Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.123.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vice citydeki kadar olmasa da arada oluyor. Guc tasarrufu acikti kapattim.
    Vice cityde ayarlar fullde degil stockta. Full apk indirdim orjinal degil bundan olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok vice city adreno 320 li hicbir telefonda adam gibi calismiyor.

• psyshock P kullanıcısına yanıt
    Youtubedaki videolarda gayet duzgun gorunuyordu ya. Hatta adam full falan aciyordu.

• Biseyler yapmistir. Nexus 4 tede one da da kasiyor oyun ozellikle donuslerde.

• Videodaki versiyon 4.1.2 , acaba stock versiyona donsem bir fark olur mu?
    Ayrica custom romlar daha mi hizlidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 28 Kasım 2013; 9:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Videodaki versiyon 4.1.2 , acaba stock versiyona donsem bir fark olur mu?
    Ayrica custom romlar daha mi hizlidir?
    Arkadaşlar Selamlar,

Iphone'dan HTC'ye geçiş yaptım geçen hafta. Ya bana Şöyle bi kaç güzel uygulama tavsiye edebilir misiniz :) son 5 sayfayı okudum ama genellikle telefon ile ilgili konuşulmuş. önerebileceğiniz neler var android de
    Ben internetten 001 002... gibi dosyalar indirip telefona atarak oyunu kurdum. Sanirim sadece apkyi kurup wifi ile telefon kendi de dosyalar indirerek kurulum yapilabiliyormus. Acaba oyle denesem bir yarari olur mu?

• kasmasada zevkli oynandığı söylenemez bence hiç uğraşma kasıcağına da eminim. 1 ay sonra san andreas çıkıcak direk onu denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

Arkadaşlar Selamlar,

Iphone'dan HTC'ye geçiş yaptım geçen hafta. Ya bana Şöyle bi kaç güzel uygulama tavsiye edebilir misiniz :) son 5 sayfayı okudum ama genellikle telefon ile ilgili konuşulmuş. önerebileceğiniz neler var android de

Selamlar

İhtiyaca göre değişir. ne tarz uygulamalar lazım sana ?

Yanlış anlamazsan ihtiyacına göre ya da değil bilemiyorum ama . google a yararlı android uygulamalar yazarsan ya da youtube dan videolu anlatımlarını izlersen daha faydalı olur.
  • action4ever A kullanıcısına yanıt
    4.3 galeri haricinde her şey çok güzel ve akıcı fakat bana da kilit ekranında çok hafif bir kasma var gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramcetin

4.3 galeri haricinde her şey çok güzel ve akıcı fakat bana da kilit ekranında çok hafif bir kasma var gibi geliyor
    Arkadaşlar HTC sync manager ile ilgili güncelleme geldi. HTC sync manager yazılımını bilgisayarına yükleyip telefona bağlanamayan arkadaşlar artık sorunsuz bağlanabileceğiz galiba güncelemeyi yükledim ama daha denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramcetin

maalesef bende de oluyor aynısı
  • arkadaşlar kutudan çıkan kulaklığı satmak isteyen var mı?
    Peki gta san andreas'de de gpu uyumsuzlugu olur mu vice citydeki gibi?
    Bir de home tusuna iki kez basip da uygulamalari sonlandirdigimiz ekranda da hafif kasma gibi birsey var, bunun hakkinda bir fikriniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

Arkadaşlar hava durumunda bir sorun var sürekli "konum servisi kapalı, hava durumunu görmek için dokunun" uyarısı var, dokunuyorum hava durumunu güncelliyor 30 dakika sonra yine aynısı konumu bir türlü sabitleyemedim, yardımcı olursanız sevinirim.
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Arkadaşlar derdime derman olabilecek kimse yok mu?

oto sync kapalı mı?

• san andreas büyük ihtimal daha sorunsuz olucaktır çünkü vice city mali400 de 0 sorun çalışıyor ama adreno 320 de aynı performansta çalışmıyor çünkü oyun çıktığında s3 popülerdi şimdi adreno 320 bolca var ve onda çalışmazsa neyde çalışıcak eminim bu sefer aynı hatayı yapmazlar.

2. soruya gelince bende o kasma yok büyük ihtimal subwaydeki kasılma sorunu vs 4.3 e geçtikten sonra wipe yapmadığın içindir.
  • Hoparlorden belirgin bi cizirti sesi gelmeye basladi muzigi kissam bile geliyor servis yolu gozukecek bize buyuk ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: nuly

Hoparlorden belirgin bi cizirti sesi gelmeye basladi muzigi kissam bile geliyor servis yolu gozukecek bize buyuk ihtimalle
    Arkadaşlar bilgi karışıklığı olmasın, şöyle bu işten anlayan birisi varsa HTC ONE için 4.1.2, .4.2.2 ve 4.3 güncellemelerinin avantajlarını dezavantajlarını birisi sıralayıversin. Neler getirdi neler götürdü? 4.2.2 olanlar 4.3'e yükseltsinler mi?
    wipe nedir nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinamuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: makinamuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

zamanında iphone kullanıp sonradan one alan arkadaslar yorumlarınızı çok merak ediyorum. oldum olasi android kullanıyorum ama millet de bir ios sevdası her elde iphone lar. nedir bunda bu kadar ne var çok mu güzel gerçekten. kullanırken nasıl da millet bi sürü eksisini görmezden gelebiliyor?

valla kardeşim ben 4s'ten geçtim 6-7 ay önce.bu telefondan çok memnunum ama androidten değilim.nedenlerine gelirsek birincisi app store'dan sonra google play inan hiç kesmiyor..uygulama indiriyorsun çalışmıyor sürekli donuyor saçma salak şeyler dolu virüs programını akıllı telefonda androide geçince duydum..birde şu güncelleme can sıkıcı bence saçma geliyor yani coğrafi olarak parça parça gelmesi,gelmsi bir dert oluyor.birde şöyle bir sorun var mesela ios güncellemesi müşteri odaklı oluyor geri bildirimlerin hepsini karşılayacak şekilde yapılıyor..androidte biraz öyle değil gibi mesela 4.3 one güncellemsinde bana göre smsin içine ettiler,kilit ekranını nedensiz değiştirdiler.Umarım bundan şikayet ettiğimizi duyup patch verirler..bunlar dışında iphone biraz daha sorunsuz oluyor.Ama yinede one'dan çok memnunum şu telefonda app store olsa dğil 2 milyar 3 milyarda veririm :D ( Bu arada benim anlamadığım insanların nasıl bu kadar yüksek paydada samsung almaları ? )

Iphone menuleri karisik degil tek avantaj bu

Valla herşeyi klasörlediğim için bu telefonuda iki sayfada kullanıyorum buda karışık değil

Alıntıları Göster
    arkadaslar telefondan sıldıgım smslerı gerı getırme sansım var mı bırılerı sms recovery ısımle program onermıstı ama root gerekıyormus sanırım rootsuz halledılebılır mı sırf smsler ıcın telefonuda garantı dısı bırakmak ıstemıyorum

• 
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.