Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
174.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni güncellemeden beklentimiz ;
    A_ pil ömrü
    B_ kamera
    M)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışı ve muhtemelen sprint bir cihaz almıştım yazılımını official Europe rom ile değiştirdim. Fakat şu an *#06# yaptığımda imei alanı boş çıkıyor! Fakat boot menüde show barcode deyinve imei numarasını görüyorum. Ayrıca cihaz sim kartı da görmüyor. Bu ikisinin birbiriyle bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Ekran görüntülerimi payaşıyorum.

Cid = HTC__M27
    Mid = 0PJA10000
    S/N = HT54XXXXXXXX

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam)

• Leonly
    Muhtemelen senin IMEI numarasının bulunduğu bölümde sorun olmuş. IMEI numaranı tekrar kaydetmelisin. Kayıttan sonra telefonun SIM kartını telefonu görmesi gerekir.
    Edit:Olur mu bilemem ama daha önce kullandığın romda hiçbir sorun yoksa ve recovery'de twrp yüklü olup tam yedek (SIM kart dosyasının bulunduğu bölüm) aldıysan bu yedeği mevcut romun üstüne geri yükle. Şansın varsa SIM kartın tekrar çalışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 8 Aralık 2016; 11:34:16 >
  • Hocam cevap için teşekkür ederim fakat imei ile ilgili bir problem yok. Download Mode'ta Show Barcode deyince imei görünüyor. Imei'yi fastboot ile tekrara yazdım, değişen birşey olmadı. Diğer dediğin içinse çok geç. Yedek almadan üzerindeki yazılımı full sildim :/

Tahminimce cihazda sim kilidi gibi birşey var. Sprint cihazlar başka hatla çalışmasın diye core dosyalara birşey ekletiyor olabilir.

• M9 da sebeke kopma sorunundan gına geldı özellıkle baglantının 4g den 3g ye ındıgı yerlerde sebeke kopuyor full cekıyor gostersede ne arama yapıyor nede ıntermet calışıyor w.up da bile yazısamıyorum
    hat turkcel 4.5 g muhabbetinden sonra başladı sorun
  • Bugün aldım bende kargodadır muhtemelen nasıl şarj konusunda sıkıntılı diyorlar ama 6.0 ile birlikte iyileşme varmı cihazda ben sırf görüntüsü için aldım oldukça güzel.
  • mxlpyzgt kullanıcısına yanıt
    Dostum başka operatörlerde dene arkadaşımda Lg G4 var aynı sorunu yaşıyordu Vodafone hatta Türk Telekoma geçti sorunu düzeldi bazen operatör kaynaklı veya simkart kaynaklı olabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Hocam cevap için teşekkür ederim fakat imei ile ilgili bir problem yok. Download Mode'ta Show Barcode deyince imei görünüyor. Imei'yi fastboot ile tekrara yazdım, değişen birşey olmadı. Diğer dediğin içinse çok geç. Yedek almadan üzerindeki yazılımı full sildim :/

Tahminimce cihazda sim kilidi gibi birşey var. Sprint cihazlar başka hatla çalışmasın diye core dosyalara birşey ekletiyor olabilir.

Hocam cihazın operatör kilitli önce hangi öperatörse ona göre orijinal romunu kur att veya sprint olabilir büyük ihtimal att dir

Att son sürüm

Sprint son sürüm

Yükleme işlemini bilgisayar üzerinden gerçekleştir fakat Google hesabın falan girili ise önce çıkış yapmayı unutma .

İşlemler bitti telefon açıldı imei görünmesi geren gelelim sim kilit işine

XDA Developers
    Getting SPC Unlocking SIM M9 SPRINT [NV]
    http://forum.xda-developers.com/sprint-one-m9/general/nv-unlock-sim-t3314755

telefonda hat takili iken buradaki işlemleri yap kilit açılacaktır . Telefoncu sana Yok telefon şukadar duracak dışardan kod gelecek 70-80 de belki para çıkartacak kendin hızlı ve beleşe yaparsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 8 Aralık 2016; 22:34:08 >

• Hocam cevap için teşekkür ederim. Son gönderdiğin xda'daki sim unlock konusunu ben de buldum ama deneyemedim. Fakat merak ettiğim şey şu, avrupa cid ve mid yapıp avrupa rom yüklesem yine de bu yöntemle sim unlock yapabilir miyim? Önce bunu deneyemek istiyorum. Sonuca ulaşırsam forumdaki diğer yurtdışı cihaz kullanan arkadaşlara da referans olur hem :) Olmazsa dediğin gibi orjinal cid ve mid ile sprint ruu yüklicem..

