Şimdi Ara

HTC One M8 aldım, pişman oldum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayırsızevlat

Vay be ben panasonic gd55 kullaniyorum galaxy ace e bile raziyim adam m8i begenmiyor

Gd55 antensiz modelse bana satar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok garip insanlar var...
    Hicbir marka hicbirinizin, hicbirimizin hisse sahibi oldugu bir marka degil diye tahmin ediyorum. Ama konudaki yorumlara bakinca siz o markanin telefonunu alinca %10 hisseyle beraber vermisler hissine kapiliyor insan. Oncelikle konuyu acan arkadas, 24 ay taahhute giriyorsun, 24 ay boyunca cebinden her ay azimsanmayacak bir para cikiyor. Param var sorun degil diyorsan tamam diyecegim de 24 ay taksite giriyorsun, bir kez olsun ac bak, kullanana sor degil mi? Konunun basinda kameradan sikayet edip sonradan kamera sorunum degil demissin. 2000 liraya 4mp kamera hakaret gibi geliyor demissin, e alma? Tabii ki senin kararin ama almadan once bildigin bir sey icin aldiktan sonra niye sizlanasin?
    Konudaki diger arkadaslar, ozellikle de ne yazik ki cok sevdigim bir dizi karakterini nick edinen arkadas. Kullandiginiz telefonlar tabii ki iyi. Zaten alabilecekleriniz arasinda en iyi oldugunu dusunmeseydiniz onu almazdiniz. M8 piyasadaki en guzel cihazlardan elbette, Z2 de, G3 de. Herkes istedigini, gucunun yettigini alir kullanir, memnun oldugu yanlari olur olmadigi yanlari olur. Zaten kusursuz telefon olsa herkes onu alirdi, kusurlar arasindan secim yapacaksiniz bu kadar basit. Ben M7 kullaniyorum, bana kalirsa en ustlerden en iyisi su an Z2dir, bir baskasi M8 der bir baskasi G3 der. Bu yuzden bu kadar cok marka var zaten.
    Sahsi gorusum, sanal tuslari begenmedigim icin en ust duzey androidlerden pek de begendigim yok acikcasi. M7 biraz da sans oluyor bu durumda benim icin sanal tus olmayan donemde alabilecegim en guzel telefonlardan birini aldim. Su anda da bence androidse Z2, ama android yerine WP veya iOS daha mantikli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Vermeyin şu cihazlara bu kadar para. Birde 24 taksitle alınmış. Yazık. Hani nakit paran vardır, durumun iyidir, meraklısındır böyle şeylere neyse ama borçla harçla, kendini sıkıntıya sokarak pahalı cihaz alan bir sürü insan var. Adı üstünde amiral gemi modeller ama çocuk, genç, yaşlı, fakir, zengin hepsi kendini amiral zannediyor.

Usta telefonu 2 sene kullanabilecegine inaniyosan taksitle almak daha mantikli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Vermeyin şu cihazlara bu kadar para. Birde 24 taksitle alınmış. Yazık. Hani nakit paran vardır, durumun iyidir, meraklısındır böyle şeylere neyse ama borçla harçla, kendini sıkıntıya sokarak pahalı cihaz alan bir sürü insan var. Adı üstünde amiral gemi modeller ama çocuk, genç, yaşlı, fakir, zengin hepsi kendini amiral zannediyor.

Usta telefonu 2 sene kullanabilecegine inaniyosan taksitle almak daha mantikli bence

Herkes kendi bilir tabi bize laf düşmez ama 24 ay kredili araba almıştım, bir yıl sonra onun taksitleri bile zoruma gidiyordu. Telefonun hevesi en fazla 1 ayda geçiyor, gerisi ömür törpüsü.

• M8 Alip s4-s5 veya n3 u oven adamada kicimla gulerim. Sizde m8 olduguna dahi inanmiyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 yi övmek için sony nin önceki versiyonlarının sorunlarını görmezden gelmek gerek. ısınmadan kaynaklı bu kadar eğilme problemi yaşan bir telefonun abisi z2. amiral falan değil.
  • Hauntedd bir sa. önce [Aşağı Git] Daha once sattigim telefonlara bakardaniz note 3, s2-3-4-5, iphone 4-5-5s kullandigimi gorursunuz.

S serisi olarak alisamadim ve samsungun plastik kasasi cidden bezdirdi o kadar para verip adam gibi bi cihaz kullanamadim.

Note 2-3 kullandim tek dusurmede n2 ekrani kirdim, n3 u dusurdum ezildi heryeri.

Samsung arayuz olarak sacma sapan gunluk kullanima yaramayan seylerle dolu ve amiral(n3 ve s5) dahil tochwiz kasiyor. Zibilyon tane sarj dusmani kasan uygulama ve gereksiz sensorler var cihazlarinda. Ve gereksiz ram kullanimi mevcut. Htc m8 de instagram, twitter, whatsapp, viber ve bir kac uygulama daha mevcut (bunlar kendini otomatik arka planda sureklu acan uygulamalar sen kapatsan dahi gorunmeden calisip ramdan yiyorlar) 860 mb ram kullanimi var geriye 1 gb dan fazla kullanilabilir alan var ramde, kotu Note 3 de az olmasina ragmen 2gb sistem uygulamari ram kullaniyor. Ne kadar devre disi biraksanda olani bu. Samsung s3 e rami az dedi vermedi guncellemeyi n3 ve s5 de de sonunda bu kadere ortak olacaklar. Sen ozellestirme vs yazmissinda bi dk ayir google playdan indir ayarla bildirim isigi o kadar onemliyse yada titresim acikcasi boyle seyler bana komik geliyor.

