Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

fabrika ayarlarina dönüş yaptin mi...

yok hayır yapmadım hiç. ama benimle tıpa tıp aynı sorunu yaşayan ve fabrika ayarlarına dönüp güncellemeyi deneyenlerde başırısız olmuş android 6 yı güncellemede.
  • goker_007 G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, dogru anlamismiyim cihazi almanyadan aldiniz bootloader root rom gibi hic bir degisiklik yapmadan kullandiniz yazilim guncellemesi geldiginde yuklenmiyor.

Eger boyleyse sizden ricam ilk once guc ve seskisma tuslarina basarak fastboot modda cihazinizi acin ve neler yazdigina bakin, locked mi relocked mi unlocked mi yaziyor, cid nonun karsisinda ne yaziyor, s-on mu s-off mu yaziyor bakmaniz lazim. (Benim tahminim cihazinizin cid nosu 111, insallah s-off turda cid noyu duzeltiriz, bootloader aciksa kapatiriz sonra guncellemeyi yukler)

Cihazi sifir mi aldiniz ikinci elmi, yukarida sorduklarimi(uc madde, ilk uc satirda yazar buyuk ihtimalle) rica etsem bi yazar misiniz

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 17 Temmuz 2016; 9:39:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iissaann

Hocam merhaba, dogru anlamismiyim cihazi almanyadan aldiniz bootloader root rom gibi hic bir degisiklik yapmadan kullandiniz yazilim guncellemesi geldiginde yuklenmiyor.

Eger boyleyse sizden ricam ilk once guc ve seskisma tuslarina basarak fastboot modda cihazinizi acin ve neler yazdigina bakin, locked mi relocked mi unlocked mi yaziyor, cid nonun karsisinda ne yaziyor, s-on mu s-off mu yaziyor bakmaniz lazim. (Benim tahminim cihazinizin cid nosu 111, insallah s-off turda cid noyu duzeltiriz, bootloader aciksa kapatiriz sonra guncellemeyi yukler)

Cihazi sifir mi aldiniz ikinci elmi, yukarida sorduklarimi(uc madde, ilk uc satirda yazar buyuk ihtimalle) rica etsem bi yazar misiniz

Edit:imla

merhaba, yardımınız için şimdiden çok teşekkürler. Sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum:

cihazi almanyadan sıfır aldım, TR'ye geldim kayıt yaptırdım ve harhangibir işlem yapmadan aldığım günden beri orjinal haliyle kullanıyorum.

fastboot modda açtığımda *** LOCKED *** yazıyor.

s-on yazıyor

cid noyu bulamadım, o yazmıyor bu ekranda. ona nerden bakabilirim?

Menünün ekran görüntüsü:

edit: foto ve bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goker_007 -- 19 Temmuz 2016; 8:56:54 >

• Oyunlarda ısınma sorunu yaşayanlar, güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönseniz de sorun devam ediyor. Yani resetlemek yemedi tecrübe ile sabittir. Sanırım marshmallow bu modele ağır geldi. Oysa 64bit işlemcisi var metal kasası var ısınma sorunu olmaması lazım. Yazılımsal bir sorun var umarım güncelleme ile düzeltirler artık onu bekleyeceğiz. Neyse ki kılıf var yoksa oyun oynarken elinizde tutamazsınız.
    Hocam siz bu telefonu yetkili servise gönderip ücretli onarım yaptırın, yazılımınız kilitli sanırım. imei kaydında sorun yoksa bakmaları lazım.
    Hocam malesef bu durumda, cihaziniz tamamen orjinal olmasina ragmen neden guncelleme yapamadigini anlayamadim :(
    Servise goturmekten baska seceneginiz yok, eger garantisi varsa bu telefona guncelleme yuklenemez deme haklari yok, garanti kapsami sadece cihazin donanimi degil beraberinde verilen tum aksesuarlari ve resmi yazilimlarida kapsar, servisin uzerine gitmekten baska care yok malesef. Ayrica yurtdisindan gelip guncelleme alan bircok cihaz var, bu bir bahane olamaz.

Edit:pek ihtimali yok sonucta sifir orjinal cihaz ama yinede bakalim bir umit, cid noyu google playden simple cid getter uygulamasindan ogrenebilirseniz ve yazarsaniz buraya cok sevinirim.

