Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.096.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25422543254425452546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeyi bekleyemeyip rom yükleyenler kervanına ben de katıldım XDA dan Android Revolution romunu yükledim . En stabili diye stock kernel kullanmışlar haliyle tap to wake falan yok sanırım romda .
    Kernel önerebilecek olan var mı ?

Not: Custom rom var huzur var boşuna beklemeyin güncellemeyi
  • Arkadaşlar merhaba. Kamera değişiminden sonra oluşan yeşilligi düzeltmek için root yapmak istedim fakat bi turlu yapamadım. unlock ve Twrm recovery kurmayi başardım ama root yaptıysam da rootchecker root olmadığını söylüyor her neyse canım sıkıldı ve orjinal hale getirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim acikcasi bu konularda bilgim yok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: indiejohnny

m10 zamanında 300-400'e satılır belki.

Hocam bunun sorunuda malesef biz kullanıcılar..

Htc One Cihaza bırak seneye ondan sonraki seneye bile 400 e vermem..

Evde kullanırım.

Sadece biz biraz açız eskiyi çabuk terkediyoruz..

400 lira nedir ki para mi? En azindan ufak kardes, yegen, ufak dayioglu, dayikizi birine verirsin bir cocugu mutlu edersin. Eskiyi cabuk terketme olayina katiliyorum

• arkadaşlar, ilgilenen var ise m7'mi satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_101544160/f_//tm.htm#101544160
  • Arkadaslar HTC Eye Experience gelicekti bize hâlen gelmedi bikkinlik geldi artik.

En son guncellenmis HTC Cameranin apk dosyasi varmi?

• arkadaşlar 5.0 geldi bana, Türkiye cihazı. kontrol etmeye başlayın her an size de gelebilir
  • Bugun itibariyla Turkiye cihazlarina 5.0.2 guncellemesi gelmeye basladi, ben indiriyorum suan

• Evet avrupa cihazıma an itibarı ile güncelleme geldi son güncellememiz hayırlı olsun ...
  • 7.19.401.102 (723.17mb)

geldi az önce..

şarj tüketi mi nasıl olacak diye beklesek mi sizce ?
  •  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Sonunda geldi

Edit: 3dk ya bitiyor izlenimleri yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 25 Şubat 2015; 12:20:55 >
  • Ben 4.4.3ü yuklememistim daha yüklemeden 5in gelip gelmediğini göremez miyim yoksa gelirse haberim olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel arkadaşlardan güzel bi inceleme yazısı istiyoruz...

• Geldi be yehuuu
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• beklemedim yükledim.şimdi optimizasyon yapıyor.

kasma falan olursa direkt hard formatı çakarım artık :)
  • Telefonu guncelledim kasma gibi bir problem yok fakat bildirim gelip duruyor google play ile ilgili, giriyorum her app guncel. Sinir oldum nedenini ya da cozumunu bilen var mi?

• Arkadaslar yukelemsi bitti HTC Club diye birsey eklenmis kamera guncellenmis o ikili cekim vs gelmis multitasking olayi daha guzel olmus telefon akici herhangi bi kasma donma yok. Ama eve gidince wipe data cache format vs. temiz kurulum yapmayi planliyorum. Bildirim cubugu vs guzel. Sadece kilit ekraninda sim kilidini girerken veya telefonu acmak icin sifre belirlemisseniz klavye ekranin altina dogru ortalanmamis ama alisinca sorun olmaz gibime geliyor. Kisacasi on numara bes yildiz olmus su an anladigim kadariyla. Eve gidince antutu benchmark vs. Test yapicam puanlarda degisiklik varmi diye bide yeni ozellikleri ss lerle konuya eklemeyi dusunuyorum.

• Rom attığının ertesi günü güncelleme geldi. Şimdi adalet mi bu ya =) ama romla daha güzel oldu telefon .

• Bana da gelmiş eve geçince yuklerim o değilde çoğu cihaza göre gene erken aldık gibi G2 ye xperialara s4 e falan geldi mi acaba :)

• Kardeş eve gidince şarj performansında iyileşme olmuşmu yazabilirsen çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Indiren ciksin beyler kasiyor

• 
Sayfa: önceki 25422543254425452546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.