Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon elinize ulaştığında birşeyler karalarsınız artık buraya : )

Tekrar güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

Telefon elinize ulaştığında birşeyler karalarsınız artık buraya : )

Hocam telefonu 2 gün içinde istanbul bilişimden 2 adet sipariş edicem. Cihazın plastiği nasıl ve kulaklık kalitesi nasıl? Ayrıca kronik bir sorunu ekranda ölü piksel sprunu varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MinotauR kullanıcısına yanıt
    Cihazın plastiği polikarbonat ve kaliteli görünüyor, henüz bu başlıkta kullananlar arasında telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşan olmadı, ölü piksel sorunuyla ilgili burada bir mesaj da görmedim, ama kulaklıklar vasat, hatta bence vasatın altında, idare edebilir ama iyi bir kulaklık beklentin olmasın.

• quote:

Telefon elinize ulaştığında birşeyler karalarsınız artık buraya : )

Teşekkürler... Vakit bulunca paylaşımda bulunmaya çalışırım.

• Şimdi 64 bit arifesinde e8'e 1500 tl verilirmi sizce? Ve e8 güncelleme ve donanım anlamında 2 sene götürürmü? Son olarak hoperlörleri m8 ile aynı mı?

• quote:

Cihazın plastiği polikarbonat ve kaliteli görünüyor, henüz bu başlıkta kullananlar arasında telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşan olmadı, ölü piksel sorunuyla ilgili burada bir mesaj da görmedim, ama kulaklıklar vasat, hatta bence vasatın altında, idare edebilir ama iyi bir kulaklık beklentin olmasın.

İsterseniz beni ekleyin hocam ya da kargo elime ulaşınca söyleyim o zaman eklersiniz.
  • Amatörce kısa bir inceleme yazayım. Telefon kasa kalitesi olarak gerçekten güzel. Ucuz telefon imajı kesinlikle yok, ele çok güzel oturuyor. Ön hoparlörler olsun kulaklık olsun ses seviyeleri yüksek özellikle kulaklıkta son sese getiremiyorsun. Kulaklık zannedersem bu ses kapasitesini kaldıracak kadar iyi değil ama kötüde değil. Sarj için henüz konuşmak erken. Ölü piksel testi yaptım sorun yok çok şükür. Dot view çok kullanışlı, normalde kılıfa karşıyımdır ekrana jelatin takmaya bile fakat dot view gerçekten çok orijinal ve kullanışlı :) Antutu da ilk açınca 45142 puan aldım. Hepsiburadadaki telefonlar vodafone aracılığıyla brightstar garantili. Kamerayı çok fazla test edemedim henüz, gördüğüm kadarıyla yeterli seviyede. Şimdilik bu kadar kullandıkça birşeyler paylaşmaya çalışırım yine.
  • Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun öncelikle. Hepsiburada'dan benimki de geldi. Bu ürün için sitede "ithalatçı firma garantisi altındadır" ibaresi yoktu. Emin olmak için aradım. Kadın kvk yazmadığı için ithalatçı firma garantisidir dedi. Gelen kutuda brightstar yazıyor. M8'e baktım. Açıklamasında kvk ve brightstar yazıyor. Türkiye garantilidir ibaresi var. Net bir bilgi verebilecek olan var mı? İthalatçı firma garantili mi yoksa resmi distribütör garantili mi? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun öncelikle. Hepsiburada'dan benimki de geldi. Bu ürün için sitede "ithalatçı firma garantisi altındadır" ibaresi yoktu. Emin olmak için aradım. Kadın kvk yazmadığı için ithalatçı firma garantisidir dedi. Gelen kutuda brightstar yazıyor. M8'e baktım. Açıklamasında kvk ve brightstar yazıyor. Türkiye garantilidir ibaresi var. Net bir bilgi verebilecek olan var mı? İthalatçı firma garantili mi yoksa resmi distribütör garantili mi? Teşekkürler...

sizin gelen telefon resmi garantili fakat teyit etmek için Brightstar'a telefon yolu ile ulaşıp imei numaranızı verdiğiniz takdirde size yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun öncelikle. Hepsiburada'dan benimki de geldi. Bu ürün için sitede "ithalatçı firma garantisi altındadır" ibaresi yoktu. Emin olmak için aradım. Kadın kvk yazmadığı için ithalatçı firma garantisidir dedi. Gelen kutuda brightstar yazıyor. M8'e baktım. Açıklamasında kvk ve brightstar yazıyor. Türkiye garantilidir ibaresi var. Net bir bilgi verebilecek olan var mı? İthalatçı firma garantili mi yoksa resmi distribütör garantili mi? Teşekkürler...

Hayırlı olsun, ben hepsiburadaya e8 için msj attım ve gelen cevap "İlgili ürün tüm yetkili HTC Türkiye Teknik Servisleri tarafından 2 yıl süre ile garantilidir" şeklindeydi. Yani o konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim tek sıkıntım bu telefonu bir türlü elime alamadım, birkaç yere sordum yoktu. Görmediğim bir telefonu da sipariş etmek istemiyorum.Bir de ürün kutusu dıştan jelatinli mi geliyor?

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    HTC ile konuştum sorun yok, Türkiye garantiliymiş. Teşekkürler...

