Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.android.gs/android-4-2-2-jelly-bean-update-for-htc-one-to-roll-out-this-month/

bu ay 4.2.2 update geliyormuş one için. uygulamalardaki ekranın altına gelen sanal tuş kalkacakmış. başka güncellemelerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantico

quote:

Orijinalden alıntı: serdarGs

Deneme 1
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Acaba Diyarbakır Sanat Cafe'mi orası?

Hayir istanbul cafe bahane =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

http://www.android.gs/android-4-2-2-jelly-bean-update-for-htc-one-to-roll-out-this-month/

bu ay 4.2.2 update geliyormuş one için. uygulamalardaki ekranın altına gelen sanal tuş kalkacakmış. başka güncellemelerde var.

bize 2 ay sonra gelir türkiyeye update vermiyolar nedense
  • göztepe optimumda inceleyebileeğimiz mağaza var mı HTC one ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

göztepe optimumda inceleyebileeğimiz mağaza var mı HTC one ?

Mediamarktte var hocam orda inceleyebilirsnz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

göztepe optimumda inceleyebileeğimiz mağaza var mı HTC one ?

Mediamarktte var hocam orda inceleyebilirsnz.

eyvallah
  • Beyler Selamlar,

Bende de ölü piksel sorunu vardı fazla önemsemiyordum.Fakat dün gece karanlık odada full parlaklıkta film izlediğimde sayılarının 11 civarı olduğunu gördüm.Fakat sadece karanlık bir ortamda ve full parlaklıkta gözüküyorlar.

Ben telefonu servise götüreceğim fakat onların bu ekranları kontrol ettikleri yer muhtemelen gün ışığı altında olacak.Bu durumda da sorun göremeyecekler. Servise verirken karanlık odada full parlaklık altında bakın dememize ne kadar riayet ederler acaba?

Ayrıca mağazada kontrol edenlerin hata ihtimalleri olduğunu düşünüyorum.Çünkü ben dış ortamda 11 tane olmalarına rağmen 1ini bile göremedim.Mağazada ışıklı bir ortam sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Elime geçen bir fırsatı değerlendirdim, Htc One ı verip Galaxy s4 aldım arkadaslar. b

Htc One'dan memnuniyetsizliğiniz olduğu için mi yoksa ticari bir sebepden dolayı mı değişme yaptınız?
  • quote:

Deneme 1
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

telefon gerçekten kötü çekiyor 4 mega piksel çekiyorsun madem adam gibi çek bari detayları yakala yok aga

• Ben de bir tane one almak istiyorum. Acil almam lazım, bu sorunlu serilerden uzak durmak adına acaba siyah modelini denesek, siyahlar hangi seriden başladı? Belki dışarıdan daha çirkin duracak ama sorun olursa, güzellik sonraki plana kaldığı için, hani ille de gri takıntım yok. Önerileriniz değerlidir...
  • Samsun'da oturuyorum ve burayı hergün takip ediyorum. Mali durumları denkleştirir denkleştirmez hemen bir tane HTC One alacağım inşallah.
    2 kez inceleme fırsatım oldu. Çalışmasını görememe rağmen elde duruşuyla, şekliyle ve kullanılan malzemesiyle gerçekten ''Fenomen'' bir cihaz olmuş.
    Burada yazılanlara göre performansının da aynı paralelde olduğunu tahmin ediyorum.

Piyasaya ilk çıktığı 2007 yılından bu yana iPhone kullanıcısıyım. Şu anda elimde iPhone 4 var. iPhone'da jailbreak vs. çok tecrübem oldu,onlarca cihaz geçti elimden.
    Artık bir yenilik yapması lazım apple'ın çok sıkıcı olmaya başladı kendi açımdan. Çok sabit bir sistem, dosya alışverişi yok, bluetooth kullanamıyorsunuz, videoları doğrudan seyredemiyorsunuz. Tamam çok stabil ve kararlı bir sistem iOS ama bu kolaylıkları sağlamadıktan sonra bir noktaya gelince yeni arayışlara gidiyor insan ister istemez. Bu açığı bir android cihazla kapatmayı düşünmeye başlamıştım piyasaya son çıkan bu cihazları gördükçe. HTC One ihtiyaçlarıma fazlasıyla cevap
    verecek karizma bir cihaz gibi duruyor.

