Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
54.664
Cevap
200
Favori
2.091.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    Hoca bunlar nedir?

    http://www.droid-now.com/2014/01/alleged-htc-m8-case-reveals-many-features/

    telefon sızmadan kılıflar sızmış. üstteki delik nedir acep ola parmak izi okuyucu mu yoksa ikinci kamera mı? gibi tiriplere girmişler.




  • Ben sadece wi-Fi ile bağlanıyorum Mobil veri hiç yok evde takılıyorum şu anda twitch youtube müzik 1 Gün 21 saat olmuş şu an itibariyle baktım
  • arkadaşlar htc one da fotoğraflara tarih ve saat nerden ekliyoruz bir türlü bulamadım.yardımcı olursanız mutlu olurum
  • Yarın babama htc one almayı düşünüyorum acaba hangi seri almalıyım vatan bilgisayardan alacağım yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
  • @Wild_BlaCk Haziran sonrası üretilen seriden almanı tavsiye ederim.

    Kutunun üzerinde S/N kodu var.O koda bakarak alırsanız hangi ay üretildiğini anlarsınız.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2209277

    NOT:Yeni serilerde kodlama sistemi daha farklı attığım linkteki konuda ilk mesajın aşağılarına doğru var.


    @m_basar7 Hocam telefona recovery mode dan wipedata/wipe cache yaptınızmı? Büyük ihtimalle sorununuz çözülür.




  • teşekkür ederim peki bu haziran sonrası üretimlerde kamera sorunu yoktur değilmi
  • Wild_BlaCk kullanıcısına yanıt
    Ben alırken baya araştırdım XDA, Android Central, donanım haber ve diğer çoğu hardware smartphone ve android forumlarına baktım.Haziran sonrası seriden alıpta şikayet eden yok.Demin konuda bir arkadaşta sorun varmış(kamera+ölüpixel+hoparlör sorunu) yani nasıl birşeydir bilmiyorum ama oda artık arkadaşın şansımı diyeyim ne diyeyim, milyonda bir çıkan arızalı cihaz arkadaşın eline geçmiş.Oda swap işlemi için garantiye göndermiş.Onunda telefonunu değiştirecekler (sorunsuz bir telefonla).
  • Galatasaray  kullanıcısına yanıt
    Çözümler burda yazılı.

    Hocam kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden direk ingilizce metni alıntılıyorum.

    quote:


    http://forum.powerampapp.com/index.php?/topic/1737-faq/page-2#entry10178

    Q. Why am I getting duplicated folders/songs in Poweramp v2.0?

    A. On some phones (e.g. Samsungs) sd card has additional path (hard link, for example, /mnt/sdcard/sd in addition to original mount path=/mnt/external_sd). One of such paths should be unchecked in Poweramp settings => Music Folders to avoid duplicates.

    Note that by default, Poweramp has only /mnt/sdcard checked and the duplications you describe can happen only if user goes and checks extra path for some reason, without knowing of device storage organization specifics.


    quote:

    Have you tried making sure that ONLY your music folder is getting scanned (by manually selecting it in the settings), then going into the advanced settings and initiating a full wipe/rescan?


    quote:


    http://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/274526-poweramp-duplicate-tracks.html

    Make sure you are only scanning the folder that your music is in. Go into settings / folders & library / music folders. I had this problem on my nexus 7 and it was driving mw crazy until I found out it was scanning two of the same folders.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 17 Ocak 2014; 23:48:17 >




  • Wild_BlaCk kullanıcısına yanıt
    neden htc one kardeş mail vatanda 1660 su anda bende dusunuyorumda lg g2 mı one mı ne olur yardım et yahu
  • R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    kardeş bi fikir versen vatanda 1660 htc one 32gb lg g2 mi one mı yarın sabah alıcam? @R3PL4C3R
  • byzamane kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu daha önce milyonkere yazdım.Gene yazıyorum fakat son kez, sadece sizin için yarın alacağınızdan dolayı...

    HTC ONE tasarım ve ses konusunda şu an piyasaki bence en iyi telefon.Bakın bu kısmı kısa geçiyorum tasarım ses ele oturması incelik zerafet konusunda HTC ONE hertürlü iyidir.

    Donanım ve yazılım konusuna gelirsek.