• jack33 J kullanıcısına yanıt
    Tamamen jelatin kaplı hocam. Teknosa'larda görüyorum genelde.

• Az önce dışarı çıktım ve E8'i şöyle canlı bir inceleyip elime alayım ondan sonra da internetten sipariş vereyim dedim ama Mersinde teknosa,vatan,bimeks,gold, mediamarkt, bir vodofone bir avea da dahil olmak üzere bir türlü e8 bulamadım.Her yerde m8 var ama e8 yok arkadaşlar.Sanırım diğer alternatifim olan huawei p7'ye kaymak üzereyim en azından onu bulabildim ve inceledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Az önce dışarı çıktım ve E8'i şöyle canlı bir inceleyip elime alayım ondan sonra da internetten sipariş vereyim dedim ama Mersinde teknosa,vatan,bimeks,gold, mediamarkt, bir vodofone bir avea da dahil olmak üzere bir türlü e8 bulamadım.Her yerde m8 var ama e8 yok arkadaşlar.Sanırım diğer alternatifim olan huawei p7'ye kaymak üzereyim en azından onu bulabildim ve inceledim.

Hocam istanbul bilişimden almanızı öneririm. Çok daha ucuza satılıyor ve güvenilir bir site.
  • Dostum merhaba.

Htc One M8 de bulunan kronik ön ve arka kamera camlarının çizilmesi olayını duymuşsundur diye düşünüyorum. Başa bela bir sorun. Hatta arkadaşım kullanıyor M8'i aynı sorun onda da oldu. Gerçi geçirmesi kolay diş macunu, sirke ve temiz/pürüzsüz bir bez yardımıyla gideriliyor çizikler fakat yine de istemem böyle bir sorun.
    Bildiğim kadarıyla One M8'de kullanılan ön ve arka kameranın koruyucu camları E8'de de kullanıldı. Çizilme sorunuyla karşılaştın mı ya da diğer arkadaşlardan karşılaşan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 8 Mart 2015; 0:21:50 >
  • Çizilmedi valla ilk defa duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: sinandh

Dostum merhaba.

Htc One M8 de bulunan kronik ön ve arka kamera camlarının çizilmesi olayını duymuşsundur diye düşünüyorum. Başa bela bir sorun. Hatta arkadaşım kullanıyor M8'i aynı sorun onda da oldu. Gerçi geçirmesi kolay diş macunu, sirke ve temiz/pürüzsüz bir bez yardımıyla gideriliyor çizikler fakat yine de istemem böyle bir sorun.
    Bildiğim kadarıyla One M8'de kullanılan ön ve arka kameranın koruyucu camları E8'de de kullanıldı. Çizilme sorunuyla karşılaştın mı ya da diğer arkadaşlardan karşılaşan var mı ?

Ben de ilk defa duydum

• Sony xperia z3le benim canavarı benchmarka soktum ikiside aynı işlemci var.Ama sonydeki 2.5 saat hızında bizim e8 2.3 sonuç ortada htc kalitesi diyelim :))
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

Edit-Sonynin hoparlör daha canlı geldi bana ama kulaklık performansı htc diyorum.Kamerada sony farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 8 Mart 2015; 16:14:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

Az önce dışarı çıktım ve E8'i şöyle canlı bir inceleyip elime alayım ondan sonra da internetten sipariş vereyim dedim ama Mersinde teknosa,vatan,bimeks,gold, mediamarkt, bir vodofone bir avea da dahil olmak üzere bir türlü e8 bulamadım.Her yerde m8 var ama e8 yok arkadaşlar.Sanırım diğer alternatifim olan huawei p7'ye kaymak üzereyim en azından onu bulabildim ve inceledim.

Hocam istanbul bilişimden almanızı öneririm. Çok daha ucuza satılıyor ve güvenilir bir site.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu mesajı alıntılayayıp,bilgisi olan herkese sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ben de İstanbul Bilişim'den sipariş geçicem,fiyatları çok uygun. Fakat garanti konusunda ve fm radyo konusunda bilgisi olan var mı?
    Fm Radyo- var olarak bilgilendirilmiş ama alıp kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir diye düşündüm?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-e8-siyah-cep-telefonu-fiyati,150714.html

• quote:

Orijinalden alıntı: esqhia

quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu mesajı alıntılayayıp,bilgisi olan herkese sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ben de İstanbul Bilişim'den sipariş geçicem,fiyatları çok uygun. Fakat garanti konusunda ve fm radyo konusunda bilgisi olan var mı?
    Fm Radyo- var olarak bilgilendirilmiş ama alıp kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir diye düşündüm?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-e8-siyah-cep-telefonu-fiyati,150714.html

FM konusunda tam bir fikrim yok ama istanbul bilişim sattığı cihazlarda 2 yıllık kendi garantisini veriyor. Kendi garantisi normal bir garanti şirketinin ücretsiz olarak onaracağı (üretim hataları, kronik hatalar vb.) şeyleri onarıyor. Ayrıca isterseniz cepkask ile kırılma ezilme su geçirme gasp olayları için koruma alabiliyorsunuz.

Edit: Sanırım diğer hasarları ücret karşılığında onarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinotauR -- 8 Mart 2015; 22:25:25 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.