Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
174.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm kardeşim birazdan yapmaya başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One M9 için 7.0 Nougat izlenimlerimi paylaşayım.

Öncelikle ilginç bir şekilde 6.0'a oranla 7.0 daha akıcı. iOS'taki gibi eskitilmiyor cihaz.

En gözle görülür iyileştirmelerden birisi batarya performansı. 6.0'a oranla, kullanımı 1 saat uzuyor. Güç tasarruf modundaysa ve ekran parlaklığı %50'lerdeyse gerçekten de 8 saati görebiliyorsunuz.

7.0'la birlikte bölünmüş ekran özelliği geliyor, her ne kadar henüz tüm uygulamalar desteklemese de iki uygulama aynı anda kullanılıyor. Yani bir yandan YouTube'da video izlerken diğer yandan WhatsApp'tan mesaj atabiliyorsunuz.

Diğer bir özellik de Son Uygulamalar tuşuna bastığınız zaman kullandığınız son 2 uygulama arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Gayet akıcı bir şekilde çalışıyor.

Bir başka özellikte artık stock olarak gelen bir Gece Modu özelliğimiz var. Bu özellik, geceleri mavi ışığı azaltarak sarımtrak bir ekran sunuyor, hem gözlerimiz yorulmuyor hem de sağlıklı uyku için ideal.

Bir de artık kullandığınız son uygulamaları, Tümünü temizle seçeneğiyle, hepsini tek seferde kapatabiliyorsunuz.

RAM kullanımı 6.0'a nazaran azalmış.

• tyrex01 T kullanıcısına yanıt
    Garantiyi bozuyor yalnız S-OFF :D

Gerçi cihaz yeniden S-ON yapılabilir.
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Boşver 8 saati ben ekran açık suresi güç tasarrufu ile 4 4.30 arası göreyim yeter geçenlerde 4.15 gordum bi yüzüm güldü mutlu oldum

• Sizin batarya sorunlu olmasın ben 6.0'da bile ölüsü 4.5-5 saat ekran alıyordum.

Bencede üstelik gps senkronize kapalı..

• bu telefon bugünün sartlarinda 1600 e alinir mi? bir aralar isinma vb konularda elestiriler vardi halen oyle şikayetleriniz var mi?
  • 0 i 1500 1600 e alınır.

• Arkadaşlar merhaba her sayfa için farklı resim koyabiliyor muyuz? Ana sayfanın yanındaki sayfalar için?
    Android 7 sefaniz nasil sürüyor deneyimlerinizi paylaşır mısınız belli bir süredir kullanıyorsunuz herhangi bir bug varmı veya bi eksik veya su özellikle harika olmuş dediğiniz birşey birde ekran suresi SS sini atarmisiniz sağolun şimdiden

• Quellity kullanıcısına yanıt
    Şuan için mükemmel gidiyor diyebilirim. Arayüz gayet akıcı ve güzel. Ram kullanımında bir azalma var. Şuana kadar keyifle kullanıyorum diyebilirim. Bug olarak şekilli kilit katınca çoğu zaman şekil istemeden cihaz direkt açılıyor, bir bende mi var bilmiyorum ama diğer güvenlik yönetmi olan pin katmada sıkıntı yok.
    Şuan cihaz şarjda, pil için ekran görüntüsü alamıyorum ama ortalama 4.5 - 5 saat kullanım ömrü sunuyor. Tabi konum servisleri, otomatik eşitleme kapatılıp güç tasarruf modunu açınca 7 saati gördüm. Bu arada 7.0'da birlikte cihaz gerçekten de daha az ısınıyor. Sky Force oynamama rağmen eskiye oranla daha az ısındı.

• Bu konu çok ölü ya. Bu arada Nova Launcher Prime 10 liradan 60 kuruşa düştü, kaçırmayın derim.
  • Nova çok güzel mi para ile alınca reklam VS kalkıyor mu?

• Nova çok güzel bir launcher 60 kuruşa al derim. Reklam vs yok kesinlikle.

Stock rom kullananlardan kimseye gelmedi Nougat sanırım. Sessizlik biraz da ondan olabilir.

Bekliyoruz bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sui_cast -- 20 Aralık 2016; 10:4:38 >
  • Ben merakımdan kurdum daha developer edition olmasına rağmen oldukça iyi :)

• Novayı aldım gayet kullanışlı telefonda küçük bir hızlanma da oldu ram miktarı biraz yükseldi olsun herşey yolunda tavsiye ederim
  • Bu gün çok acayip bir şeyle karşılaştım sizinle paylaşmak istedim. Dün geceden telefonu şarja takmamistim %20 lerde falan bırakmıştım. Sabah kalkınca hala %20 ydi normalde %1 falan düşerdi. Neyse telefonu taktım şarja %50 doldurdu ardından isim çıktı çıkarmak zorunda kaldım. Saat 18:00 gibi çıkardım sarjdan ve yaklaşık 2,2.5 saattir şarjım %1 inmedi. Bu arada kullandım telefonu whatsapp you tube falan ve hala şarjım %50.. Problem ne acaba bilgisi olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-e -- 20 Aralık 2016; 20:41:50 >
  • Şarjı hiç bitmeyen telefonunuz var ne güzel işte :)

Sanırım bu sorun, cihazı dengesiz şarj etmekten kaynaklanıyor olabilir. Yani tamamen şarj etmeden şarjdan çıkartmak ya da şarj bitene kadar telefonu kullanmak bu sorunlara sebep olabilir.

Önce cihazın bataryasını tamamen bitirip kapanmasını sağlayın ve cihaz %100 olana kadar şarjdan çıkarmayın. Şarj esnasında da cihazı kurcalamamaya çalışın. Bu işlemden sonra cihazı normal kullanmaya devam edin. Şarj seviyeniz %20-%25 seviyesine indiğinde şarja takın ve tekrar %100 şarj olana kadar şarjda bırakın. Yalnız dikkat edin telefonu kullanırken cihazın bataryasını tamamen bitirmeyin. Cihazın pili kalibre olur.

• Şarjı bitmeyen telefon hayal ediyordum hep hayallerim gerçek oldu :D Tahminimce birden kapanacak telefon.. Hiç böyle bir şey yapmadı daha önce batarya miladını doldurdu sanırım :/ Daha önce de dengesiz şarj ettiğim oldu çok dikkat etmedim ama böyle bir şey beklemiyordum.. Söylediklerinizi uygulayacağım sagolun :)

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.