Şimdi Ara

HTC M8 Spigen Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kılıf bugün elime geçti ve böyle metal kasa bir telefon için gerçekten full koruma sağlıyor

HTC M8 Spigen Kılıf

HTC M8 Spigen Kılıf

HTC M8 Spigen Kılıf

HTC M8 Spigen Kılıf
     HTC M8 Spigen Kılıf HTC M8 Spigen Kılıf HTC M8 Spigen Kılıf HTC M8 Spigen Kılıf

• Hayırlı olsun.kılıf güzelmiş ama telefonu tamamen kapatan kılıfı ben sevmiyorum yakında bunun yan sanayi dock kılıfı çıkar ucuzlar. Güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one m8'de kamera dandik, hız ve ram desek hemen hemen z1-z2 ile aynı.

htc one almanın 2 nedeni var: 1 ses kalitesi, 2 dizayn

ama kılıfla dizaynı direk öldürmek bence çingenelik, çıkar telefonun metal zaten kullan korkma lg g2 değil düşünce kırılmaz
  • Kılıf gerçekten güzelmiş

• kadirkrl kullanıcısına yanıt
    size htc için site önerebilirim. cok iyi bir site bence sizlere de tavsiye ederimhttp://www.turkiyeservisi.com/teknik-servis/htc-teknik-servis teknik servis için en ideal site
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

htc one m8'de kamera dandik, hız ve ram desek hemen hemen z1-z2 ile aynı.

htc one almanın 2 nedeni var: 1 ses kalitesi, 2 dizayn

ama kılıfla dizaynı direk öldürmek bence çingenelik, çıkar telefonun metal zaten kullan korkma lg g2 değil düşünce kırılmaz

Telefonu hele de metal kasa bir telefonu korumak değil korumamak Çingenelik ayrıca kötü dediğiniz telefonu kullanmadan konuşma lütfen çıkan çoğu telefonu ön siparişten alıyorum ben S5 de aldım hemde iki renginide ancak m8 den çok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spigen Sgp LG G2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Hayırlı olsun.kılıf güzelmiş ama telefonu tamamen kapatan kılıfı ben sevmiyorum yakında bunun yan sanayi dock kılıfı çıkar ucuzlar. Güle güle kullan.

Bende telefonu çok kapatan kılıf sevmiyorum ama 1 haftada 3 telefon alan biri olarak fiyatı düşmemesi için telefonu muhafaza etmeliyim

• Açıkçası ben telefonu tasarımı için aldım kılıf kullansam ne anlamı kaldı :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.