Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android HD31'i deneyeyim bakalım birazda.

ROM atmadan yapılması gerekenleri (Herhangi bir ROM) buldum onları paylaşayım,

1) Atacağınız Rom Sd-Card a atılır. ( Atmayıp Clockwork Recover ile bilgisayarınızdan Sidereload'da yapabilirsiniz. )

2) Recovery olarak açılır > Mount & Storage Seçilir. Sırasıyla Format System > Format Data > Format Cache Partition yapılır.

3) Daha sonra Data Factory Reset yapılır.

4) Rom kurulur.

5) Sistem Reboot yapılır.

NOT: Her ROM yüklemeden sonra battery.bin silinmeliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Kamerası çok kötü yeaaa
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Ooooo gerçekten çok kötü çekmiş, inanamadım bu kadar kötü olur.

HDR ile çektiğim aşırı patlamdan dolayı kötü olmuş gerçekten. Eee ışığı o kadar iyi emiyorki yapacak bişi yok :D
    Telefon ekranında daha iyi görünüyor :D

Bir iki poz daha çektim.
    Kameranın kendi özeliği dışında bir uygulama vs kullanılmamıştır.
    İstanbul bu sabah çok pusluydu o şartlarıda göz önünde bulundurun :D

@yakamoz88 teşekkürler :D
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Dikkat ediyorum her resimde kendini dahada aşıp çok daha kötü resimler çekiyor makine. Bu kadar kötü resim görmedim. Nokia 3310 bile daha iyi çekerdi emini kamerası olsa idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiarsi

adam facebook sayfası bu Uzakdoğulu adam türk olduğunu nerden çıkardınız?
    https://www.facebook.com/teri.nk7739

editledim. orayada yazdım neden editlediğimi. Ancak çok hızlısın mesajı gönderdikten 3 saniye sonra editledim, ne ara okudun
  • Keşke olsaydı kapıştırırdık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 29 Ekim 2013; 11:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Android HD31'i deneyeyim bakalım birazda.

1) Atacağınız Rom Sd-Card a atılır. ( Atmayıp Clockwork Recover ile bilgisayarınızdan Sidereload'da yapabilirsiniz. )

2) Recovery olarak açılır > Mount & Storage Seçilir. Sırasıyla Format System > Format Data > Format Cache Partition yapılır.

4) Rom kurulur.

Eyvallah ustat...

V30 biraz problemli gibiydi.
    V31 deneyelim bizde..maximus iyi ama degisiklik de iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4) Rom kurulur.

her romdan sonra factory resette iyi geliyormuş.

Ben stock romlu versiyonunu kullanıyorum gayet başarılı.

battery.bin neredeymişki?
  • 2 gündüz çekim resmide benden problem var mı?

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesoydan -- 29 Ekim 2013; 11:46:54 >
  • quote:

quote:

4) Rom kurulur.

her romdan sonra factory resette iyi geliyormuş.

Ben stock romlu versiyonunu kullanıyorum gayet başarılı.

battery.bin neredeymişki?

Nette biraz araştırma yaptım da, arada Battery Calibration tarzı programları arada kullanmak faydalıymış.

Battery.bin bizim ekranda gördüğümüz yüzdeymiş. Mesela pili tamamen şarj etmedin de, %80 da çektin. Sistem bu %80 i %100 olarak algılıyor ve siz %100 lük pilin sadece %80 lik kısmını kullanıyorsunuz.

Kalibrasyon ya da battery.bin dosyasını silmek. Android'e %80 i unutturup, %100 lük seviyeyi hatırlatıp pili daha uzun süre kullanmanızı sağlıyormuş.

Böyle bir inanış var, ne kadar doğru bilinmez.

• htc bu kadar kötülenirken neden 612 sayfa yorum var merak ettim? s3 veya s4 de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

htc bu kadar kötülenirken neden 612 sayfa yorum var merak ettim? s3 veya s4 de yok

vede şarjı az gider, bu kadar pahalıyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

2 gündüz çekim resmide benden problem var mı?

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

gayet başarılı.
  • Ohh ya mobilde duzelmis artik son sayfalar bos degil. Ararken canim sıkılıyordu valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

quote:

Orijinalden alıntı: ForeveRNighT

quote:

Oğuzhan orjinal müzik çalar mı kullanıyorsun?

Aynen hocam ortam klasorundeki muzikten caliyorum sarkilari sorun orda mi

Dostum müzik çalar benim içinde pek yeterli değil, Shuttle Pro kullanıyorum ses harika. Ekolayzırı da ben aşağıdaki gibi gayet iyi buldum herkes kendine göre değiştirebilir tabi, ama sesi beğenmeyenler için öneririm kesinlikle Shuttle'ı.

Rocket player da deneyebilirsiniz..
    Performansi cok iyi..

PlayerPro varken hepsi çöp 3 senedir kullanıyorum başka müzik çalar kullanmam daha da

Hocam gerçekten çok iyi bi uygulama pro player şimdi yükledim yalniz bir sorum olacak büyük salon küçük oda vs seçenekleri seçemiyorum nedir bunun çözümü?

• şu battery calibration olayının aslı astarı var mı pili optimize ediyo mu gerçekten üstadlar bize bi diyin hele
  • Zil sesini max yapıp mesaj sesini en düşükte tutmak istiyorum bunu yapabileceğim bir uygulama var mıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oğuzhan orjinal müzik çalar mı kullanıyorsun?

Aynen hocam ortam klasorundeki muzikten caliyorum sarkilari sorun orda mi

Dostum müzik çalar benim içinde pek yeterli değil, Shuttle Pro kullanıyorum ses harika. Ekolayzırı da ben aşağıdaki gibi gayet iyi buldum herkes kendine göre değiştirebilir tabi, ama sesi beğenmeyenler için öneririm kesinlikle Shuttle'ı.

Rocket player da deneyebilirsiniz..
    Performansi cok iyi..

PlayerPro varken hepsi çöp 3 senedir kullanıyorum başka müzik çalar kullanmam daha da

Hocam gerçekten çok iyi bi uygulama pro player şimdi yükledim yalniz bir sorum olacak büyük salon küçük oda vs seçenekleri seçemiyorum nedir bunun çözümü?

Hocam onları hiç kurcalamayın marketten dsp eklentisi var player pro yazınca çıkıyor onu kurup ayarlardaki ses kısmından etkinleştirip istediğiniz ayarı yapabilirsiniz

Bu arada play'de yine bir sürü teması var onlara da bakın derim

Edit:simage yapalım da kulaklarımız çınlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 29 Ekim 2013; 12:04:34 >

• senın dedıgın uygulamayı daha cok begendım bunu kullanıcam artık
  • quote:

senın dedıgın uygulamayı daha cok begendım bunu kullanıcam artık

Apk lazımsa ben atayım son sürümü geçen yanlışlıkla virüslü sürüm denk geldi yükleme yapınca telefon kilitlendi ve ağır ağır çalışmaya başladı çünkü

• quote:

quote:

Apk lazımsa ben atayım son sürümü geçen yanlışlıkla virüslü sürüm denk geldi yükleme yapınca telefon kilitlendi ve ağır ağır çalışmaya başladı çünkü

Mehmet reis apk lazim..
    Zahmet olmazsa bir ativersen..

• quote:

quote:

quote:

Mehmet reis apk lazim..
    Zahmet olmazsa bir ativersen..

Tamam hocam upload edip atıyorum hemen

• 
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.