    1-HTC'de Sense kullanılıyor LG ise kendi geliştirdiği arayüzü kullanıyor.LG kısacası arayüz konusunda Samsung'a özenmeye çalışıyor.Renkli parlak, akıllı telefondan anlamayan birini parlak renkleri vs. vs. ile cezbedecek türden.Aslında olay ram kullanımı.Galaxy S4'te görüyoruz zaten sadece havası olsun diye koydukları Touchwhiz 1GB ram yiyor.Telefonun toplam kullanılabilir belleği 1.8GB.HTC ONE ise işte menü arka plan renginin siyah olması vs. vs. arayüz konusunda Touchwhiz vs.vs. sevenlerin hoşuna gitmeyecek türden bir arayüze sahip ama tam bir performans canavarı.Saf android arayüzü gibi ama HTC tarafından kişiselleştirilmiş bir arayüzü var ve ram kullanımı neredeyse normal stock android telefonlarla aynı.Size rahat en az 1.2-1.3GB ram yer kalıyor.

    *Arayüz ne kadar sade=O kadar performans.

    2-İki telefonda 1080p ve ikisininde optimizasyon sorunları var.LG G2'nin daha çok optimizasyon sorunu var.Snapdragon 800 işlemcisi var(HTC ONE Snapdragon 600) ama optimizasyon yok 1-1.5 sene önceki oyunların kimisini donarak takılarak frame atlayarak çalıştırıyor.HTC ONE'da da yok değil.HTC ONE içinde kimi oyun vs geliştiriciler destek vermediği için sadece az-çok donamadan kasmadan oynatabilecek kadar çalıştırsın diye yapmışlar çokta uyumluluk konusu üzerinde durmamışlar.

    Donanımsal farklarını yazayım.
    HTC ONE Snapdragon 600 1.73Ghz işlemci (1.9Ghz'ye O.C. yapılabiliyor.)
    LG G2 Snapdragon 800 2.3Ghz işlemci

    HTC ONE Adreno 320(400Mhz-->430'a O.C. yapılabiliyor.)
    LG G2 Adreno 330(450Mhz (Adreno 320'ye göre %50 daha fazla grafik performansı veriyormuş.He he gördük devamlı frame düşmesi bir donma kasma(Aslında LG G2'nin optimizasyon sorunu Qualcomm'un suçu yok))

    İkisindede 2GB ram var.

    İkiside sizi rahat 2 sene götürecek telefonlar.He telefonlara full optimizasyon verildiği zaman olacak olay ise şu LG G2 oyunu 60FPS'de çalıştırırken HTC ONE 50-55FPS'de çalıştıracak.Grafikler aynı(Adreno 320 ile 330 arasındaki tek fark 50Mhz.) oyun aynı.

    Kısacası HTC ONE çıkali baya oluyor.Dolayısıyla eski bir telefon fakat olay donanımda değil yazılımsal olarak optimizasyon ve uyumlulukta bitiyor.Gördüğüm kadarıylada (tamamen benim izlenimlerim) LG G2 bu konuda cidden kötü.Bide LG gibi güncelleme vermeyen bir firma(bu güne kadar olan olaylar) telefonu ne kadar stabil optimize edicek orası ayrı bir konu.Güncellemeleri bile diğer amiral gemilerine göre geç veriyor.Teknik servis konusu senelerdir sıkıntı LG'nin.LG G2 konusuna gidip bakarsanız zaten herkes farklı telden çalıyor herkesin sorunu farklı, farklı farklı sorunlar çıkıyor hergün.

    He telefonun ucuz olması evet bir + dır fakar popülerliği ve kullanıcıları memnun etmek için telefona verilecek destek te çok önemli.LG G2 önceki ay toplam 2 küsür milyon adet sattı.(çıktığı tarihten beri)

    HTC ONE ise çıktığı İLK ay direk 5 milyon adet satıldı.

    Mesajı şu link ile bitiriyorum.

