Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef kulaklik sorunu bendede basladi saglam kulaklik telefon gormuyor tak-sok yapinca hizlica bazen goruyor mikrofon kesinlikle calismiyor sound about uygulamasiyla kulaklik sorunu duzeliyor ama kulllanisli degil yeni kulaklik almak gerekiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

quote:

quote:

Rom önerisi olan varmı ? Güzel bişi lazım

Crdroid rom kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2779714

doğrumudur hocam ?

Aynen hocam doğrudur yeni telefon almış gibi oldum tek kötü yanı beats yazılımı yok.

[ROM] MaximusHD | 53.0.1 kurmuştum şimdi rDroidAndroid'e geçmeye çalışınca hata veriyor.

Factory Reset mi yapmam lazım her Rom değişiminde ? üstüne kuramıyor muyum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rom önerisi olan varmı ? Güzel bişi lazım

Crdroid rom kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2779714

doğrumudur hocam ?

Aynen hocam doğrudur yeni telefon almış gibi oldum tek kötü yanı beats yazılımı yok.

[ROM] MaximusHD | 53.0.1 kurmuştum şimdi rDroidAndroid'e geçmeye çalışınca hata veriyor.

Factory Reset mi yapmam lazım her Rom değişiminde ? üstüne kuramıyor muyum ?

Valla ben üzerine kurarak geçmiştim hocam sıkıntı olmamıştı, tekrar deneyin olmadı factory reset atarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar orijinal kulaklık nerden alabilirim? Güvenilir bir satıcı var mı? ebay'dan aldım çok dandik çıktı.

• Orjinal pili nerede değiştireceğim, İstanbul Avrupa yakasındayım

• Beyler bu xda'dan telefonuma uygun rom'u ararken AT&T, Verizon gibi seçenekler çıkıyor. Telefonuma uygun yazılımı nasıl bulacagım, yurtdısından almıstım ben de.
  • Pil değişimi yaptıranlar nerede yaptırdılar tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ya da servise gönderen var mı, ne kadar istiyorlar serviste bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  • Arkadaşlar telefonun pilini değiştireceğim artık 3-4 saat bile dayanmıyor. yeni pil taktırdığımda kayda değer bir değişilkik olur mu? günü kurtarabilir miyim yeni pille ? teşekkürler.
  • Pil icin telefonu teleservice firmasina verdim 31 agustosta, daha telefona bakmadilar bile. Aman dostlar siz de benim yaptigim hatayi yapmayin...

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    hocam keşke 3-5 sayfa önce konuya yazdıklarımı okusaydınız. Teleservice el değiştirdiğinden dolayı eskisi gibi değil. 3 kez gidip geldi benim telefon yapmadılar.

Sonra geri geldi KVK ya yolladım 1 hafta olmadan yapıp geri gönderdiler. Önceden Teleservice çok iyiydi ama sonradan bozdular işi..
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    hadi ya, ben de daha önce orayı kullandığım için ilk olarak teleserviceyi tercih etmiştim. Demek el değiştirdiği için böyle olmuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

En kısa sürede gidip telefonumu geri istemeyi sonra da kvk ya vermeyi düşünüyorum. Eğer çok yüksek bir fiyat çekerlerse batarya için yeni telefon bakabilirim. Lakin hiçbir telefon şuanda htc one m7 gibi içime sinmiyor :)
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Ne için gönderdiniz ve ne kadar para verdiniz ?
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Batarya değişi mi için yolladım para vermedim garanti dahilinde yaptılar.

• Arkadaslar , m7 orjinal ürün arıyorum. Sıfır ürün yani. İkinci el kullanılmış değil.Sahibinden de 400 küsür liraya orjinal diye satanlar var hiç alan oldu mu acaba ? İmei vs atılmış her türlü olabilir. Ürün orjinal olsun yeter aksesuar vs olmasa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 14 Eylül 2016; 11:07:07 >
  • Pm attim

• Hocam ben sıfır kullanılmamış ürün arıyorum..

• Arkadaşlar sıkıntısız gümüş m7 arıyorum satmak isteyen varsa buradan bana ulaşabilirmi.
    Sivastayım şuanda
  • merhaba arkadaşlar.
    benim ekranın ortasında mavi leke gibi bişey olustu
    beyaz arkaplandada çok belli oluyor

bunun sebebını bılen varmı acaba?
  • Android 6 gibi bir şey var mı arkadaşlar telefon için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 23 Eylül 2016; 3:29:21 >
  • 2 sene önce aldığım cihazımı satmak istiyorum, nedir piyasası acaba ? fiziksel yada donanımsal bir problemi yok 2 yıllık bir cihaza göre çok temiz bataryası da bir gün yetiyor. Htc10 aldım o yüzden satmak istiyorum

unlock, s-off, gümüş renk, kutusu kulaklığı herseyi var sadece orjinal bataryası ile bazen şarj almıyor kablo temassızlık yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxim -- 24 Eylül 2016; 2:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.