Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
174.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün alarak aranıza katıldım çok güzel telefon lg g2 den gectim.telefon 1 2 defa kendi kendine kapandı birinde bencmark da strese diye bir yer var ona tikladigimda kapandı 2 kez denedim aynı şeyi yaptı acaba nedendir?ona göre telefonu geri goturucem.birde alt hoparlör tiz üst hoparlör dende Bass mi alıyoruz nelere dikkat etmeliyim bu telefonda simdiden tesekkur ederim:)
  • Şu Nougat gelse de kursak artık ya. Bekleye bekleye ağaç etti bizi.
  • cekirge14 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun iki hoparlör de bas tis veriyor yok yere telefonu kastırma gerek yok böyle şeylere Makina gayet stabil çalışıyor zaten. Pili bitmeden şarj etme ya da dolmadan şarjdan çekme kılıf almamı tavsiye ederim güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende uzun zamandır bekliyorum hergün bakıyorum gelmiş mi diye bu yaptıkları çok yanlış şimdiden HTC karşı bir kin besledim Samsung bir daha almayacağım demiştim şimdi de HTC anlaşılan yaklaşık 1.5 yıl sonra alacağım telefon belli oldu lg v30 Amerikayı diğer ülkelerden üstün tutup ona ayrıcalık tanımak saçma bende protesto ediyorum ve bundan böyle HTC devri kapandı benim için.

• tyrex01 T kullanıcısına yanıt
    Çok saolun.Telefonu kaçak aldım o yüzden biraz şüphem vardi ondan kurcaladım birşey dikkatimi çekti dışarı sesi cok fazla değil ama kaliteli kulaklık sesi süper kaliteli ve yüksek ilk fırsatta kılıf alicam ama kaliteli spigen tarzi kilif oneriniz varsa siparişini geçeyim çünkü bir kere kaliteli kılıf demek telefonun uzun ömürlü olması demek:)Telefon çok güzel çok yavaş sarj olmasi çok kötü oldu birde çift tıklama da ya sıkıntı var yada ben beceremedim ekran kapalıyken açılmıyor açıkken kapanmıyor sadece kilit ekrani açıkken kapatıyor siz de de böyle mi?

• Kardeşim dışarı sesi mükemmel ben sinema VS izliyorum senin tel de sıkıntı var diye tahmin ediyorum ortalama bir buçuk saatte şarj ediyor o yüzden ben yatmadan önce takıp yatarken çekiyorum ekran çift tıkla açılıyor normalde ve kapanıyor ama senin tel de neden olmuyor bir fikrim yok istersen profesyonel bir yardım al olmadı daha sağlıklı bir m9 ile değiştir.Slimarmor kılıf ya da dot view kılıf tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrex01 -- 21 Aralık 2016; 18:52:59 >
    Ayarlar/ekran ve hareketler/Motion Launce hareketlerini açın 1. ve 2. seçeneğe tik katın yoksa. Tik varsa kaldırıp tekrar tik ekleyin.

Ayarlar/Ekran ve hareketler/G Sensörü kalibrasyonu seçeneğini açıp telefonu düz bir yüzeye katıp kalibre edin.

• Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yaptım ama sadece kilit ekranini açtıktan sonra kapatıyor beni çok ayar etti acaba surumpe alakalı olabilir mi yarın gidip dukkandaki diğer telelefonlara da bakayım.
    Tyrex kardesim m9 u cok aradim teknoloji mağazalarında hicbiryerde yoktu gerçi ürün guzel replica değil.telefonun dış sesi lg g4 den az ama kaliteli o sekilde soyleyeyim birde sarj i bu forumda bile yazılmış geç sarj oldugu harbiden oyle yani 30 dk da yuzde 60 değil htc nin dediği gibi değil bunun uzerine videolar da var 3 4 saatte full oluyor hemde hizli sarj aletiyle.

• Cihaz sadece kilit ekranındayken çift tıklama özelliği(uyandırma/uykuya alma) çalışıyor yıksa menüdeysen bu özellik çalışmıyor. LG kadar gelişmiş olmasa da yine de gayet güzel. Cihaz orijinal şarj aletiyle 3 saatte full şarj oluyor.

Benim hızlı şarjla 1sa15 dk da normalle 2sa 15dk gibi sürelerle doluyor.

• Kardeşim hızlı şarj olarak kullandığın marka nedir acaba nerden temin ettin ayrıca bende kendi orjinal şarj aletiyle tamı tamına 1 saat 40 dakika da doluyor ben telefonumu çok temiz titiz kullanırım asla bitmeden şarj etmem belki de bununla alakalıdır

• Bitmeden şarj etmem demişsin ama %20'ye inince şarj et derim. Bataryayı tamamen bitirme.

• tyrex01 T kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom mağazalarinda qualcom hızlı şarj cihazı var 50 TL olması lazım.

• Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yüzde 14 dediği zaman takarım bitmeden takmam derken bunu kastettim yüzde 1 de takmıyorum yani

• Quellity kullanıcısına yanıt
    Valla sıkıntı cihazdaymis değiştirdim çok şükür bunda birşey yok şarjını daha söylemedim inşallah o kadar hızlı şarj olur

• Beyler herkese merhaba. Ana konusu çok pasif olduğundan burada yazmak istedim. Ani bir kararla z3 plustan, m9 plus'a geçiş yaptım. Telefonu sıfır aldım. Gerekli bilgi akışı için konu sahibi bu bu sayfa ile m9 plus konusunu birleştirse daha iyi olmaz mı?
  • Dün itibari ile developer edition a yeni bir ota güncelleme daha geldi..

• Arkadaşlar merhaba Htc m9 cihazimin arka tarafında çizikler mevcut bu arka kasayı değiştirmek istiyorum. Aynı kalitede kasa satın alabileceğim bir yer var mi?
  • M9 plus konusu yok sanırım ama arkadaşlar size sorayım. Bu plus ta pilin ekran süresine nereden bakıyoruz. Rezil bir pil ömrü var ya hu! En son S6 edge nin pilinden böyle şikayet etmiştim. 2840mah lik pil nasıl böylesine kötü bir performans verir.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Gsam battery monitör indirmeniz lazım . Ne yazık ki pili berbat değil yani s6edge kadar kötü değil ama iyide olduğu söylenemez ben GPS sekronizasyon kapalı şekilde standart 3.30 ekran suresi alıyorum 4G de sizinde cok farklı olmayacaktır . Android 7 ile sense 8 gelirse ki gelir HTC 10 un arayüzü ile çok daha iyi pil ömrü sunacağını düşünüyorum çünkü 2k ekran la 160 mah pil artışı oldu bu kadar fazla batarya süreleri sunması imkansız snapdragon 810 çok tuketsede bu kadar tükettiğini zannetmem

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.