Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t-con

Cihazda hızlı şarj desteği var, fakat kutudan çıkan şarj aleti normal şarj aleti

hocam keşke hızlı şarj olsa iki saat bana bazen zor geliyor varmıdır acaba htc aksesuarlarında görmedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    note 4 için olan şarj cihazını deneyim bakalım bende ne olacak,yavaş doldurması bazen kabloya görede değişiyor
  • Htc rapid charger diye hızlı şarj cihazı var % 40 daha hızlı olduğunu iddia ediyor, fakat desteklediği cihazlarda m8 var, m8s yok . Alıp denemek istiyorum bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazla gelen sarj aleti 1.5a degeri var. Rapidcharger 1.8a degerine sahip nasil %40 daha hizli sarj edecek ?
    Ayrica satilmiyor. Ne yurt icinde ne yurt disinda. Ya da ben bulamadim.

M8s qualcomm 2.0 hizli sarj ozelligi tasimaktadir. Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 8 Nisan 2016; 22:21:24 >
  • Sifirdan 100 e dolmasi 2 saat suruyor. Baska birsey deneyip daha hizlisini bulan olursa haber versin alalim.

• note 4 ün fast charge özellikli aadptörü hızlı etmiyor arkadaşlar.sanırım yazılımla ilgili bir düzenleme gerekiyor.
  • Hızlı şarj olayını htc'ye sordum cihazın desteklediğini teyit ettirdim.
    Ayrıca vodafone, türkcell , türk telekom veya kvk gibi yerlerden htc rapid şarj aletini temin edebileceğimi söyledi.
  • Varsa rapidcharger satan hemen alalim.

• t-con kullanıcısına yanıt
    note 4 lerin hızlı şarjı neden olmuyor acaba?çok pahalı htc nin şarj aletleri yav.başka bir 2.0 destekli adaptör alsak olur mu acaba
  • Htc kablosu takarak dener misiniz ?
    Fark eder mi acaba ?

• htc one m8s 17 nisan 2016 tarihinde android 6.0 geliyor ve sense 7 ayrıca 9 ekim 2016 tarihinde sense 8 geliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC One M8s [ANA KONU]

• 6.0 degilde 6.0.1 verselerdi bari
    Sense 8 haberi guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

6.0 degilde 6.0.1 verselerdi bari
    Sense 8 haberi guzel.

6.0 yazmış ama android 6.0.1 gelebilir

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    bu adam kim hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

bu adam kim hocam :D

htc'yi yakından takip eden bir bursalı adı sinan topçu ayrıca diğer modelleride takip ediyor twitterdan inceleyebilirsin....

• o tarihi bende bekliyordum çünkü avrupa bazı bölgelere günceleme verildi sanırım pilot bölge seçtiler örneğin irlandanın bazı şehirlerine hatta bir bayan htc m8s 6.yükledi boomsound çalışmıyordu yani 20 martta günceleme geldi burda yazdım bir ay sonra gün vermeleri güzel olmuş sinan topçu bu habere nerden ulaştı ben bulamadım yakında kokusu çıkar ama bu adamlar bizden evel bu haberlere ulaşabiliyor ayrıca sense 8 olayı süper olmuş htc 10 ile ilk defa sense ile tanışacağız bakalım neler gelecek tuşlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 9 Nisan 2016; 14:37:30 >
  • Onceki twitlerinde 5.1.1 gelmeyecek demis ki bunu yeni belirtmis.e zaten direk 6 ile verilecegi aylar oncesinden belliydi.sense 8 guzel de android n gelmeyecek diye yazmis yine

• ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    şuan android n ile ilgili ortalıkta bilgi bile yok doğru dürüst.daha android n in açılımının ne oldugu bile belli değilken bunu söylemesi biraz saçma geldi bana hocam
  • Bence de sacma olmus ama marshmallow ve sense 7 bile ilk ceyrek diye duyurup ikinci ceyrekte verebilen(ki hala verilmedi) htc boyle bise yapsa sasirmam acikcasi.bu htc icin degil tum firmalar icin de gecerli ayrica.N surumu cikti nerdeyse biz hala M i bile alamadik.bu yuzden de maalesef android hicbir zaman stabil olamiycak

• ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    ben şahsen 6.0 dan ziyade sense 7 yi bekliyorum bakalım.çünkü arkadaşın dediği tarihlerede pek güvenim yok,google da index denen olayı bilirsiniz,m8s olarak tarihe göre arattırdıgımda hiç bir bilgi çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 9 Nisan 2016; 17:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.