Yardimci olamadim kusura bakmayin lutfen cok uzgunum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Cihazımı fabrika ayarlarına döndüremiyorum. Ayarlardan veya kapalı iken volume down+power ile girilen menüden factory reset dediğimde fastboot ekranı ile yeniden başlıyor cihaz. Menüdeki seçenekler ise Hboot - Ramdump - reboot - reboot fastboot - power down

Eski sürümde power menüsü altından fastboot kapatılıyor idi. Marshmallow da bu ayarı bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Arkadaşlar merhaba,

Cihazımı fabrika ayarlarına döndüremiyorum. Ayarlardan veya kapalı iken volume down+power ile girilen menüden factory reset dediğimde fastboot ekranı ile yeniden başlıyor cihaz. Menüdeki seçenekler ise Hboot - Ramdump - reboot - reboot fastboot - power down

Eski sürümde power menüsü altından fastboot kapatılıyor idi. Marshmallow da bu ayarı bulamadım.

ayarlar+yedekleme ve sıfırlama+telefonu sıfırla dan fabrika ayarlarına donebilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajında da yazdığım gibi ne ayarlardan ne de recovery menüsünden sıfırlama çalışmıyor.

Sıfırlama başlatılıyor yazısı çıkıyor, cihaz restart atıyor ve fastboot menüsü açılıyor.
  • quote:

Önceki mesajında da yazdığım gibi ne ayarlardan ne de recovery menüsünden sıfırlama çalışmıyor.

Sıfırlama başlatılıyor yazısı çıkıyor, cihaz restart atıyor ve fastboot menüsü açılıyor.

benim mayis ayinda yayınladığım hard formati denedinmi eğer buda olmuyorsa ana yazılım bozulmuş olabilir servise verip yazılım yuklemek ayrıca yukledigimiz program lar ana yazilimi bozuyor gecen gun tablet ekrani yanip sonmeye kendi kendine acilip kapanmaya başladı hemen fabrika ayarlarina dondurdum duzeldi yani bozulmada esim tablette birseyler okuyordu ikimizde şok olduk neyseki duzeldi sende elinden geleni yap olmazsa servise ver yazilim yukleyince duzelir....

ben bu hafıza kartı olayını beceremedim hocam yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

ilk sayfadaki hafiza kartin aynisi degil mi?
    ben Ogün sana sordum kartı telefonda bicimlendirim sonra senin tarif ettiğin ayarlardan kartı birlestirdim o gündür sorunsuz kullaniyorum bazen film yukluyorum sorunsuz çalışıyor hizda da hic sorun gormedim gayet hizli....

Bu mesaja eklenen görseller:

• Android Marshmallow’un 10 gizli özelliği.....
    http://m.teknolojioku.com/haber/android-marshmallowun-10-gizli-ozelligi-34919.html

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

ilk sayfadaki hafiza kartin aynisi degil mi?
    ben Ogün sana sordum kartı telefonda bicimlendirim sonra senin tarif ettiğin ayarlardan kartı birlestirdim o gündür sorunsuz kullaniyorum bazen film yukluyorum sorunsuz çalışıyor hizda da hic sorun gormedim gayet hizli....

Bu mesaja eklenen görseller:

hocam 100 kere yaptım telefondan biçimlendirdim,hatta ilk ben dedim bende ilk kabul etmemişti güncellemeden sonra,kartı biçimlendirdim oldu dedim ama ondan sonraki formatta olmadı ya

Recovery menüsü açılmıyor, fastboot a düşüyor cihaz bu yüzden hard reset atamıyorum. Sıkıntı "stock recovery" den kaynaklanıyor sanırım.
    En iyisi servise vermek olacak.
  • quote:

Recovery menüsü açılmıyor, fastboot a düşüyor cihaz bu yüzden hard reset atamıyorum. Sıkıntı "stock recovery" den kaynaklanıyor sanırım.
    En iyisi servise vermek olacak.

bencede garantisi varken servis en akilisi zaten yazılım atacakları icin telefon serviste fazla kalmaz uc ve dört saatte verirler pc olsa bios ayarlarina girip recovery devre dışı birakip yazılımı yukleyebilirdin ama bu telefonda bilmiyorum bile varsa sana yardım etsin play store veya dışarıdan apk yukledigimiz programlar yazilimi bozuyor arada fabrika ayarlarina donmek en sagliklisi ve cok program yüklemek telefon için hiç iyi değil...

• hocam karti pc bicimlendir ondan sonra tak uyumlu degil değecek telefondaki bicimlendirmeyi çalıştır bakalım sonuc alacakmisin iki ay onceki aklimda kalanlar bunlar ama kart uyumlu hiz 60mb/ps yuksek...

• Arkadaşlar servis için İzmir'de Teleservice ve KVK mevcut. Tecrübelerinize dayanarak hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Arkadaşlar servis için İzmir'de Teleservice ve KVK mevcut. Tecrübelerinize dayanarak hangisini tavsiye edersiniz?

bence Çankaya daki teleservisi tercih et kalabalık oluyor ama izmir kvk dan iyi ah o kvk allah bildiği gibi yapsın zamanında bozuk nokia telefonun degisim onayi vermedi bedavaya satmistim telefonu bence teleservisi sec başın ağrımaz zaten yazılımları hemen Ogün veriyorlar...

hard format attım yinede olmuyor,vazgeçtim artık
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.