Samsun'da uğradığım 3 farklı bayiden 2'sinde telefon vardı. Birisi avea'da diğer turkcell bayisindeydi. Ayrıca mediamarkt'ta da varmış az önce bir çalışanla
    görüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

quote:

Orijinalden alıntı: einti

arkadaslar lutfen yaa bırakın boyle teorılerı delının bırı kuyuya taş atıyo hepımız pesıne gıdıyoz hatalı serı ht33 le baslıyordu kı bunun bır onemı yok cogumuzda ht34lw var tamam bende sıkıntı yok uc bes kısıde sıkıntı cıktı dıye yayagara yapıp cıhazlara laf atmaya gerek yok ınsanı cıhazdan soguttunuz yaa bı keyfını suremedık durup durup bakıyorum orasına burasına ru saglıgım bozuldu emınım bırcok kişi de oyle olmustur bence serının artık hıcbır onemı yok ac bak al ve gule gule kullan bu kadar basit bu arada bır telefon da bır ıkı haftaya kuzenıme alıcam gordu resmen bayıldı telefona budur dedı bende bır kez daha gurur duydum htc ıle

Üç beş kişi sorunsuz kullanıyor demek daha doğru olur çoğu kişide sorunlar var 10 telefondan 7 si sorunlu gibi forumdaki mesajlara bakılırsa

aynen garantiden değişimle cihazı gelen arkadaşlar yazsın lütfen

• -silindi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbahri -- 15 Mayıs 2013; 12:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

quote:

Deneme 1

telefon gerçekten kötü çekiyor 4 mega piksel çekiyorsun madem adam gibi çek bari detayları yakala yok aga

Ben yinede umutluyum guncellemeden bir gelsin ondan sonra bakalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frantico

quote:

Deneme 1

Acaba Diyarbakır Sanat Cafe'mi orası?

Hayir istanbul cafe bahane =)

Bende soracaktım şimdi, Bakırköy'de Cafe Pappu'mu orası diye...

• Arkadaşlar gördüğünüz bir nargile bir de fayans , potansiyel olarak her şehirde,ilçede bulunabilecek şeyler yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Elime geçen bir fırsatı değerlendirdim, Htc One ı verip Galaxy s4 aldım arkadaslar. b

Htc One'dan memnuniyetsizliğiniz olduğu için mi yoksa ticari bir sebepden dolayı mı değişme yaptınız?

Tamamen duygusal

• quote:

quote:

quote:

Tamamen duygusal

Aldığınız cihazın fiyatı hızla düşmekte. o duygusallıktan umarım zararınız olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Tamamen duygusal

kardeşim o zaman senden bir htc one - samsung s4 kıyaslaması bekliyoruz. tarafsızlığına inanan biriyim, sıkıldım fanboylardan, şöyle işin içinden bir adamın yorumları önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

İnatla tek fotoğraf üzerinden gidiyorsun .

Şu iki fotoğrafa bak . Devrimi göreceksin. Alttaki Htc One . Üstteki leş olan ise s4

Büyüterek bakarsan . İnanılmaz fark var. Öyle böyle değil .. Üstelik s4 gece modunda , Htc One normal modda . s4 normal moddayken kapkaranlık görüntü söz konusu. Gece modunda ise noise'den geçilmiyor

Dostum ınatla ınsanlara yanlıs bılgı vermeye devam edıyorsun!!!!!

Yukarıdakı resımlerı aldıgın web sıtesındekı ıncelemeyı daha once yazmıstım

O ıncelemede Les dedıgınız telefonun cekım kalıtesı daha ıyı secıldı

HTC One'ın cekım gucu gercekten cok kalıtelı, ancak sunu unutmayalım kı her ıkı telefonda kalıtelı

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.