Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap veren arkadaşlara teşekkürler. ben telefonumdan çok memnunum. dediğim gibi sadece ön kamera açısı dar. fakat arka kamera fotoğraf ve videoları çok güzel. ben bu telefonda almış olduğum canlı renkleri normal fotoğraf makinesinde bile alamadım. oyun konusunda asphalt 8 kurdum hiçbir sıkıntı yok. nfs kurdum gayet güzel. internet hızı gayet iyi. ses konusuna girmiyorum bile üstüne yok. yazılım ile beraber ön kamerada bir iyileştirme yapılabilse tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Konu saçma sapan kişisel tartışmalara döndü. Arkadaşlar bu tür sataşma-tartışmaları lütfen özel mesaj ile yapın. 50 tane gereksiz mesaj ile forumu kirletmenin manası yok. Amacımız insanları bilgilendirmek, yardımcı olmak olmalı.

@cinar96 :

Kullandığın cihazda donanım veya yazılımsal bir sorun mu vardı bilmiyorum fakat genel olarak cihazlarda ağırlık yok. Kendi kullandığım cihaz dışında da deneme fırsatım oldu ve senin bahsettiğin arayüzde takılma sorununu hiç yaşamadım.

Oyun ilk açılış süresi testleri yaptım ( boom beach, clash of clans, score hero vs. ) ve G2 den hızlı, Z2 ile ise aynı ayarda açıldığını kendim gördüm. Z3 ve G3 'ten ise yavaş ki bu zaten beklenen bir şey.

Aşağıdaki testte görebilirsin ki çok övdüğün M8 ile aradaki fark maksimum 2-3 saniye. Oyun başlatmaktan bahsediyoruz, hayat memat meselesinden değil. Ben çok önemli bir insanım, vaktim değerli 3 saniyem yok diyorsan oyun oynama zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=hv4Ild8Tp3g

Elindeki cihazdan memnun kalmamış olabilirsin, bunu da konu içerisinde daha önceki mesajlarında belirttin. Fakat her soru sorana konuya girerek olumsuz yanıt vermek, tecrübe paylaşmanın dışına çıkıyor. Marka düşmanlığı veya fonboyluk her ikisini de yapmanın manası yok. Şurada yazdıkların yüzünden HTC dava açsa haklı adamlar.

Lütfen konuda kişisel tartışma veya körü körüne övme/kötüleme yoluna gitmeyerek forum amacına uygun olarak insanlara yardım etmeye çalışalım.

cinar96 haddini aştı o yazıları sonuna kadar hakketi arkadaşım, son yorumu ne diyor dedim bu adam foruma gelmiş habire m8s kötülüyor sen diyor bu parayla başka cihaz al yine bir tartıştma ortamı yaratıyor adamla 20 gün yok bunu alalılm yok şunu alalım resmen izledim adam gitti m8 aldı şok oldum birde demez mi iyi yapmışsın son yorumuyla başımdan sıcak kaynar sular indi,geçen gün m8 forumunda bir yorum yaptım saldırmayan kalmadı hatta şahsıma küfür bile yedim istersen pm'den gönderiyim ayrıca bu yazılar başkalarınada örnek olsun bence hiç kirli olmadi millet ne kim oldugunu görsün onun yüzünden iki tane büyük oyun kurdum m8s yağ gibi kayıyordu internet desen 8 cekirdekli ile super hizda açıyor yahu gelmiş bu m8s kötüluyor uyariyorum anlamiyor ve kötülemeye devam etsin beni karşısında bulacak artik saygı duvarini açtı....
    40 gün oldu m8s alalı ondan önce arkadaşım vatandan m8s aldı kurulumu ben yaptım cihazı inceledim oyunlara baktım internet hızına sayfa açılışına kasmasına ne bileyim herşeyine baktım sonuçta arkadaşım benim kanka herşeyini bana güvenir hatta telefonu yanımda bile taşıdım görünüşü dizayını tutuşu çok hoşuma gitti kimse bana git bu telefonu al demedi vodafonda konu m8s açılınca bizde uygun fiyata var deyince aldım iyiki almışım hiçde pişman değilim bütün gün elimde banka işlerimi ne bileyim kendime göre bütün ihtiyaçlarımı görüyor bir tek pilinden dert yanıyorum allahtan 2 saatte doluyor andorid 6.0 ile arkada çalışan uygulamlar bir nebze kapanacakmış o yüzden pil düzeyi artacakmış ..
    dün pili %100 şarj ettim evden çıktım hiç konuşma yapmadan yarım saat sonra %95 pil indi hanımı aradım bir saat sonra bir baktım %90 birgün önce hepsiburada uygulamasını kurmuştum hemen uyandım sildim pil düzeldi pilin neden azaldığını güç kısmına baktım kamera yazıyordu kamera açık değildi acaba hepsiburada com kamerayı kullanıyordu kafamda sor işareti kaldı.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlaz61

cevap veren arkadaşlara teşekkürler. ben telefonumdan çok memnunum. dediğim gibi sadece ön kamera açısı dar. fakat arka kamera fotoğraf ve videoları çok güzel. ben bu telefonda almış olduğum canlı renkleri normal fotoğraf makinesinde bile alamadım. oyun konusunda asphalt 8 kurdum hiçbir sıkıntı yok. nfs kurdum gayet güzel. internet hızı gayet iyi. ses konusuna girmiyorum bile üstüne yok. yazılım ile beraber ön kamerada bir iyileştirme yapılabilse tadından yenmez.

müzik dinleyeceksen kendi kullaklığını sakın kullanma iyi bir kullaklık al telefonunda poweramp kur arkadaşım muhteşem müzikleri dinle

• Gencler yapmayın böyle şeyler Konu ne hale gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim fazlasıyla güzl kalite ve sağlam

ekrana temperli cam alacam ama nerden alacam bilgin varmı
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    Birçok aksesuarcıda bulunuyor. M8 ile ekran ve kasa aynı olduğu için M8 aksesuarlarını kullanabilirsiniz.