• Arkadaşlar herkese merhaba, yaş itibariyle telefona sizin kadar hakim değilim. Naçizane size bir sorum olacak: Telefonumun %8-9 şarjı varken mobil interneti açtığım zaman telefon bir anda fişi çekilmiş televizyon gibi kapanıyor ve daha sonra şarja takıp açtığımda saat ayarı falan değişmiş şekilde açılıyor. Acaba sorun ne olabilir? Garantiye göndermeli miyim cihazı? Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonly
    Denemeni yaptın mı? kalora arkadaşın yöntemini uygulayıp SIM kilidini açtın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 9 Aralık 2016; 11:18:36 >
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikan kilitli cihazları avrupa romu zorlamana gerek yok imeil görünmez oluyor farklı imei de yazsan olmuyor sen dedigim gibi orjinal romu yaz son sürümü o xda da konudan yap kendin bizzat denedin kusursuz çalışıyor .
  • Sim kilidi kaldırma adım adım

Telefonu aç ve kodu ##3424# Tusla ardından gelen menüden DM yi aktif et.

Basic-Flashe programını çalıştır ve taratma tusu (scan) diyerek telefonu bul ve hangi port onu öğren
    Sonra NV Olan kısmı HTC olarak değiştiriyoruz ve Reed yani oku diyoruz Orada MSL Kodu çıkacak o kudu kopyalayalım ve işimiz bitti

NV reader/writer tools programını çalıştır ve Sol üstteki kısımdan prot numaranı seç
    üst kısımdaki 2 tikin de işaretli oldugundan emin ol ve bir önceki programda almış oldugumuz kodu 0000 lı yere yapıştır.
    Sonra baglan yani connect de
    Daha sonra reed yani oku diyerek bağlantı krulsun ve telefon kilitsiz yazısıı gör ve Range DEC bölümüne 30159 yapıştır ve Reed de yani önce oku de sonra kaydet .
    Sonra Yazdır (Write) diyerek ekte olan unlock dosyasını göster işlemin bitmesini bekle ve telefonu yeniden başlat.
    Eğer gelmezse cihazı sıfırlama işlemi yaparak tekrar kontrol et..

Olması gerekenler

NV-items_reader_writer
    http://phonegeek.us/NV-items_reader_writer.rar

HTC Drivers i yüklü olması gerek

Basic-Flasher
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3645796&d=1455440695

unlock dosyası

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3645794&d=1455440695

İşlemlerin orjinal kaynagı :http://forum.xda-developers.com/sprint-one-m9/general/nv-unlock-sim-t3314755

• Unlock Nougat RUU dosyasını indiriyorum. Kurabilirsem izlenimlerimi paylaşırım. İlk defa RUU dosyası indiriyorum umarım kurmayı becerebilirim malum usb girişi biraz sıkıntılı, pc görmüyor telefonu, ara ara bağlayabiliyorum. Sanırım usb girişim arızalı, kabloda sorun yok.

RUU kurulumu için şimdiden yardım edebilirseniz sevinirim :)

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam)

• Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    RUU kurulumda uygulamayı başlattığında Türkçe olarak ne yapmanız gerektiği yazıyor. Fakat usb girişi sıkıntılı ise tavsiye etmiyorum. Sürekli bağlantı gerekiyor. Çünkü usb üzerinden kurulum gerçekleşecek.
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Super cid var. Cid-11111111 olarak gözüküyor. Bu da developer yani geliştirici olarak gösteriyor benim cihazı. ben bu dosyanın adını 0PJA100 olarak değiştirip, FAT32 biçimli hafıza kartına atıp, 3.35.401.32 sürümünden Nougat'a stock recovery'den güncelleyebilir miyim?
  • M9'un cid ve mid'ini developer sürümüne güncelledim fakat Nougat zip'ini hem stock recovery'den(0PJAIMG) hem de fastboot konumuyla flaşlayayım derken hata veriyor.

http://i.hizliresim.com/l3vBzQ.png
  • telefonda facebook messenger ile yazışırken ekran takıldı. öylece kaldı. kapanmıyor. ses azaltma tuşu ve kapama açma tuşuna da bastım yine kapanmadı ne yapabilrim
  • herdemasivemavi
    Arka planda çalışan bir uygulama kapanmasını engelliyor olabilir. Görev yöneticisinden kontrol edebilir yada play storeden sanal tuş "navigation bar" indirip onunla kapatmayı dene.
  • @Adding 3.35.617.31 olanı yükle sonra ota ile yükseltme yap. Biz başka forumda bir çok kişi denedik ru_12 hatası aldık. Sanırım ru da sorun var

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.