Htc optimizasyon olarak androidin iphonesidir bu her zaman boyle oldu ve olacak. Kamera olarak bu ui odaklama gibi seyler var ve mukemmel birsey ha kesip yakinlastirinca bozuluyor cozunurlukten dolayi ama normal ancak suan bu isleri yapabilen tek kamera htc de mevcut. Ses desen hepsinden ileride ki 3200 mah pile sahip note 3 den daha iyi sarj performansi var 8 saat 30 dakika ekran suresi aldigimi bilirim ki resminide attim profilimden gir m8 anakonusuna attigim mrsajlara bak. Daha cihazin kastigini gormedim ama note 3 de bunu her zaman yasadim.

Suanki islemcilerde asiri isinma sorunu var (cin relefonlarindaki mtk islemciler haric.) Isi olarak s5 e kadar tum s serisi ve note 3 asiri sekilde isinirlardi ve bunu herkez bilir ve islemci isininca kendinin gucunu dusurup sogutmaya calisir. M8 metal kasa olmasi sebebiyle isiyi daha iyi dagittigindan dolayi bu guc dusurme durumuna hic gelmiyor ne kadar zorlasanda. Pil desen dedigim gibi cok basairli optimizasyonla uzun sure gidiyor, hafiza kartida var ki bu mukemmel 64 gb class 10 toshiba taktim cihaza. Kasma olarak dedigim gibi denk gelmedi daha allaha sukur. Kamerasi iyi ve sense arayuzu mukemmel. Hauntedd bir sa. önce [Aşağı Git] Ana konuya gelecek olursak bana hicbi guc bu saaten sonra m8 i sattirip note 3 alsirtmaz yeni Note 4 cikacak uvey evlat moduna dusecek kinzaten ulkemizdeki n9000-n9000q serisi cihazlaf var guncelleme ve custom rom bu cihazlatda sikintili samsung gavur yerine koyup is yapiyor kisacasi.

Tek elle n3 u hickimse kullanamaz hele hele uzun sure bi kullan parmaklarin acir m8 de boyle birsey yok ekran kullanimi rahat pilndesen m8 zaten koyar gecer arayuz gene m8 kasmiyor kamera konusunda mp olarak onde onabisey diyemem ama ozelliklriyle genede bana m8 hicbi telefonumun kamerasini aratmadi hele hele rezil z2 deneyimimden sonra.

Kisacasi bak kitkat alan ilk cihazlardan htc one eski olmasina ragmen samsung s4 e verene kadar ne cile cektirdi yok hatali vs vs bi ton guncellemryle ugrasti millet, note 3 ede sonradan verebildi once yurt disindaki s800 islemciye sahip modele verdi sonra zor bela trde ki modele verdi. Htc stabillik ve kusursuzluk sunar samsun sacma sapan isler en kisa ozeti bu dostum yazik edersin note 3 alip note 4 ciktigi an note 3 u öldu bilebilirsin hele ki turkiyedeki versiyinu ama htc de boyle bisey yok. Ornek olarak htc one a bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, Hauntedd hocamız sağolsun PM'imi cevapladı, cevabı da buraya yazmış. Bu cevap üstüne Note 3 almaktan vazgeçtim. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum cevaplarınızdan dolayı. Konuyu silme imkanım olsaydı silerdim :) Amacım markaları kötülemek, karalamak değildi. Sadece beklediğimi bulamadığımı düşündüm "S3"ten sonra. Sorun, sorum olduğu zaman ana konuya yazarım, paylaşımlarda bulunuruz.
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tükrük

Arkadaşlar, Hauntedd hocamız sağolsun PM'imi cevapladı, cevabı da buraya yazmış. Bu cevap üstüne Note 3 almaktan vazgeçtim. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum cevaplarınızdan dolayı. Konuyu silme imkanım olsaydı silerdim :) Amacım markaları kötülemek, karalamak değildi. Sadece beklediğimi bulamadığımı düşündüm "S3"ten sonra. Sorun, sorum olduğu zaman ana konuya yazarım, paylaşımlarda bulunuruz.
    İyi forumlar

Dostum ilk mesajini ve konu isminide duzenlersen tam olur :) muazzam cihaza sahipsin kafana takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: tükrük

Arkadaşlar, Hauntedd hocamız sağolsun PM'imi cevapladı, cevabı da buraya yazmış. Bu cevap üstüne Note 3 almaktan vazgeçtim. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum cevaplarınızdan dolayı. Konuyu silme imkanım olsaydı silerdim :) Amacım markaları kötülemek, karalamak değildi. Sadece beklediğimi bulamadığımı düşündüm "S3"ten sonra. Sorun, sorum olduğu zaman ana konuya yazarım, paylaşımlarda bulunuruz.
    İyi forumlar

Yuru be usta napicaksin note 3 le. Ben note 3 teydim g3 e gectim..

• sırf kamera için bırakma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

sırf kamera için bırakma bence

Yok hocam. Kamera için bırakmadım. Tutunmaya çalıştım :) Tuttum. O kadar derin customization da önemli değilmiş onu anladım. Tek kaygım çıkarılamayan pilin ömrü biterse ne yapacağız….
  • tükrük kullanıcısına yanıt
    bekleyıp gorecegız

• Ya dostlar kamera okadarda kötü degil yapmayın m8 samsung s5 sonyz2 note3 iphone5s lg g3 hepsini kullandım tamam çok süper degil kamera ama çokta kötü degil cihaz satabil birdefa takılma yok kasa sağlamlık hissi veriyor bence alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Ultrapixelmis pehh koskoca canonda nikonda akil yok herhalde ki bu teknolojiyi htc buldu

Aynen

• Kredi cekip alsaydın keske.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.