz mümkün olduğunca mantıklı hareket etmemiz gerekir. Aslında ben de Htc'yi marka olarak çok severim ve zamanında kullandığım Htc One M7'yi yaklaşık 1 yıl çok severek kullanmıştım. Yeni bir telefon alma arifesindeyim ve Htc One M9'u merakla bekliyordum ancak fiyatı bence çok uçuk. 2.500TL ve üzeri bir rakama telefon almayı düşünürsem ilk tercihim Iphone olur açıkçası bundan önceki mesajımda belirttiğim sebeplerden ötürü. Ama yok illaki de Android işletim sistemli bir telefon alacak olursam da hem Snapdragon 810 için ayyuka çıkan sorunlardan hem de arada çok performans farkı olmadığını (en azından aradaki farka değeceğini düşünmüyorum) düşündüğüm için 2.800TL'ye Snapdragon 801 işlemcili Xperia Z2 hatta üstüne bir de Ipad bile alınabilir. Böylelikle her iki işletim sistemi de kullanma şansı olur. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Bence Iphone için de herhangi bir üst düzey Android telefon için 2.000TL üstü rakamlar çok fazla. Bu yüzden telefon alırken hem beklentilerimizi hem f/p oranını göz önünde bulundurup tercih yapmak gerek diye düşünüyorum.

Bneim bu one m9'da garibime giden şey
    Parmak izi okuma nasıl olmaz hayret ettim

Ben sony x preia z4 bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Haklısın parmak izi okuma olsa çok daha güzel olabilirdi ama Htc One M9'un tek eksiği bence o değil. Her ne kadar Htc One serisi telefonların tasarımını çok beğensem de artık o siyah çerçevenin olmaması gerekirdi. Ayrıca işlemci konusu da tam bir soru işareti. Xperia Z4'ü ben de merak ediyorum ama onda da aynı işlemci olacağı için biraz çekincelerim var. En azından şu Snapdragon 810'lu telefonlar bir çıksın editörler bir incelesinler sonra yapılan değerlendirmelere, kullanıcı yorumlarına göre karar vermek daha doğru olur. Böylesine büyük paralar dönen bir sektörde Qualcomm firmasının da pazarda büyük bir paya sahip olduğu düşünülürse tüm bu söylentilerin firmanın imajına zarar vermek için ortaya atılan dedikodular olduğu da ortaya çıkabilir. Bence en iyisi yeni bir telefon almak için biraz beklemek. Zamanla neyin ne olduğunu daha iyi görürüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Haklısın parmak izi okuma olsa çok daha güzel olabilirdi ama Htc One M9'un tek eksiği bence o değil. Her ne kadar Htc One serisi telefonların tasarımını çok beğensem de artık o siyah çerçevenin olmaması gerekirdi. Ayrıca işlemci konusu da tam bir soru işareti. Xperia Z4'ü ben de merak ediyorum ama onda da aynı işlemci olacağı için biraz çekincelerim var. En azından şu Snapdragon 810'lu telefonlar bir çıksın editörler bir incelesinler sonra yapılan değerlendirmelere, kullanıcı yorumlarına göre karar vermek daha doğru olur. Böylesine büyük paralar dönen bir sektörde Qualcomm firmasının da pazarda büyük bir paya sahip olduğu düşünülürse tüm bu söylentilerin firmanın imajına zarar vermek için ortaya atılan dedikodular olduğu da ortaya çıkabilir. Bence en iyisi yeni bir telefon almak için biraz beklemek. Zamanla neyin ne olduğunu daha iyi görürüz.

birde ısınma sorunu varmış m9'da

• Ha gayret 3000 bandını geçmeye az aldı.
  • Isınma sorunu Snapdragon 810 işlemcili ilk telefon Lg G Flex 2 için de ilk başlarda konuşuluyordu ancak sonradan ısınma sorununun çözüldüğü söylenmişti. Sanırım Htc bu sorunu çözememiş olacak ki telefonun çıkış tarihi de ertelenmiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.