Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
174.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Android 7.1'le ilgili son durumlar nedir, rresmi olarak Ocak 2017 gibi gelebilir diyorlar.
    Bu arada Android 7.1 custom rom gören, duyan olursa burda paylaşabilir mi denemek istiyorumda.
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Seri numarası değil cid ve mid numarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    7.1 değil 7.0 gelecek henüz custom rom yok. MaximusHd romunu takip edin gelirse ilk o yayınlar...

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    M7 ve M8 için Resurrection Remix Android 7.1 çıktı sanırım. Ben de ilk Resurrection'dan gelir diye bekliyorum nedense.
    CM tarafında da bir hareketlilik yok M9 için şuan.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Cihaza imei atıldığı için s-off ve supercid.. Mid number ise 0PJA200.. Biraz araştırdım mid number'ı 0PJA100 yaparsam orjinal avrupa ruu yükleyebiliyorum sanırım. Doğru mudur? Geçen yıl M7 ye Sense7 ported rom yaptım, bu konularda bilgim var biraz da yurtdışı cihazlarla uğraşmamıştım hiç :)

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Evet yükleyebilirsiniz doğru mid numarasına geçiş yaparsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Admdgnx

M7 ve M8 için Resurrection Remix Android 7.1 çıktı sanırım. Ben de ilk Resurrection'dan gelir diye bekliyorum nedense.
    CM tarafında da bir hareketlilik yok M9 için şuan.

M9 cm tarafında çok fazla ilgi gormedi ayrıca m7 ve m8 modellerinin gpe versiyonu büyük avantaj sağlıyor

• Bir de sizi bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Cm, RR gibi sade ve stock Android deneyimini sunan custom romlarda neden uygulama üzerinde bildirim sayıları çıkmıyor bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Admdgnx

Evet hocam şarj olurken kırmızı led yanıyor. %100 şarjda ise renk kırmızıdan yeşile dönüyor. Bu led ayarı romdan roma değişebilir. Dediğiniz romu hiç denemedim o yüzden fikir yürütemiyorum görmeden.
    Bu kullanılan launcher dan kaynaklanıyor launcher değiştirirseniz gorunecektir. HTC 10 romdan port işlemleri yapılıyor bu arada
    forum.xda-developers.com
    [ROM] ICE M9 6.0.0 |*Sense 8|*ICE Tweaks*| WWE 4.28.401.3 | FINAL | Stable | 02 JAN - Post #2994
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69931109&postcount=2994
    bir çok şey çalıştığını söylüyorlar bir kaç güne rom u yayınlarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 6 Aralık 2016; 0:56:43 >

• Merhaba arkadaşlar sanırım M9 developer edition için Android N güncellemesi başlamış :) tam emin değilim yalnız.

http://i.imgur.com/cQMeI1t.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 6 Aralık 2016; 11:3:33 >
  • HTC Amerika resmi sitesi M9 Nuga için açıklama yapmış:

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam)

İngilizce bilmediğim için Google çeviriden yardım alayım:

"Android Nuga, bu akşam geç saatlerde başlayan, # HTCOneM9 kilidini açmaya başlayacak. Taşıyıcı varyantları önümüzdeki yılın başlarında takip edilecek."

Yani sim kilitsizlere bugün yavaştan verilir, operatör cihazlarına da Ocak-Şubat 2017'de gelecek muhtemelen.

• Akşam system dump düşer yarına yükleriz kısmetse
  • Valla gece ne M9 için Nuga zaman gelecek diye düşünüp sabah bu haberi görmek çok güzel bir duygu 😀

• N nin geldiği iyi oldu cidden ama kötü yanı son Android sürümü olacak bu büyük ihtimalle. Cihazın ömrü bitiyor oda üzücü :/

• Doğru ama sonrasında yüne custom romlarla devam edilir uzun süre aynı telefonu kullananlar için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

Merhaba arkadaşlar sanırım M9 developer edition için Android N güncellemesi başlamış :) tam emin değilim yalnız.

http://i.imgur.com/cQMeI1t.jpg

Evet başlamış bugün xda da gördüm. Bir kaç güne custom romlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 6 Aralık 2016; 18:18:11 >
  • Arkadaşlar sprint cihazlara ne sürede gelir acaba ? Geldiyse yüklemek için manuel bir yolu var midir? Sorgulayinca guncelleme gözükmüyor..

• Muhtemelen 2017(Ocak) başında gelir. Önce unlocked cihazlara gelir, sonrasında da operatör cihazlarına sunulur.
  • Yeni güncelleme kimsede heyecan yaratmadı mi

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Bir alakası yok ama 16gb hafıza kartım vardı gittim 32 aldım.

İçindeki ıvır zıvırı temizleyeyim dedim yeni sürümden önce ama ona da üşendim. SAnırım Ciddi bir fark beklemiyorum ben de. Akıcı kullanımın devamı ve iyi batarya yönetimi kafi olacaktır benim için.
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.