Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2340. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar, geçen hafta cumartesi 1 adet one x ve 1 adet one m7'yi kargo ile teleservice gönderdim. pazartesi ellerine ulaştı ve one x'i bugun teslim alacam one m7de yarın dağıtılacak. gerçekten adamlar çok hızlı çalışıyorlar. 4 iş gününde işlemi bitirip gönderiyorlar. Eğer sorunlarda çözüldüyse gerçekten teleservice'i tebrik etmek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: mkiranquote:
Orijinalden alıntı: Bibucuk
Telefonun orjinal klavyesinde ş ğ harflerini buton olarak gosterme gibi bir secenek varmidir? Basili tutup kaydirmak cok zor beyler yardim
Arkadaşlar bende bu sorunun cevabını arıyorum swiftkeyide yükledim yapamadım yardım edin lütfen
Alıntıları Göster
-
Sense 6 dan sonra şarjımı 2 saatte anca %30 doldurabiliyor sizdede öylemi ?quote:
Orijinalden alıntı: mandac
Arkadaşlar, geçen hafta cumartesi 1 adet one x ve 1 adet one m7'yi kargo ile teleservice gönderdim. pazartesi ellerine ulaştı ve one x'i bugun teslim alacam one m7de yarın dağıtılacak. gerçekten adamlar çok hızlı çalışıyorlar. 4 iş gününde işlemi bitirip gönderiyorlar. Eğer sorunlarda çözüldüyse gerçekten teleservice'i tebrik etmek lazım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dj24
Sense 6 dan sonra şarjımı 2 saatte anca %30 doldurabiliyor sizdede öylemi ?
Bence kullandığım sarj aletinde bir problem var dostum orjinal kullanmiyorsan orjinal sarj aletini kullanmani tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba benim htc one telefonuma çarşamba gece güncelleme geldi ve bende yükledim daha sonra güncelleme indi ve bende kur işlemini başlattım. kurma işlemi sürerken yarıda kesildi ve telefon recovery moda geçti ekrandaki ünlem işareti bittikten sonra telefon açılma ekranında(htc one yazılı olan yerde) kaldı telefon açılmıyo 2 gündür kafayı yiycem yardım edin lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Yurtdisi M7 var, kamera pembe sorunum da var. Ne kadara tamir ediyorlar acaba yahu? Telefonla ogrenmeye calisacagim, soyleyeceklerini hic sanmam ama..quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bilgisi olan var mi? -
Arkadaşlar servise verip halledildi dediğimiz kamera pempeleşmesi aslında tam olarak düzeltilememiş karanlık bir ortamdan çok az ışık olan bir yere tutup kamerayı tekrar zifiri karanlığa çevirince yine kızarmaya başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya
Yurtdisi M7 var, kamera pembe sorunum da var. Ne kadara tamir ediyorlar acaba yahu? Telefonla ogrenmeye calisacagim, soyleyeceklerini hic sanmam ama..
Bilgisi olan var mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramcetin -- 30 Mayıs 2014; 12:43:27 > -
Avrupa cihazları bir yıl süreyle garanti kapsamında ücretsiz tamir ediliyor. -
İkincisi ön büro adresi benim kargo oraya gitti zaten aynı caddedeymiş farketmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SER&DEN
Avrupa cihazları bir yıl süreyle garanti kapsamında ücretsiz tamir ediliyor.
Avrupa bile degil ne yazik ki, Amerika'dan gelme. Zamaninda HTC'nin resmi Twitter adresinden gorustum, USA'da tamir edilebilir ancak dedi adamlar.
Burada ucretiyle servisler ediyor mu acaba. -
quote:
Avrupa cihazları bir yıl süreyle garanti kapsamında ücretsiz tamir ediliyor.
Nerde yaziyor birde fatura vs gerekiyormu
Fatura gerektiğini zannetmiyorum. Imei'den zaten telefonun menşei hakkında bilgi alınabiliyor. Forumda bu sekilde telefonunu servise gönderen birçok arkadaş var. Geçmiş konuları incelemenizi öneririm. Kesin bilgi için HTC canlı destek veya Teleservice ile görüşmenizi tavsiye ederim... Onlar size fatura vb. gibi konularda bilgi vereceklerdir diye düşünüyorum... -
Para verdikten sonra her türlü tamirat parça değişimi yapılacaktır... -
64 Gb Developer Edition HTC M7 mi satıyorum. Bilginize.quote:
Para verdikten sonra her türlü tamirat parça değişimi yapılacaktır...
http://forum.donanimhaber.com/m_92352868/f_//tm.htm#92352868
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 30 Mayıs 2014; 15:31:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhannexus
quote:
Bence kullandığım sarj aletinde bir problem var dostum orjinal kullanmiyorsan orjinal sarj aletini kullanmani tavsiye ederim
Arkadaşlar orjinal şarj aleti arıyorum bulamıyorum. internet veya mağaza tavsiye edecek varsa sevinirim. -
Arkadaşlar orjinal Htc şarj kablosu bozuldu şarj cihazından sorun yok. Samsung şarj kablosu kullanmanın bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Haklı miyim ? Yoksa Htc kablosu mu almam gerek?
Millet Sense 6'dan sıkıldı ben hala güncelleme bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: swindler
Arkadaşlar orjinal Htc şarj kablosu bozuldu şarj cihazından sorun yok. Samsung şarj kablosu kullanmanın bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Haklı miyim ? Yoksa Htc kablosu mu almam gerek? -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhannexus
quote:
Orjinal kendi şarj aleti kutudan çıkan.. -
sense 6 banada geldi şimdi yükledim gerçekten güzel oldu telefon duvar kağıtları ara yüz vs falan hep değiştiquote:
Orijinalden alıntı: omerynd
arkadaşlar hbot 1.54 versiyon benim one. bootloader kilit açtım root yükledim rom yüklenmiyor galiba soff olması gerekiyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mı? Viper 6 kurmak istiyorum
Alıntıları Göster -
Gönderdim bende Teleservice'e bakalm.quote:
Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker
sense 6 banada geldi şimdi yükledim gerçekten güzel oldu telefon duvar kağıtları ara yüz vs falan hep değişti
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X