Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

Etti seninkini etmedi dimii

yedeğini alayım deneceğim 32gb sd kart var, desire 820 milletin kabul etmedi ondan sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Eder hocam,etmezse kartı telefon üzerinden sıfırla sonra tekrar hafızayı birleştir bölümünden yap edecek
  • quote:

Eder hocam,etmezse kartı telefon üzerinden sıfırla sonra tekrar hafızayı birleştir bölümünden yap edecek

şimdi denedim taradı taradı hiçbir uyarı çıkmadı biçimlendir dedi herhalde sorun yok

• Almanyaya guncelleme ne zaman gelir o zaman 😔😔😔 beklemem mi lazim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    sorun olursa çözeriz :D
  • Abilerim on kamera ne durumda denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

nasıl yani,orjinal olan yavaş mı şarj ediyor

A5 Samsung şarj cihazını bizim m8s takmış hızlı şarj edeceğine m8s çok yavaş şarj etmiş... Samsung a5(2016) hızlı şarj var....

Alıntıları Göster
    S.A arkadaşlar tüm güncellemeleri yükledim cihaz baştan başlarken htc logosunda takılı kaldı açılmıyor. nasıl yapacağız.
  • Emrullah11 E kullanıcısına yanıt
    Ön kamera aynı tas aynı hamam kocaman bir kafa karşıladı beni açar açmaz kamerayı
  • Kameranın degismeyeceginden emindim. Zira yazilimsal olmadığı belliydi ancak telefon genel olarak eskisine oranla çok daha akıcı geldi bana. Şu anda hala kendi programları yüklüyorum ancak yeni versiyonu indirip komple format çektikten sonra bile dahili hafızada sadece 8gb boş yer bıraktığı için HTC ye kocaman BAN

• Kamera degismemisse guncelleme benim umrumda olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah11

Kamera degismemisse guncelleme benim umrumda olmaz
    Telefon eskisine oranla maşallah çok akıcı oldu arkadaşlar. İndirmeyenlere tavsiyem direk kurun indirin. Tüm hatalar giderilmiş geldi gözüme. Önceden fener uygulamasını açtığımızda ekranı kapattığımızda fenerde kapanırdı ama şimdi kapanmıyor fakat tek kademeye inmiş.

Şuan google play uygulamaları güncelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Telefon eskisine oranla maşallah çok akıcı oldu arkadaşlar. İndirmeyenlere tavsiyem direk kurun indirin. Tüm hatalar giderilmiş geldi gözüme. Önceden fener uygulamasını açtığımızda ekranı kapattığımızda fenerde kapanırdı ama şimdi kapanmıyor fakat tek kademeye inmiş.

Akıcılık konusuna sonuna kadar katılıyorum şahane olmuş telefon kendini buldu resmen. Bir de klavyede ki harflerin kare büyüklüklerini de arttırmaları çok iyi olmuş yazmak daha da kolaylaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Akıcılık konusuna sonuna kadar katılıyorum şahane olmuş telefon kendini buldu resmen. Bir de klavyede ki harflerin kare büyüklüklerini de arttırmaları çok iyi olmuş yazmak daha da kolaylaştı

Evet ama klavye rengi eskisi olarak kalsaymış ya da seçim sunsalardı .Beyaz sevmiyorum pek.

- Son çalışan uygulamaları tek tek silmesi zor oluyordu ve orada kasmalar meydana geliyordu şimdi kolayca açılıp topluca hemen silinebiliyor.
    - Alttaki geri tuşu menü ve son uygulamalar bölümüne ekstradan 1 tane daha seçenek koyabiliyoruz. Ekran kapatma koydum artık telefonun üzerine basmaya gerek kalmadan ekranı da kapatabileceğiz.
    - Kameralarda değişiklik yok. Sonuçta android güncellemesi . Htc camera uygulaması güncelleme almadı. Yakın zamanda alacağını düşünüyorum bir nebze de olsa iyileşebilir. Fakat yazılımsal değil bunu kabul edelim donanımsal bozukluk ön kamera sorunu.

Daha ufak nice ayrıntılar insanın yüzünü güldürüyor. Telefonun küçük ayrıntıları ile oynamamıza izin verilmiş.

• sd kartı birleştirdim şimdilik iyi

• quote:

quote:

quote:

Evet ama klavye rengi eskisi olarak kalsaymış ya da seçim sunsalardı .Beyaz sevmiyorum pek.

- Son çalışan uygulamaları tek tek silmesi zor oluyordu ve orada kasmalar meydana geliyordu şimdi kolayca açılıp topluca hemen silinebiliyor.
    - Alttaki geri tuşu menü ve son uygulamalar bölümüne ekstradan 1 tane daha seçenek koyabiliyoruz. Ekran kapatma koydum artık telefonun üzerine basmaya gerek kalmadan ekranı da kapatabileceğiz.
    - Kameralarda değişiklik yok. Sonuçta android güncellemesi . Htc camera uygulaması güncelleme almadı. Yakın zamanda alacağını düşünüyorum bir nebze de olsa iyileşebilir. Fakat yazılımsal değil bunu kabul edelim donanımsal bozukluk ön kamera sorunu.

Daha ufak nice ayrıntılar insanın yüzünü güldürüyor. Telefonun küçük ayrıntıları ile oynamamıza izin verilmiş.

Alıntıları Göster
    yüklüyorum şu an "243 uygulama optimize ediliyor." hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

sd kartı birleştirdim şimdilik iyi
    yeşil renkler biraz soluk geldi, whatsapp logosu, flappy bird oyunu ve logosu gibi, sizdede öylemi biraz soluk mu?
  • quote:

quote:

quote:

Nasil kapatiyoruz toplu hocam ben goremedim? Izgara gorunumu degil bu sekilde kapatilmiyor hala
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC One M8s [ANA KONU]

• milyionaire kullanıcısına yanıt
    Yükler yüklemez aynı şeyi bende gördüm ama cihazın performansı çok iyi oldu, birde şu kameraya el atarlarsa tadından yenmez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Yükler yüklemez aynı şeyi bende gördüm ama cihazın performansı çok iyi oldu, birde şu kameraya el atarlarsa tadından yenmez:)
    Ben öyle aman aman bir performans farkı göremedim, yani uçuşa falan geçmedim. Özellik farkları neler şimdi onları araştırıyorum. menünün sağ tarafına noktalar gelmiş. Arama tuşları beyaz olmuş. Renkler daha soluk evet. Özellikle whatsup ikonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Ben öyle aman aman bir performans farkı göremedim, yani uçuşa falan geçmedim. Özellik farkları neler şimdi onları araştırıyorum. menünün sağ tarafına noktalar gelmiş. Arama tuşları beyaz olmuş. Renkler daha soluk evet. Özellikle whatsup ikonu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar htc sync manageri kullanan var mı güncel değil falan diyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.