Temperli cama fazla para vermenizi tavsiye etmiyorum. 20-25 liralık bir ürün işinizi görecektir. Daha pahalı olanlar para tuzağı.

Kutusundan çıkan kılıf kısa sürede yıpranıyor. İyi bir koruma isterseniz Spigen Slim Armor veya muadilleri çok iyi fakat cihazı oldukça kaba hale getiriyor.

Ben bir süre Slim Armor ile kullandım ama şimdi şeffaf silikon kılıf ve temperli cam ikilisi ile kullanıyorum. Telefonun tasarımı bu kadar iyi iken kılıf ile çirkinleştirmek ayıp geldi.
  • m8 ile aynı ise sıkıntı yok her yerde buluruz teşekür ederim bilgiler için
  • quote:

öyle de arkadaşlar bu sanal tuşlar sinirimi bozuyor ya, değiştirsek değiştirilmiyor gizlesek gizlenmiyor.sense 7 olsa hiç aramam şu 6 yı.3 ay var çok uzun bir zaman bu da,bilseydim m9 falan alırdım vallaha

Sanal tuşları gizlemek için farklı launcher uygulamalarını deneyebilirsiniz.

Nova Launcher Prime 10 TL 'den 0,59 'a düşmüş. Denenebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_112532895/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 8 Aralık 2015; 15:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

quote:

öyle de arkadaşlar bu sanal tuşlar sinirimi bozuyor ya, değiştirsek değiştirilmiyor gizlesek gizlenmiyor.sense 7 olsa hiç aramam şu 6 yı.3 ay var çok uzun bir zaman bu da,bilseydim m9 falan alırdım vallaha

Sanal tuşları gizlemek için farklı launcher uygulamalarını deneyebilirsiniz.

Nova Launcher Prime 10 TL 'den 0,59 'a düşmüş. Denenebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_112532895/tm.htm

ben denedim on dakka sonra kaldırdım programı .parasında degilim ama gereksiz bi uygulama m8s için.
    emin olun kendi arayüzü daha iyi ,akıcı kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankemir A kullanıcısına yanıt
    müdür sanal tusları gizlemek ile ilgili bir şey yokki programda? satın aldım fakat aynı yine,ama tema güzel ve hızlı gerçekten beğendim
  • nova güzel ve hızlı widgettir fakat bizim telefonda ram çok kullanıyor ram'dan bir bakın kaç mb kullanıyor

• siz uyarınca ben de satın alıp denedim ve bulamadım sanal tuş gizleme ile ilgili seçenek.

Eski cihazımda nova ile kullanıyordum ve sanal tuşlar gizli idi fakat rootlu olduğu için farklı bir işlem de yapmış olabilirim. Kusura bakmayın yanlış yönlendirdim sizi de.
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    m9 da ki gibi sanal tuşları kaldırma seçeneği yok mu m8s te
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

m9 da ki gibi sanal tuşları kaldırma seçeneği yok mu m8s te

sense7 gelince olacak inşallah

• Sonuna kadar bütün yazıları okudum ve telefonu kötüleyen malum şahsiyetin haricinde eleştirilerin hepsi beni telefonu almaya itti :)
    neyse bu cumartesi veya haftaya pazartesi internetten telefonu almayı düşünüyorum. Yıllarca blackberry kullanıp android düşmanı olan bana bile bu kadar sıcak gözüktüyse m8s bence herkes almalı :) şimdi tek düşüncem nerden alsam
    birde siz olmasaydınız m9 mu m9+ mı alsam diye düşünüyodum ama para da önemli :)
  • Erkansuat E kullanıcısına yanıt
    çoğumuz vodafondan aldık aylık taksit paketli 98 tl geliyor eğer vodafone faturasız hattın varsa 86 tl geliyor taksitle ayrıca sen ona buna bakma onu kovaldım burdan hadi beni geç bu forumda invisible usta var o memnunsa olay bitmiştir
    yıllarca n79 da beraberdik bu işin uzmanı odur işleri dolasıyla buraya pek ilgilenmiyor onu yakından tanırım ayrıca şidetle tavsiye ederim pişman olmazsın zaten eksik yönlerini söylüyoruz

• eyvallah :) vodafone nun tarife fiyatları cazip gelmiyor bana. neyse haftaya telefonu alınca sizin tayfaya beni de eklersiniz :)
    bir telefonda benim için önemli olan hız+pil ve şirketin desteği. bunlarında hepsini karşılayacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkansuat -- 9 Aralık 2015; 11:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkansuat

eyvallah :) vodafone nun tarife fiyatları cazip gelmiyor bana. neyse haftaya telefonu alınca sizin tayfaya beni de eklersiniz :)
    bir telefonda benim için önemli olan hız+pil ve şirketin desteği. bunlarında hepsini karşılayacağına eminim.

eklerim kardeşim
    pili 2840 güçlü fakat arkada çalışan uygulamalar yüzünden yani android 5.0 yüzünden pil bir gün yetiyor bir iki aya kadar android 6.0 marshmallow gelince %40 artacağını söylüyorlar göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 9 Aralık 2015; 11:54:59 >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. Ben snapchat kullanmayim 1. gün 20 saat gidiyor bazen :) Kullanim 2 saatte bitiririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

aynen öyle. Ben snapchat kullanmayim 1. gün 20 saat gidiyor bazen :) Kullanim 2 saatte bitiririm :)

hocam arada katıl bana yardımcı ol sonuçta eski öğrencilerdenim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.