Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hocam yok öyle birşey, 1000tane üründen birinde çıkmıştır. Herkeste olacak bişey yok .HTC 10 forumda az kişide var o problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Ya hocam yok öyle birşey, 1000tane üründen birinde çıkmıştır. Herkeste olacak bişey yok .HTC 10 forumda az kişide var o problem.

telefonu bana dinletti harbiden ses kısık geliyordu hatta kendimin sim kartını taktım değişen birşey olmadı iphonw 6s alacaktı yok iphone eskisi gibi değil android daha iyi dedim demez olsaydım....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Neden papaz oldun :) aldıktan sonra mı oldun almadan mi :)

aldıktam sonra telefonlarıma çıkmıyor, ben önerdim ki adam gitmiş almış ahizeden az ses geliyor diye sitem etmişti...

Hocam sende ahizeden az ses veren telefonu neden öneriyorsun ya

sorma htc m8s gibi zaneetim

• hocam m8s yeni gelecek Android 7.0 yüzde 90 alacak ayrıca spandrogon 800 ve 801 telefonlar Android 7.0 alamıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Eylül 2016; 20:45:45 >
  • quote:

hocam m8s yeni gelecek Android 7.0 yüzde 90 alacak ayrıca spandrogon 800 ve 801 telefonlar Android 7.0 alamıyor....

m8 almıyor yani
  • hocam 800 ve 801 cihazlar artık yaşlı cihazlarmış firma öyle söylemiş
    http://m.tamindir.com/blog/android-70-guncellemesi-neden-snapdragon-800801-islemcili-cihazlara-gelmiyor_16805/

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki bizim cihazlar 7 yi göremez. Htc de resmi olarak sadece 9 ve 10 serisine güncelleme vereceğini açıkladı..

Bu arada yetkili serviste orjinal yazılımı yüklemenin ücreti ne kadar bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Ben diyorum ki bizim cihazlar 7 yi göremez. Htc de resmi olarak sadece 9 ve 10 serisine güncelleme vereceğini açıkladı..

Bu arada yetkili serviste orjinal yazılımı yüklemenin ücreti ne kadar bilen var mı?

htc iki yıl boyunca gunceleme veriyor ilk üç telefona önce verecek hemen arkasindan 2015 ve 2016 çıkan serilere Android 7.0 verecek yakında liste gelir....
    htc kendi sitesinde diger modellere de verecek diye yazmış....

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC One M8s [ANA KONU]

• arkadaşlar şimdi yeni bir güncelleme geldl 45mb

• yazılım güncellemeyi kontrol edin yeni nir bir güncelleme var....

gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

gelmedi bana

face bakıyordum yazılım guncelemesi geldi sense 7 yazıyordu 45mb de gördüm yuklerken ayarlardan baktim yazılım yüklemesi devam ediyor dedikten sonra tekrar başlatmak için yazıyordu tekrar baslat yaptım yani hocam sizede gelmesi lazım......

• quote:

quote:

gelmedi bana

face bakıyordum yazılım guncelemesi geldi sense 7 yazıyordu 45mb de gördüm yuklerken ayarlardan baktim yazılım yüklemesi devam ediyor dedikten sonra tekrar başlatmak için yazıyordu tekrar baslat yaptım yani hocam sizede gelmesi lazım......

M8s değil mi sizin telefon hocam?
  • quote:

quote:

quote:

gelmedi bana

evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

gelmedi bana

evet

Bana güncelleme gelmedi hocam :D nougat mı bu yoksa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelmedi bana

evet

Bana güncelleme gelmedi hocam :D nougat mı bu yoksa

bir bana gelmiş görünüyor sanırım Android 7.0 için diye bende düşünüyorum hatirlarsan ocak ayinda boyle bir güncelleme gelmişti mayısta anası gelmişti ayrica bu Android 6.0 icin yazmadığım yer kalmamıştı htc merkezine bile yazmıştım acaba onu dikkate alarak bana öncelik tanıyorlar yani kafamdan bir sürü şeyler geçiyor

E bana neden gelmedi acaba ya,guncelleme yok diyor.acaba siz sistemi sifirladiniz yada bir sey mi sildiniz ki guncelleme yapiyor? 7.0 ile ilgili bir bilgi varmiydi guncelleme bilgisinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

E bana neden gelmedi acaba ya,guncelleme yok diyor.acaba siz sistemi sifirladiniz yada bir sey mi sildiniz ki guncelleme yapiyor? 7.0 ile ilgili bir bilgi varmiydi guncelleme bilgisinde

sense 7 guncelemesi yaziyordu keşke fotosunu alsaydım 45mb yaziyordu zaten bes dakikada yukledi yeniden başlatın bastım tamam dedim bu arada haziranda fabrika ayarlarına dönmüştüm yakinda çıkar kokusu.....

• quote:

quote:

quote:

geçen haftalarda bir arkadaşa htc m10 tavsiye ettim arkadaşta bana güvenerek almış neyse geçen akşam misafirliğe gittik nasıl gidiyor m10 deyince bak kendin dedi ben seni bir başka telefondan arayım konuşalım ne göreyim duyayım htc m10 konuşmada sesi az geliyor bu sefer hadi dedim operatörden dedim benim sim kartı taktım aynı inanki çok az geliyor git dedim servise ver ...

Ben htc 10 u hiç sevmedim,hiç üst klasman gibi durmuyor diğer telefonların içinde.Valla şuan param olsa lg v10 alır geçerdim,yada az bekler v20

lg v10 htc deki kullaklık performasını alamazsın ama ohm sayısını artırırsan biraz yaklaşırsın...
    geçenlerde youtubeden m8s den konseri x200 ile dinledim süperdi sanki konserin içindeydim htc den aldığın kullaklık performasını hiçbirinden alamazsın

X200 nedir? Kulaklikmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen htc m8s tavsiye ederim ben memnunum...
    http://www.vatanbilgisayar.com/cx-200-ii-street-kulakici-kulaklik-siyah.html

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.