    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Analiz--LG-G2-modeli-2-milyondan-fazla-Huawei-Ascend-P6-modeli-ise-3-milyon-adet-satis-yapti.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 18 Ocak 2014; 0:29:31 >




  • R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    emeğin için çook teşekkür ederim kafam rahatladı şükür fiyat olarakda 1660 sanırım çok uygun 32 gb için yarın nasip olursa alacağım çook teşekkürler @R3PL4C3R
  • R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    her zaman yazman lazim senin bu izahatlari....

    eline saglik...bu kadar guzel anlatilir...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byzamane kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam kafan arahat olsun fiyatta indirimdeyken al sonra gene 1750-1800'e fırlıyor.Ben normalde iphonecuyum fakat bu telefon çok farklı malzeme falan olarak estetik ele oturuş vs. kesinlikle iphone dan daha iyi.
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam zaman buldukça yazmaya çalışacağım.

    Teşekkür ederim.
  • R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    aslında bakarsan bende applecıyım ama 5s fena pahalı hemde 16gb :) @R3PL4C3R
  • byzamane kullanıcısına yanıt
    bende o parayi hak etmedigini düšűnuyorum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem haketmiyor hemde One varken şansı yok, ip6 ile belki o zamanada M8 varken hadi oradan deme ihtimalimiz var :)
  • byzamane kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bakılacak olursa o telefon o parayı bizim ülkede haketmiyor.

    Amerikada Sim-Free 16GB 5S 649$=1447TL gibi bir fiayata denk geliyor.Ama burada en ucuzu 2100TL'den satılmaya başlıyor.Alanların çoğu havası olsun vs. diye alıyor.Tüm gün Retrica ile resim çekilip çekilip duruyorlar.Adam akıllı kullanıp JB yapıp telefonun ciddi ciddi hakkını veren o telefonun saklı potansiyeli kullanan çok az kişi var.

    Sonuçta iyi reklam yapıyor, çoğu ünlülerin elinde var vs. vs. önceden varolan çoğu şeyi "bakın biz bunu sizin için yaptık, yeniden keşfettik" gibi reklam yapmaları, lanse etmeleri satılmasına katkı sağlıyor.En büyük örneği parmak izi okuyucu Motorola Atrix'te de vardı bu olay.Sadece geliştirip piyasaya sundular ama öyle bir reklam yaptılarki sanki ilk onlar yapmış gibi

    Benim tercih etmeme nedenlerim:

    1-Ekranı küçük o ekranda ne film izlenir nede video altyazılı ise zaten yandık.
    2-4-4S'den sonra bile hâlen kalın bir telefon.
    3-Pil.Pili neredeyse 3GS'den beri hiç değişime uğramıyor (Iphone 3GS 1250mah, Iphone 5 1440mah, 5S 1570mah) bu böyle gider durur ne kadar çok her lansmanda konuşma süresini, web de gezinme süresini arttırdık deselerde gene bi farklılık yok (o biraz farklılıkta işlemcinin, ramin, ekranın gelişmesinden kaynaklanıyor(pil kullanımını devamlı düşürüyorlar.))
    4-Donanımı düşük(işlemci konusunda iyiler 64bit işlemcide yaptılar(tamam bu bir innovasyondur kabul etmek lazım.Adamlar mobil platformda bu konuda öncü, başı çekiyorlar.) Ama ram mikatı senelerdir 1GB'ta sınırlandırıldı.Normal kullanan ek bişi yapmayan insana o işletim sistemi dahilinde yeterde artar hatta 1GB ram ile "ne kadar hızlıymış be" bile dersiniz.Fakat JB yapan biri için 1GB ram yetmez.Devamlı tweak,uygulama vs. vs. yüklerken telefonda hafiften donmalar kasmalar başlıyor.
    5-JB'siz iphone çöp gibi hiç bir özelliği olmayan telefon ama dediğim gibi potansiyeli var.
    6-Fiyatı pahalı.Yurtdışından getirecek biri olsaydı büyük ihtimalle HTC ONE(üzerine para verip beats kulaklık ile verilenlerden(çok cüzzi bir miktar üzerine koyuyorsunuz.)) veya Iphone 5S getirtirdim(artık heralde şarj aletiyle gezerdim ) çünkü adamler telefona güncelleme veriyor(her güncellemeden sonra ne kadar hantallaşsada), 1 sene daha amiral gemisi çıkarmıyorlar, ilk çıktığı zaman alınan herhangi bir iphone rahat 2 sene garanti işinizi görüyor.




  • 
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.